Home > > Mesajul lui Montague din 17 Julie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 17 Julie, 2016

Negocierile continua, acorduri au fost facute, si cei care au vointa, renunta la controlul lor si lucreaza alaturi de umanitate, implorînd sa fie autorizati sa ramîna pe Pamînt. Este necesar sa restituie omenirii tot ceea ce au luat în mod fraudulent. Din aceasta cauza, cu toate ca vor sa ramîna, înca sunt sovaitori în a abdica de bogatia si statutul lor. Tot ceea ce au furat umanitatii trebuie sa fie restituit. Atîtia dintre voi de abea începeti sa va dati seama ca aceste clase guvernante, care au luat controlul Pamîntului, nu au dreptul sa stea pe Pamînt, si ca pot ramîne, doar daca umanitatea va accepta, si daca vor lucra împreuna cu voi. ADEVARUL complect, trebuie sa fie expus, pentru ca toata lumea sa înteleaga situatia. Adevarul a cine sunteti voi, cît de puternici sunteti toti si fiecare dintre voi, a fost ascuns. Legatura voastra cu Creatorul, a fost taiata de eligie. Toate religiile trebuie sa raspunda pentru crimele lor împotriva umanitatii.

A fost adus la cunostinta Veronicii, ca doua suflete curajoase au initiat o pretentie legala, pentru restituire împotriva Vaticanului, în favoarea umanitatii ; ANNA MARIA si JAMES CLINTON. Din nou va spun, ca acesta nu este decît primul pas. Umanitatea împotriva Vaticanului. Umanitatea nici nu a zgîriat înca suprafata crimelor Vaticanului, împotriva ei. Exista atîta de descoperit în Vatican, o data ce este complect opus în toate sensurile, la ceea ce pretinde ca este. Vaticanul, trebuie sa raspunda pentru crimele sale împotriva Umanitatii. Va spun ca sa va pregatiti, deoarece, nu va faceti nici macar cea mai mica ideie, de enormitatea crimelor sale. Planurile Vaticanului/Sionistilor, trebuie sa fie împiedicate. Voi nu aveti de ales, supravietuirea voastra, depinde de asta. Aceasta Pretentie de Proprietate si Embargo, este primul pas înainte, la expunerea Vaticanului si a ceea ce reprezinta. Tentaculele sale PERVERSE, sunt împrastiate pretudindeni. Nu poate supravietui în Lumina. Nu lasati Vaticanul sa va ia cu el atunci cînd va fi doborît, deoarece nu poate fi permisa supravietuirea lui. Vaticanul, controleaza mult mai mult decît puteti sa va imaginati vreodata, incluind banca, razboaiele si coruptiile de toate tipurile. Nu va putea, nici nu va trebui sa supravietuiasca.

Estate Claim

Lien

În acelasi timp în care lumina inunda lumea voastra, ea expune tot ceea ce este negru si corupt. Priviti la David Icke calatorind prin lume, împrastiind lumina adevarului, cu audiente de mii de persoane. Persoanele sunt preparate pentru a se deschide adevarului. Guvernele sunt vazute ca fiind paznici de închisori. Ei cu totii se supun MÎINII INVIZIBILE, de la care primesc ordini. Toate guvernele sunt marionetele Cabalei, daca nu, nu ar fi guvern. Numai atunci cînd va iesi în relief un adevarat conducator, va veti da seama cît de corupte sunt guvernele voastre. Aveti nevoie de un lider condus de inima sa, care sa fie preparat pentru a trai si lucra pentru binele umanitatii. Un lider care sa refuze sa faca parte din eliminarea a 80% din umanitate. Un lider care sa garanteze ca apa pura, aerul pur si hrana fara chimicale sa fie disponibile pentru toti.

În prezent, în toate zilele, Cabala si slujitorii sai sunt expusi. Au un prêt pus pe capetele lor. A fugi spre Alaska nu garanteaza siguranta lor. Cel de-al 3-lea Razboi Mondial de asemenea nu îi va salva. 2016, este începutul SFÎRSITULUI împaratiei teroarei Cabalei. Voi veti trai schimbarile, de un tip de care nu puteti nici macar sa va imaginati. Sa va fie mila de cei care sunt mai putin preparati pentru a avansa catre lumina. Va lua ceva timp pentru a învata a trai în pace si armonie reciproce, fara coruptii impunînd legile lor si regulile lor asupra voastra. Veti învata sa luati hotarîri bazate pe aprecierea inimii, si nu a capului. Acest lucru, nu se va întîmpla de pe o zi pe alta, va lua ceva timp. Gînditi-va la acest lucru, prietenii mei, voi aveti ocazia sa creati o lume libera de toata coruptia, si tot ceea ce ea cuprinde. O lume, unde copiii vor creste fara frica de a fi abuzati de Biserica sau Stat. Nu lasati nici o piatra fara a fi întoarsa la îndepartarea coruptilor. Aceasta este marea voastra ocazie de a crea o lume în care va va place sa fi crescut. Asa cum vedeti, numele mari cad în dizgratie, sa stiti ca asta trebuie sa se întîmple, pentru ca lumina sa se împrastie în toate tarile lumii. Gasiti-va vocea voastra, timpul vostru a sosit. Eliberati mintea voastra de tot ceea ce o împiedica sa îmbratiseze lumina, si deveniti cine sunteti cu adevarat.

Draga mea, aceasta trezire este excitanta si se accelereaza. Sa ai încredere în lumea spiritului, pentru a gasi solutii.

Vesnic, cel care te adora, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.