Home > > Mesajul lui Montague din 4 Septembrie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 4 Septembrie, 2016

Recenta tentativă de a declanșa al treilea război mondial a fost dejucat de către Angela Merkel, care a găsit curajul de a sta de partea germanilor și a refuzat să le permită să fie victimele unei invazii de pavilion fals. Ea merită o protecție și respect pentru curajul avut în indrazneala de a spune NU cabalei. Îi sunteti cu toții îndatorati. Cabala urmeaza intotdeauna un model, primul război și al doilea război mondial a început în Germania și, predictibil voia ca al treilea război mondial sa înceapa acolo, pentru ca apoi sa puna vina pe Rusia. Ei nu îi place să fie contracarata și-si va lua revanșa. Faceti bine atenție la ceea ce se va întâmpla în continuare. Planurile lor de a distruge Europa vor trebui să fie modificate.

În trecut, am atras atenția asupra faptului că există un efort concertat pentru a distruge rasa albă. Și 'omul alb care se opune Cabalei și o vede pentru ceea ce este. Omul alb este o teapa în coasta cabalei, o împiedică să preia controlul deplin al Pământului.

Medicamentele, asa precum chemtrail-urile, alimentele modificate genetic si fluorul din apa, sunt doar o parte din ceea ce este utilizat pentru a ajunge la acest scop. Iata de ce, cabala vrea să înceapă un război în Europa. Fiind cea mai veche rasa, ea nu are nici o amintire despre cum era mai înainte de cabala corupta sa fi venit pe Pământ, și sa modifice ADN-ul uman, în scopul de a prelua comanda. Cu toate că acest lucru a durat mulți ani, omul se trezeste acum; din aceasta cauza cabala este îngrozita la gândul că omenirea se uneste și lupta împotriva la toate acestea. La urma urmei, ea reprezintă doar 1%, în timp ce voi sunteți 99%. Cabala nu are mai mult timp pentru a finaliza planul său de cucerire. Sunt grabiti, și prin urmare, sunt si mai periculosi. NU LUPTATI RAZBOIUL LOR PENTRU EI. Omorînd pe semenii vostri, semnati sentinta voastra de moarte. Într-adevăr doriți să deveniti un sacrificiu uman pentru ei?

Priviti în spatele propagandei și cautati adevărul. Acesta vă va surprinde. Aceasta este marea voastra oportunitate sa va eliberati de cătușele întunericului, băncile lui și guvernele corupte. V-am spus că luna septembrie va fi agitata și memorabila din mai multe motive. Tot ceea ce a fost ținut ascuns, este acum dezvăluit. Va dati seama că tot ceea ce ati învățat este o denaturare a realității. Ați fost înselati de cei puțini, care v-au furat cunoasterile vechi și le-au folosit împotriva voastra. Ei au trăit din suferința voastra, de atunci. Ei nu aparțin Pământului și, prin urmare, nu le va fi permis să puna mîna pe el.

Vă amintesc încă o dată: IRLANDA ESTE "CHEIA CARE VA DESCHIDE" TOTUL. Din păcate, guvernul irlandez este controlat în totalitate de cabala. Tot ce irlandezii trebuie să faca, este să deschidă ochii la istoria lor adevărată și totul va fi dezvăluit. Atunci omenirea va fi eliberata. Acesta este motivul pentru care Vaticanul a preluat controlul asupra Irlandei și asupra poporului său. Ei se tem ca poporul irlandez va afla adevărul despre Irlanda. Ceea ce Vaticanul a făcut în Irlanda a fost o crimă împotriva întregii omeniri. Irlandezii au nevoie să se conecteze cu trecutul lor străvechi. Acest lucru va deschide un viitor la care, în acest moment pot doar să viseze. Deci, faceti-va curaj și continuati catre viitor, fără bagajul unei religii constrictive și controlul cabalei. Religia a fost folosită (și este încă) pentru ca să va deconectati de la Dumnezeul Iubirii, Creatorul vostru. Sau asigurat că ati devenit dependenti de intermediarii care pretindeau ca vorbeau cu Dumnezeu, în numele vostru. Dar carui Dumnezeu i-au vorbit? Vaticanul îi răspunde doar lui Lucifer. Este "acest lucru pa care îl doriti''?

Îndepartati-va de la minciunile care v-au fost impuse pentru ca sa puteti sa fiti controlati. Nu aveți luxul de timp, deoarece cabala este grabita să ia tot ceea ce se poate, înainte ca mulți oameni să se trezească. Băncile lor vor da faliment, deoarece nu au nici un aur pentru a asigura banii imprimati. Ei erau asa de siguri ca se aflau pe calea cea buna, ca nu au considerat că puteau da faliment. Sfatul cîtorva guverne este acela de a se asigura o aprovizionare cu alimente și apă timp de 21 de zile, în cazul în care ceva neașteptat s-ar putea întâmpla. Fără bănci este nevoie sa se faca o mare schimbare în viața, asa ca, să fiti pregatiti. Acei dintre voi care va aflati pe Pământ în acest moment pentru a usura Tranziția, știti ceea ce vi se cere. Suntem pe deplin conștienți, în această parte a vieții, că cei care, printre voi, au un rol important de jucat în Tranziție sunt prinsi de cabala, închisi pe baza unor acuzații false, în scopul de a împiedica îndeplinirea misiunilor lor. Nu va vom dezamăgi. Aceste persoane au nevoie de dragostea voastra și rugăciunile voastre, astfel încât adevărul să fie descoperit și ca ei sa poata sa-si realizeze munca lor de a elibera umanitatea.

Profitati de fiecare ocazie pentru a-l asculta pe David Icke. El explică tot ceea ce exista în fața voastra, și va spune ceea ce este nevoie pentru a elimina lanțurile. Este "un om exceptional'', care vã va deschide ochii la multe lucruri despre care nu sunteti conștienți. Este timpul să va treziti și să reluati tot ceea ce v-a fost furat.

In lumea voastra aveti toată forța de muncă și inteligența de a lua de la asupritorii vostrii toată autoritatea. Fără ajutorul vostru sunt lipsiti de valoare, inutili și speriati. Nu sunt suficienti pentru ca sa-si atinga scopurile lor, si din aceasta cauza vã întreb: cine are asul în mână? Frica va fi utilizata pe scară largă pentru a încerca să mențină controlul asupra voastra. Nu le permiteți să intre în viața voastra. Frica este arma pe care cabala a folosit-o întotdeauna pentru ca sa vă țina sub control.

Aflati cine sunteți și refuzati să va conformati. Deveniti ființa de lumină care sunteti, si atunci nu vor mai putea să va atinga. Cabalei îi va fi frică de voi, atunci când nu va mai putea sa va controleze. Atunci îi veti vedea ca minoritatea care de fapt sunt. Atunci, ei se vor întoarce catre voi, cerînd mila. Acordati-le sau sa părăseasca Pământul, sau să respecte legile voastre. Nu va înjositi să va răzbunati, pentru că asta este ceea ce ar face ei înșiși. Nu va coborîti la nivelul lor. Voi sunteți ființe de lumină și, ca atare, înfruntati-i.

Acestea sunt vremuri interesante asa ca să fiti pregatiti pentru schimbare și pentru un viitor care va fi complet diferit. Nu mai război, frica, sărăcie, nedreptate, toate aceste lucruri sunt armele cabalei. Deschide-ți ochii spre adevăr și explorati adevărata voastra istorie și adevărata voastra moștenire. Învațati cine sunteti și de ce vă aflați pe Pământ în acest moment. Totul va fi dezvăluit.

Draga mea, sa crezi în viitorul, pe care îl creați. Va avea loc, asa cum noi credeam ca se va întâmpla. Rugați-vă ca cei care sunt prinși sa fie în curând eliberați. Puterea cabalei dispare rapid. Fără ea ei sunt nimic. Fii în gardă, deoarece ei sunt disperati și vor încerca să împiedice Tranziția, cu toate ca ei știu că nu poate fi oprita.

Eu sunt mereu al tau, Monty care te adoră.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.