Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 02 Aprilie, 2017


Mesajul lui Montague Keen din 02 Aprilie, 2017

Dta vei vedea adevarul triumfînd asupra rãului în urmatoarele saptamîni. Aceasta bãtãlie are loc în multe nivele, unele dintre care dta esti constient, cu toate ca multe sunt ascunse de privirile indiscrete. A mentine omenirea oarbã asupra a ceea ce se petrece a fost usor, pîna cînd oamenii au început procesul lor de trezire. Grozavia totala a sclavagiei lor, înca nu a fost descoperita. Exita multi care sau trezit pe deplin, si sunt constienti de ceea ce trebuie sa fie facut pentru a elibera omenirea.

Veronica planuise sa va arate un reportaj de Miles Johnston cu un Super Soldat.

Videoclipul fisese numit MOTIVUL PENTRU PIZZAGATE. Cu toate acestea, a fost scos de pe You Tube. Super Soldat-ul, explica cã, Cabala vrea ca tu sa întelegi si sa accepti ca, pentru ca ei sa existe pe Pamîntul vostru, este necesar ca ei sa bea sîngele, si sa manînce carnea copiilor tãi. Acesta este un fapt al vietii pentru ei. A vedea acest lucru explicat de un individ care a fost antrenat de ei, ar fi aratat tabloul exact a ceea ce se petrece, dvs.

Ca unii sunt dispusi sa puna capat la asemenea practici, este un pas enorm înainte. Încearca sa vezi acest interwiu al lui Miles Johnston. Ambele parti ale vietii lucreaza împreuna pentru opri cesta practica a rãului. Viitorul omenirii depinde de a fi oprita. America singura încearca sa rezolve aceasta problema, însa presa si canalele de Televiziune apartinînd Cabalei, nu o vor denunta. Evidenta se gaseste acolo, pentru cei care vor adevarul. A crede în propaganda, este ceea ce te-a mentinut prins în sclavie în toti acesti ani.

Saptamîna trecuta, eu v-am spus ca ceea ce sa petrecut la Londra a fost UN EVENIMENT DE STEAG FALS. Acum, va aratam dovada.

Ole Dammegård: Estátua da Liberdade (Statuia Libertatii) - NYC é NWO próxima bandeira falsa (NYC si NWO viitorul steag fals). Previziune 3/22 Westminster

Un interwiu cu Alfred Lambremont Webre

Priveste la cele doua cutite despre care va spusesera ca înjunghia-se un politist. Nu aveau sînge pe ele. Mari greseli au fost comise în operatiunea London False Flag ; Unele dintre ele sunt rizibile, sunt asa de obvii. Priveste la ele cu mintea deschisa. Acest eveniment de la Londra, ne spune ca urmatorul, va avea loc la New York. El arata, fara umbra de îndoiala, ca dta esti configurat si mintit. Totul este o farsã, creata de guvernele voastre pentru a crea frica, pentru ca dta sa le oferi lor, libertatea dtale, (putina libertate pe care dta o ai înca).

Fiecare eveniment de steag fals, informeaza unde va avea loc urmatorul. ESTE UN JOC. Cabala, îsi bate joc de voi, ca sunteti asa de tîmpiti, si nu vedeti jocul lor. Ei spun ceea ce pretind sa faca, si voi le permiteti lor sa faca acest lucru. Ei cred ca aceasta actiune îi achita de orice vinã. Tot ceea ce ei au nevoie sa faca, este sa instileze frica, si voi le veti permite o mîna libera pentru ca ei sa faca tot ce vor.

A ataca sotia mea, pentru ca încearca sa-ti dechida ochii, sa te elibereze din sclavie, este patetic. Eu v-am spus ca 2017 si 2018, vor aduce multe probleme si probe pentru omenire. Aprilie va fi unul din aceste timpuri de probe. Nu permite ca frica sa te cucereasca. Atunci cînd te gasesti în propria ta lumina, dta nu ai de ca sa-ti fie frica. Frica este este cea mai mare arma a Cabalei împotriva ta, însa ei nu pot face nimic fara cooperarea ta. Dac dta refuzi sa accepti frica, ei sunt neputinciosi. Pentru ca ei sa supravietuiasca pe Pamînt, ei au nevoie de dta. Acei a caror putere ei o tem, ei îi închid în închisori. Advocatii corupti, sunt platiti pentru ca sa îi mentina acolo. Exista cineva care citeste acest mesaj, si care stie adevarul referitor la un anumit om nou. Eu îi cer acestei persoane sa îl gaseasca (adevarul) în inima lui/ei, pentru ca sa aduca aceasta dovada la lumina, pentru ca omenirea sa poata sa supravietuiasca. Dta, poti pune capat suferintei tovarasilor tai. Este nevoie numai un pic de curaj.

Atunci cînd va veni chemarea ca sa ramîneti împreuna, sa fii pregatit. Voi sunteti, la urma urmei, cei 99%, care se pozitioneaza împotriva celor 1%, care vor sa distruga viata voastra si lumea voastra. Sa stii cine esti dta, si care îti este scopul dtale, si sa astepti. Refuza sa fii pus/a în CABAL MIXING POT, pe care ei l-au planuit pentru voi. Sa fii mîndru de mostenirea ta. Dta ai stat pe Pamînt de la începutul timpurilor. Istoria ta, se gaseste pretutindeni pentru cei care vor sa o vada. Intrusii, au sosit în mod accidental pe Pamînt, le-a placut de ceea ce au vazut, si l-au vrut pentru ei proprii. Atunci au început problemele Omenirii. Cabala, curata afara rasa omeneasca cu vaccinarea, alimentul, aerul, si medicamentele bazate pe droguri. Voi va lasati sa fiti înselati în mod repetat, crezînd în minciuni. Retrageti controlul vietilor voastre, si al lumii voastre. Cercetati, pe cît de mult posibil, pentru ca ochii vostrii sa fie deschisi spre adevar, si ramîneti acolo.

Draga mea, dauna la masina ta stationata, este tulburatoare. Trebuia sa se întîmple. A bate la fereastra ta la 5 dimineata a fost cu mult mai sinistru. El avea intentia sa provoace frica, si a facut-o. A o înlatura, a fost traumatic pentru tine.

Întotdeauna, Monty care te adoră.


Donatie

Dta poti folosi Paypal pentru a face o donatie la Fundatie, pentru a ajuta la cumpararea unui nou Centru în Irlanda. Orice contributie financiara, oricît de mica pote fi, va fi apreciata.

Paypal

Alternativ, dta poti folosi codurile bancii de mai jos:

CONTUL BANCAR DE NATWEST: SEDIUL MONTAGUE SI VERONICA KEEN
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

© A Fundação Montague e Veronica Keen


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge