Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 23 Aprilie, 2017


Mesajul lui Montague Keen din 23 Aprilie, 2017

Istoria, este o serie de minciuni despre evenimente care nu s-au petrecut niciodata, povestita de oameni care nu erau prezenti la locul respectiv.
George Santayana.

Un progres monumental este în curs de realizare. Oamenii învata rapid cum sa se conecteze si sa foloseasca propria lor forta pentru a schimba ceea ce poate fi. Pentru a recunoaste ceea ce trebuie sa fie schimbat, cel mai bine este sa se faca în grupuri, astfel încît sa dispuneti de puterea acestui grup, pentru a efectua schimbarile pe care sperati sa le obtineti. Este modul în care va conectati la propria voastra energie, si sa o folositi pentru a elimina lanturile care va înconjoara, asa precum si omenirea în ansamblul ei.

Energia cabalei a fost redusa la 3% din ceea ce era. Veronica este în curs de a lucra cu altii, pentru a elibera energia care a fost întunecata de Coroana(Regii), Vatican si altii. Toate sistemele de control sunt acum dezvaluite, si sunt în curs de a fi eliminate. Cînd aceasta energie va fi eliberata, ea se va raspîndi asa cum trebuie. Magie neagra si inteligenta artificiala sunt utilizate pentru a deprima si controla omul, din exteriorul Pamîntului. Exista multa asistenta si sprijin care sunt trimise pentru a restructura Pamîntul, ceea ce înalta vibratiile si bineînteles constiinta. Va rugam sa fiti deschisi fata de aceste schimbari. O întreaga retea de oameni este folosita, cu toate ca ei nu sunt constienti.

Am un plan, care trebuie sa ramîna secret pentru moment. Tot ceea ce va pot spune este sa va asteptati, la ceva de neasteptat. Nasterea unui nou mod de a trai, este în curs de a progresa. Cortinele se ridica primind lumina, si descoperind întunericul. Structurile energetice sunt în curs de a elibera energia întunericului, si lumina intra ca un flux. Liniile sacre ale Tarei(Tara – localidade din Irlanda), sunt activate din nou, si ele se reconecteaza între ele la nivel mondial. Multi oameni sunt în curs de a fi eliberati. Este deblocarea adevarului care v-a fost ascuns pîna în prezent. Este o mare aventura. Voi învatati adevarul despre cine sunteti, istoria voastra, si ceea ce ati realizat în aceasta viata. Convingeti-va ca sunteti capabili, si veti ajunge acolo.

Bancile nu vã vor mai tine ca ostatici niciodata; ele vor fi eliminate. Omenirea/Umanitatea, nu va mai accepta niciodata acest gen de minciuni. Cei care au distrus calitatea vietii de pe Pamînt, vor raspunde pentru actele lor, mai curînd decît pot crede. Stapînii genului Uman, sunt panta de sãpun care duce la extinctie, SI EI STIU ACEST LUCRU. Cei doi care sunt capul acestei cuceriri, au fost capturati. Voi nu i-ati cunoscut niciodata, si este mai bine pentru Veronica, ca ea sa nu stie cine sunt ei. Aceasta actiune, a fost o lovitura enorma. A fost nevoie de timp si de rabdare, însa noi am fost acoperiti de succes. Voi trebuie sa iesiti din ideia ca voi sunteti neputinciosi. Acest siretlic, a fost utilizat de religie si de stat, si uitati-va unde v-a dus acest lucru. V-au luat totul, lasîndu-va la cheremul lor, ceea ce era exact intentia lor.

Multi dintre voi au capacitatea de a evacua energiile întunericului, deci fãceti-o. Unii dintre voi, detin coduri, si altii chei care pot fi folosite pentru a ajuta pe altii. A dezbloca vechile energii, este foarte pasionant. Acest lucru, elimina tot ceea ce era negativ, si primeste Lumina. Cu toate ca noi va putem îndruma, sunteti voi acei care pot elibera liniile telurice si energia apei care se afla în pînzele de apa freatice. Voi trebuie sa împiedicati guvernele corupte sa foloseasca FRACTURAREA STÎNCILOR, care împiedica specia omeneasca sa recupereze apa care este asa de pretioasa. Este destul, este suficient! Voi trebuie sa refuzati sa va conformati în fata a asemenea acte care distrug ceea ce este al vostru de drept.
Voi traiti momente pasionante. Adevarul este în curs de a fi dezvaluit pretutindeni, si Cabala nu are nici un loc unde sa se ascunda. Ei nu prevazusera niciodata sa se vada denuntati si neputinciosi. Este o munca de echipa, caci prietenii vostrii de pe alte planete, lucreaza cu noi. Aceasta functioneaza perfect de bine.

A vedea un oras ca Belfast, cu luminile sale restaurate, stralucitoare de pace pentru toti oamenii, merita. Voi aveti capacitatea, în forul vostru interior, sa restaurati lumina. Trebuie numai sa faceti un mic efort cu o intentie buna, si veti reusi. Daca va credeti ca sunteti capabili, voi o veti face. Puterea se afla în voi. Deveniti schimbarea pe care doriti sa o vedeti în altii, dîndu-le exemplul.

Iata un mijloc de a face acest lucru si pentru ca sa va conectati cu Sursa, si veti obtine rezultate care va vor surprinde, si va vor încînta. Asezati-va împreuna daca este posibil, si folositi HO'OPONOPONO. Energia pe care o veti crea, va fi puternica. Folositi numai aceasta rugaciune puternica. (Rugaciune de origine Hawaiana)

Îmi pare rãu

Va iubesc

Va rog sa ma iertati

Multumesc

https://www.youtube.com/watch?v=VmX7RYOe_2s

Daca nu o puteti face cu altii, atunci profitati de ocazie pentru a o include în viata dvs zilnica. Folosind aceasta mica rugaciune, fiecare de pe Pamînt poate contribui cu partea sa, efectînd schimbarile care sunt necesare pentru a elimina tot ceea ce este întunecat si corupt. Energia pozitiva devine din ce în ce mai puternica în fiecare zi. Ea este concentrata în Asia, pentru ca cei care cer Noua Ordine Mondiala, se gasesc în aceasta regiune. Asia este baza lor, deci este necesar sa fie curatata în primul rînd. Noi trebuie sa fim rigurosi pentru a nu lasa nici o enclava, pe care persoanele corupte ar putea sa o foloseasca pentru a ramîne pe Pamînt, pentru a-si continua relele lor planuri.

Feriti-va de ceea ce mîncati, de apa pe care o beti si de aerul pe care îl respirati. Toate aceste elemente sunt contaminate pentru a provoca dureri maxime. Evitati medicamentele farmaceutice pe cît vã va fi posibil, si refuzati toate solicitarile de spitalizare, caci nu puteti sa aveti încredere în ele. Folositi produse naturale cît de mult puteti, caci ele sunt mai sigure si mai eficiente. Natura va furnizeaza tot ceea ce aveti nevoie. Fiecare dintre voi, îsi joaca rolul sau si creeaza lumea viselor voastre.

Draga mea, asteapta-te la neasteptat în aceasta saptamîna. Schimbarea are loc pretutindeni. Munca ta pentru a elimina energia negativa cu prietenul tau, beneficiaza pe toti în lumea ta.

Iubirea mea te însoteste mereu. Ma gîndesc doar la tine.
Mereu, Monty care te adoră

THE NEW EARTH: THERE IS NO DOUBT THAT WE ARE LIVING IN TRANSFORMATIONAL TIMES


Donatie

Dta poti folosi Paypal pentru a face o donatie la Fundatie, pentru a ajuta la cumpararea unui nou Centru în Irlanda. Orice contributie financiara, oricît de mica pote fi, va fi apreciata.

Paypal

Alternativ, dta poti folosi codurile bancii de mai jos:

CONTUL BANCAR DE NATWEST: SEDIUL MONTAGUE SI VERONICA KEEN
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

© A Fundação Montague e Veronica Keen


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge