Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 16 Aprilie, 2017


Mesajul lui Montague Keen din 16 Aprilie, 2017

Este un mesaj important pentru dvs, prietenii mei. Masa sa învîrtit, si Cabala acum se gaseste în dificultati. Doua grupuri de ET-i (extraterestrii ), au împiedicat recentul atac cu rachete. Aceasta operatiune se va repeta iar si iar, neinteresînd cine trage racheta. Controlul a fost retras din mîinile Cabalei. În curînd îsi vor da seama ca jocul lor sa terminat. Se gasesc expusi, pentru ca lumea întreaga sa-i vada. A luat ceva timp ca sa se obtina acest lucru, deoarece ghiarele lor se aflau peste tot, asa ca a trebuit sa fim minutiosi.

În ziua de Duminica 16 Aprilie, EVENIMENTUL a început în Asia. Era necesar sa se înceapa procesul acolo. Marti 18, evenimentul sa întins în lumea întreaga. Fiti atenti pentru a vedea toata evidenta asupra acestui fapt, o data ce Cabala va face tot ceea ce îi sta în putere – de fiecare data mai mica – pentru a evita ca dvs sa-i observati. Doi lideri ai sionistilor vor fi capturati. Sunt responsabili de moartea si distrugerea care se petrece peste tot. Capul sarpelui trebuie sa fie înlaturat în primul rînd, dupa aceea, vor urma cu totii cazînd, asa cum trebuie sa fie. Lucrati împreuna(cu totii), pentru a salva ceea ce puteti de la macelareala lasata de Cabala.

Noi, în aceasta parte a vietii, a trebuit sa lucram din greu pentru a obtine acest lucru. Existau numai cîtiva pe Pamînt, care stiau în ce lucram. În 2017 si 2018 se va arata în mod clar, care au fost planurile noastre, si care vor continua sa fie pentru viitor. Frica este împinsa de Cabalã prin televiziunea voastra si ziarele voastre. Ei vã mint. Sa nu credeti în minciunile lor.

Nu va trebui sa asteptati mult timp. Sotia mea stie ceea ce are de facut, si cum sa o faca. Ea a urmat în mod strict instructiunile noastre, cu toate ca a fost criticata în mod dur, pentru ca a facut-o. Încrederea ei în mine, este absoluta. Multi nu au taria de caracter pentru ca sa se mentina tari în credintele lor. Din aceasta cauza, santajul a prosperat în lume. Cabala, are organizate operatiuni asupra carora nu le-ar place sa le cunoasteti. Au atras oameni importanti în situatii unde au fost drogati, controlati mental, si filmati cu copii, cu scopul de a fi santajati pentru ca sa asculte la mandatele lor, ai acelora din Cabalã. Dvs, vedeti aceasta în actiune chiar acum : cei în care dvs ati avut încredere au fost manipulati pentru a servi Cabalei. Frica, poate fi inculcata în majoritatea oamenilor. Din aceasta cauza, frica era arma pe care Cabala o folosea împotriva omenirii. Religia de asemenea a fost utilizata. Frica, este un instrument pentru a exercita controlul asupra vietii multora, si ei sunt experti în folosirea ei. Religia, a împiedicat ca omul sa experimenteze viata pe pamînt, asa cum trebuia sa fi fost experimentata. Este ca un cancer, întinzîndu-si veninul în cele patru colturi ale pamîntului, cu care au controlat mintea omenirii. Cabala, insista ca TOTI COPIII MICI TREBUIE SA FIE VACCINATI IMEDIAT DUPA NASTERE. ASTA ESTE O ÎNCERCARE PENTRU A EVITA CA SUFLETUL SA INTRE ÎN BEBELUS. Aceste persoane fara de suflet, distrug viata tuturor persoanelor cu care intra în contact. Omoara fara constiinta, barbati, femei si copii. Razboiul este emotionant pentru ei. Ei au fost fabricati cu scopul de a trai în razboi. Ei îsi arata cu mîndrie medaliile lor, o data ce razboiul este totul pentru ei. Acestea sunt persoanele care fabrica bombele, gloantele si armele. Cu totii cad în aceasta categorie. Moartea este un mare negot pentru ei.

În prezent, prietenii mei, vã apartine dvs, sa faceti planuri pentru viitorul alegerii dvs. Un viitor fara razboi, saracie sau nevoie de nici un tip, unde cu totii vã respectati. Multi au fost folositi de Cabala pentru a îndeplini planurile lor pentru distrugerea rasei omenesti. Erau înfometati si fara un cãmin, motiv pentru care au fost de acord sa lucreze în planurile Cabalei, în special pentru distrugerea Europei. Europa, este singurul loc pe care Cabala îl temea. Oricare alt loc era întotdeauna usor de manipulat.

Aveti mult de învatat despre lumea în care traiti. Atunci cînd toate obstacolele vietii vor fi înlaturate, vei iesi din închisoarea ta catre o lume de mirare care ti-a fost ascunsã. Bancile vor disparea, o data ce vor deveni un lucru al trecutului, înpreuna cu toata coruptia lor. Bancile, erau cabala în actiune. Schimbari masive vor trebui sa se petreaca în viata zilnicã. Monsanto si cei asemanatori lui, vor fi distrusi si eliminati pentru întotdeauna. Natura va furniza tot ceea ce omul are nevoie pentru a supravietui.

Ne gasim aproape acolo. Sunt numai cîteva obstacole de trecut. Împreuna o putem face. Viitorul vostru, destinul vostru, se gaseste în propriile voastre mîini, asa ca trebuie sa il mînuiti cu grijã.

Draga mea, am împartasit emotia ta ieri atunci cînd vechiul tau prieten a venit sa ajute din nou. Plamînii tai aveau nevoie de ajutor pentru ca sa continui. Planurile se concretizeazã.

Mereu, Monty care te adoră.

Donatie

Dta poti folosi Paypal pentru a face o donatie la Fundatie, pentru a ajuta la cumpararea unui nou Centru în Irlanda. Orice contributie financiara, oricît de mica pote fi, va fi apreciata.

Paypal

Alternativ, dta poti folosi codurile bancii de mai jos:

CONTUL BANCAR DE NATWEST: SEDIUL MONTAGUE SI VERONICA KEEN
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

© A Fundação Montague e Veronica Keen


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge