Home > > Mesajul lui Montague din 23 Octombrie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 23 Octombrie, 2016

Mastile dispar, si începe sa se vada ceea ce a fost ascuns. Cei care guvernau în secret lumea voastra, si vor sa distruga calitatea vietii voastre, sunt expusi. Tot ceea ce vi se impune, fie mîncarea rea, relele medicamente, sau aerul impur, tot ceea ce era destinat sa va distruga. Ei nu sunt capabili sa admita, ca doar cei care au fost suficient de prosti, pentru a fi vaccinati, sunt cei care s-au îmbolnavit. Cancerul, este o carte cîstigatoare pentru ei, pentru ca, asa cum va omoara pe dvs, folosesc frica de cancer, pentru ca sa va forteze sa urmati sfaturile lor. Tot ceea ce este negativ în lumea voastra, a fost desenat de Cabala. Ei controleaza absolut totul. De asemenea creeaza legi care restrîng si controleaza vietile voastre. Ei folosesc frica, pentru a se asigura ca dvs, îi scultati. Politica este utilizata pentru a crea legi, si asigura ca dvs, veti raspunde dictatelor Cabalei. Cautati în partea superioara a piramidei, pe cei care folosesc puterea, cu ajutorul lacheilor lor din guvern.

Vaticanul/jezuitii, masonii, si toate organizatiile secrete ca Skulls & Bones, etc., se gasesc acolo în pozitii de putere asupra umanitatii. Deschideti-va ochii, si întelegeti ca singura putere pe care Cabala o are, le-o dati voi. Recuperati-va aceasta putere, si ei rapid vor alerga, acolo, la tunelele de unde au aparut. Dati un pas înainte, în propria voastra putere înnascuta, si veti deveni ceea ce cu adevarat sunteti, ca David Icke, Michael Tsarion, Jordan Maxwell, si atîtia altii care au facut-o deja. Aceste persoane reprezinta adevarul. Ei sunt liderii vostrii. Ridicati-va în picioare, alaturi de ei, pentru ca împreuna sa fiti de nedepasit.

Libertatea de expresie este esentiala. Priviti la Julian Assange, si la Wikileaks. Guvernul britanic, a intrat ilegal în Ambasada Ecuatorului, pentru ca sa-l aresteze, însa BRITANICII CURAJOSI, AU MERS LA AMBASADA, PENTRU CA SA SE ASIGURE CA NU VA FI ARESTAT. Tot ceea ce este necesar, este o pereche de suflete curajoase, pentru a da un pas înainte. Cei care au luat asupra lor, faptul de a expune raul care este folosit pentru a distruge umanitatea, merita protectia voastra. Amintiti-va, tot ceea ce are nevoie raul, ca sa triumfeze, este ca oamenii buni, sa nu faca nimic. Toti, si fiecare dintre dvs, sunteti chemati sa dati un pas înainte. În picioare, uniti împotriva opresorilor vostrii. Ei(întunericul, se simt îngroziti de VOI, deoarece nu mai au nici o ocazie împotriva voastra. Atunci cînd dvs, le spuneti ca nu mai recunoasteti deja puterea lor asupra voastra, vor fi terminati. Au doar, ceea ce dvs, le-ati dat lor. Este a voastra, asa ca trebuie sa o reluati. Trebuie sa uitati tot ceea ce ati învatat de la parintii vostrii, si de la educatorii vostrii. ACESTE MINCIUNI AU CREAT CADEREA VOASTRA. Au creat ghiuleaua si lantul care v-au înrobit. Este timpul sa le eliminati pentru întotdeauna.

Sa credeti într-o lume justa, în care în trecut îndrazneati numai sa visati. Oportunitatea de face acest lucru pentru dvs, este acum. Tot ceea ce aveti nevoie, este doar curajul de a o face. Structura satanica de control, cade în bucati. Nu mai puteti/trebuie sa aveti rabdare, asa ca, tot ceea ce aveti nevoie, este de curajul pentru a-i înlatura de la putere. Anul 2016, este anul în care tot ceea ce este corupt va fi demascat. Expunera acelora, care au facut sclavi pe toate fiintele omenesti. Au distrus calitatea de viata de pe Pamînt, pentru 99% dintre dvs. Acei care în interiorul Cabalei se împaunesc, sunt monarhii a tot ceea ce se sondeaza, într-o lume în care nu au dreptul de a sta. Inclusiv, nici acest lucru nu a fost suficient pentru ei, deoarece pentru a obtine placere, va fac voua, vietile mizerabile. Ei au creat banca pentru a se asigura ca vor detine controlul total asupra vietilor voastre. Priviti-i, merita respectul dvs, ?

Frica si durerea voastra, sunt oxigenul vietii, pentru ei. Ei sunt parazitii, si voi stiti cum sa înfruntati parazitii. Sa nu va coborîti niciodata la nivelul lor, însa sa insistati, sa înceteze, si sa renunte în acelasi timp. Au doar puterea pe care voi le-ati dat-o. Atunci cînd dvs, toti veti spune NU, ei vor disparea fara sa lase urme, înapoi la întunericul de unde sau nascut. Viitorul vostru se gaseste în mîinile voastre. Bineînteles, înainte (de a disparea), vor mai face cîteva trucuri, pentru a încerca sa va sperie. Înca nu au renuntat la Proiectul Blue Beam : invazia pamînteana simulata, pe care Statele Unite vor sa o desfasoare. Doar cei care nu sunt treji, vor cadea în asta. Exista un control mental masiv în America de Nord. Este asa de corupt, ca are totul complect sub control. Este din aceasta cauza, ca omoara mai multe persoane prin razboaiele lor, ca orice alta tara. Acest lucru, este ceva de care pot sa fie mîndri ? Atîtia bani pentru razboi, în timp ce saracia în Sttele Unite, este o rusine. Oamenii cer alimente si adapost în Statele Unite. Saracia trebuie sa fie vazuta, pentru a fi crezuta. Guvernul lor, pretinde ca totul este minunat, însa saracia este foarte reala. Masina de moarte din Statele Unite, este cel mai bun pe care banii o pot cumpara. Nu au nici un fel de respect fata de viata, de loc. Încearca sa spuna în gluma, ca este pamîntul libertatii. Nu, prietenii mei, este pamîntul Sclavului. Statele Unite, sunt dominate si controlate de o putere straina. Poporul Statelor Unite, merita ceva mai bun. Este trist sa vezi ca tara se deterioreaza atîta. Tot ceea ce are nevoie, este curajul de a face schimbarile necesare.

Astfel, se lucreaza mult în Spirit, pentru a expune tot ceea ce este corupt. Aceasta le arata calea de urmat. Actiunea si hotarîrea pe care o veti lua, este numai a voastra. Stiti deja, în strafundul sufletului vostru, ca toata uciderea trebuie sa se termine. Lumea voastra trebuie sa fie curatata de toata energia întunecata. Acesta este motivul pentru care asasinatele satanice, sunt asa de populare între Illuminati. Nu pot obtine suficient din aceasta energie întunecata, pentru a supravietui.

Dvs, aveti capacitatea de a crea viitorul pe care îl doriti. Tot ceea ce aveti nevoie, este de putin curaj. Vizualizati viitorul, Pamîntul pe care l-ati dori, si imediat va deveni o realitate. Încetati de a mai fi sclavi, si recuperati-va puterea. Nu este altceva decît suficient, pentru ca toata omenirea sa traiasca în pace si cu demnitate. Acesta trebuie sa fie obiectivul dumneavoastra.

Draga mea, congelarea este greu de suportat. Este dureroasa. Facem tot posibilul pentru a o elimina. Dta, ai dupa cîte se pare, o multime de probleme de netrecut, pentru a le înfrunta, si te fac sa le simti. Încearca sa-ti iei o odihna de la munca, o data ce este coplesitor, draga mea.

Mereu, Monty care te adoră.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.