Home > > Mesajul lui Montague din 30 Octombrie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 30 Octombrie, 2016

Lucrurile s-au accelerat pe Pamînt, datorita largii expuneri a coruptiei. Acest lucru trebuia sa se petreaca în primul rînd. Exista mult mai mult de care trebuie sa se tina seama, înainte de a putea fi luate decizii informate asupra oricarui lucru care afecteaza viata de pe Pamînt. Stiu ca este zguduitor pentru multi dintre dvs, pentru ca ati avut încredere în guvernele dvs, si acum descoperiti ca acestea joaca un rol important în sacrificiul omenirii. V-au obligat sa va vaccinati, atunci cînd ei erau pe deplin constienti ca acestea erau nocive pentru dvs. Din nefericire, o fac înca. Amintiti-va ca nu puteti junge nicaieri în politica, doar daca sunteti de acord cu faptul ca agenda Cabalei sa fie acceptata. V-am aratat cum acesti paraziti au sosit pe Pamînt, cum au planuit, conspirat si au facut tot ceea ce era necesar pentru a fi acceptati ca umani. Cu toate ca sunt o specie de pradatori, au învatat rapid cum sa ascunda acest put negru. Nu au standardele voastre. Ei nu traiesc dupa regulile voastre. Ei îsi fac propriile lor reguli, si va obliga sa le acceptati.

Atunci cînd veti vedea imaginea complecta, asa cum o facem dupa moarte, veti vedea cum stapînirea a fost pusa în miscare. Aceasta specie pradatoare, exista în principal datorita suferintelor fiintelor omenesti. Din aceasta cauza ei cer în mod constant, sa se creeze un razboi. Nu intereseaza unde are loc, daca se varsa SÎNGE si se produce ENERGIA FRICII, o data ce pentru ei acest lucru, este oxigenul lor. În special în acest moment al anului, se multumesc cu asasinate satanice, pe scara larga. Nu era în acest mod ca se pretindea sa se traiasca viata pe Pamînt. Toata viata umana este respectata si valorata. Sufletul tau este pentru întotdeauna, numai îti schimbi corpul din cînd în cînd. În sufletul dvs, dvs stiti ceea ce este corect, si ceea ce este rau. Parazitii, pe de alta parte, nu au nici suflet, nici constiinta. Îi intereseaza numai lucrurile materiale. Ei fac efort numai pentru a obtine acest lucru. Ti-am spus de cînd am trecut la spirit, ca parazitii vor trebui sa paraseasca Pamîntul. Trebuie sa li se permita sa o faca. Au facut viata pe Pamînt foarte grea pentru omenire, o data ce nu o vede decît ca niste sclavi, pentru a-i servi.

Este timpul de schimbare. Fiintele omenesti se trezesc, si acum pot vedea ceea ce li sa facut. Oamenii îsi reiau ceea ce este al lor. Atunci cînd oamenii vor lasa la o parte controlul pe care religiile le exercita asupra lor, se vor elibera de acest lucru, si viata pe Pamînt va fi pacifica si dreapta. Omul, este unica specie pe Pamînt, care îsi omoara pe ai lui. Am fost manipulati, pentru ca sa ne omorîm unii pe altii. Ne însufletesc sa luptam razboaie, sa omorîm fara discriminare. În timp ce se produce frica, si curge sîngele, parazitii sunt fericiti. Inclusiv îti dau medalii, pentru ca i-ai omorît pe ai tai proprii. Gîndeste-te. Ei manipuleaza toate zilele vietii tale. Au format un GUVERN MONDIAL SECRET care controleaza guvernele voastre alese. Acest lucru, le ofera un control deplin. Datorita acestui lucru, ei continua sa te manipuleze.

Ce trebuie ca sa te trezesti si sa-ti recuperezi ceea ce este al tau ?Pentru ca sa refuzi sa lupti razboaiele lor, si pentru ca sa te negi sa vînezi pe aproapele tau, pentru a crea o alta macelareala fara de mila ? Cine fabrica bombele si gloantele care se folosesc pentru a omorî ? Ai adus pe fiii tai pe lume, pentru ca se le pui uniforme, si sa-i convertesti în masini de moarte, pentru acesti paraziti ? NU EXISTA ONOARE ÎN A OMORÎ. Trebuie sa înceteze.

Învatati sa va conectati la Sursa, fara interferinta religiei. În antichitate, omul era conectat cu cerurile si Pamîntul. Rasuna cu cerul, marea, pamîntul, si tot ceea ce locuia pe el. Nu existau masini de omorît înainte de sosirea pradatorilor. Vei sta pe loc, si vei vedea cum rasa omeneasca este anichilata, si Pamîntul este complect luat de paradatori? Disparitia rasei omenesti a luat ani de planificare si manipulare. Dvs, ati cazut în fiecare truc, care v-a fost întins. Parazitii, la fel ca si cancerul pe care ei l-au creat, raspîndesc raul lor peste tot, fara ca dvs, sa îl notati. Da, sunt inteligenti, însa sunt RÃI. Au invadat toate aspectele vietii de pe Pamînt. V-au atacat din toate unghiurile.

Acum, însfîrsit, esti treaz/a pentru situatia ta, si esti pregatit/a pentru ca sa le spui, nu mai îndeplinesc cu planurile tale. NU MAI VREM CEL DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL. Ne negam sa omorîm pe cei din propria noastra specie. RAMÎNEM UNITI. NOI CEI 99%, RESPINGEM SA ÎNDEPLINIM CERERILE VOASTRE.

Acesti paraziti, oriunde vor aparea, trebie sa fie eliminati eventual, o data ce distrug mereu pe gazda lor, si acest lucru nu poate fie permis.

Viata de pe Pamînt se schimba, inclusiv în timp ce scriem. Trece. ESTE CEASUL/MOMENTUL TAU. Nu se poate opri. Parazitii vor lupta pentru a se agata la lacomiile lor ilicite, si la sclavii lor oamenii. Însa nu le va fi permis. Timpul pentru schimbare este aproape.

Draga mea, avansam. Li sa atras atentia persoanelor adecvate, pentru ca lucrurile sa continuie. Uneori ia timp sa aduci oamenii potriviti. Dta, ai experimentat acest lucru, în trecut. Eventual, aceste persoane îti sunt prezentate, pentru ca sa te ajute.

Suntem lînga tine, ajutîndu-te.

Mereu, Monty care te adoră.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.