Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 1 Mai, 2017


Mesajul lui Montague Keen din 1 Mai, 2017

Îti cer respectuos sa-ti amintesti, draga mea, ca nu mai esti un puisor în vîrsta de primavara. Dta, trebuie sa tratezi sa-ti mentii ritmul dtale. Munca pe care ai intreprins-o pentru a ajuta sa eliberezi energia în multe locuri din lume, ia timp si avanseaza foarte bine. A deschide vortice prin lumea întreaga pentru a permite ca energia buna sa curga liber, este de foarte multa valoare. A transforma energia rautacioasa care a fost implantata în locurile cele mai neaspteptate, este de asemenea de mare importanta. Ca dta si prietenul nostru puteti sa faceti acest lucru împreuna, este bine. Desigur ca acoperiti parti ale lumii cu care nu v-ati asteptat niciodata sa va conectati. Daca oamenii ar putea sa fie încurajati sa faca aceasta munca pentru beneficiul tuturor, atunci transformarea lumii voastre s-ar accelera enorm. A face acest lucru, deschide portile închisorii care va tinut în captivitate, într-o viata care poate fi descrisa numai ca fiind, ca o lupta pentru propria voastra supravietuire.

Problema este ca, ati permis ca o rasa extraterestra sa asume controlul lumii voastre, si sa va faca sclavi. Numai în prezent va treziti la acest fapt, si cautati raspunsuri. Ei sunt 1%, si dvstra sunteti 99%. Nu aveti nevoie de ei, însa ei au nevoie de voi. Pe masura ce lumina inunda Pamîntul, totul devine mai clar si puteti sa luati parte la actiune. Trebuie sa va negati sa îndepliniti cererile lor putin realiste. LOVITURA principala pe care o folosesc pentru ca sa va tina sub control, sunt (bineînteles) BANII. Au inventat sistema banului pentru acest scop. Bancile au fost instrumentul lor cel mai folositor, si l-au folosit împotriva dvs sub toate formele posibile. Marea lor teamã este ca va veti trezi, si veti vedea ceea ce fac.

Ei sunt paraziti care traiesc din suferinta omenirii. Dvs stiti deja ce sa faceti cu ei : retrageti-i de pe Pamînt, si asigurati-va ca nu se vor mai întoarce niciodata. Usa trebuie sa fie închisa definitiv în spatele lor. Ei vor pleca, pentru ca nu pot face fata unei omeniri trezite. Pierd teren în fiecare minut. Ei au sacrificat satanic pe fiii vostrii, pentru a putea sa bea sîngele lor, si sa manînce carnea lor, o data ce doar acest lucru îi sustine pe Pamînt. Aceasta practica nu mai poate fi ascunsa. A trebuit sa treaca multi ani pentru ca acest lucru sa iasa la lumina zilei, unde poate fi discutat deschis. Acest lucru prietenii mei, este un pas enorm înainte. Nu permiteti ca acest fapt sa fie ascuns din nou : trebuie sa va ocupati de el !

Prietenii vostrii din strainatate (asa cum lui Veronica si mie ne place sa-i numim), stau de paza. Ei împiedica toate încercarile de a începe Al Treilea Razboi Mondial. Aveti prieteni afara de pe planeta, asa ca si în cealalta viata, care s-au dedicat sa apere omenirea si Pamîntul. Lucrati împreuna cu ei si sa aveti încredere ca scopul lor în acest moment, este sa protejeze si sa pastreze omenirea/umanitatea. Dvs, doriti ca fii dvs sa aiba o experienta fericita pe Pamînt. Nu cosmarul pe care a trebuit sa-l suportati. Dvs, nu trebuie sa-i cautati pe paraziti, pentru ca stau în fata voastra, 24 de ore pe zi, facînd cereri împotriva dvs. Este mometul sa le spuneti, adio ! Dvs, trebuie sa va asigurati ca nu vã veti permite voua însiva, niciodata iarasi, sa fiti calcati în picioare si legati la gura, si nici sa le permiteti mãcar, sa aiba un punct de sprijin în lume. Dvs, vreti ca fiii dvs sa stea în siguranta, si sa aiba o viata fara frica, într-o lume unde pacea si respectul pentru toata omenirea, sa fie norma.

Acest paraziti, fabrica armele pe care ei vor sa le folositi împotriva semenilor dvs. Gînditi-va (la acest fapt) … Te platesc pentru ca sa ucizi si sa distrugi restul omenirii. Care alte specii de pe Pamînt ar dori acest lucru ? Razboiul, este întrebuintat pentru a extermina omenirea. INDIFERENT DE MODUL ÎN CARE ESTE ÎMBRACAT. Atunci cînd nu pot avea un razboi, ei se asigura sa existe FOAMETE sau INUNDATII … sau sa apara vre-o boala. Aceste lucruri, creeaza energia mortii si suferintele, de care acesti paraziti au nevoie pentru a supravietui.

Omenirea se trezeste, si Pamîntul se elibereaza de controlul lor. Acum trebuie sa aratati ca aveti curaj si vointa de a vedea acest lucru. Ei se vad expusi, fara planuri pentru a face fata acestei situatii, o data ce ei nu se asteptau ca omul sa se trezeasca. La urma urmelor, ei au înveninat mîncarea voastra, aerul si apa, si v-au umplut mintile cu gunoiul absolut cu ajutorul televiziunii si al ziarelor. Ei au controlat fiecare aspect al vietilor voastre. Acum, dvs va aflati într-o pozitie pentru a-i chema sa dea socoteala (de ceea ce au facut), si dvs aveti intentia sa o faceti.

Aceasta este marea dvoastra oportunitate, de a trai viata asa cum ea trebuie sa fie traita. Parazitii, va ameninta ; asa ca, priviti la tacticile lor înselatoare, pentru ca ei nu pot sa va prejudice fara ajutorul vostru. Dvs, aveti avantajul, asa ca folositi-l pentru ca sa va eliberati din ghiarele sclaviei lor. Atunci cînd minunata energie va curge liber prin toata lumea voastra, plantele vor creste si va veti bucura de alimente bune si sanatoase, veti bea apa fara fluorura veninoasa, si veti respira aerul necontaminat, înca o data. Toate bolile create de aceste practici vrednice de dispret, vor fi lucruri ale trecutului. Ele vor pleca cu parazitii, pentru a nu se mai întoarce niciodata.

Marea trezire are loc ACUM, asa ca, sustineti impulsul. Calea spre înainte, sa deschis în fata dvs, si tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa îi spuneti adio trecutului, pentru a crea viitorul viselor dvs. Sa nu fiti tonti, pentru a permite ca parazitii sa va ameninte din nou. Ei vor folosi televiziunea si presa, însa dvs, stiti adevarul, si nu puteti sa închideti ochii, o data ce i-ati deschis. Bazati-va judecata pe evidenta solidã, aceasta pe care dvs v-ati luat timpul pentru a o cerceta pentru dvs proprii, si pentru a o împartasi cu altii. Ati dat pasi masivi spre obiectiv. Libertatea va asteapta. Puteti sa simtiti energia suind. NU MAI poate fi oprita.

Rugaciunile sunt urgent necesare pentru a ajuta sa fie salvat tînarul care se afla în închisoare, în Statele Unite, acuzat în mod fals de o crima care nu a avut loc niciodata. Gîndurile si rugaciunile voastre ar putea fi instrumentele pentru eliberarea lui. Va rog, trebuie sa-l ajutati.

Draga mea, încearca sa te odihnesti putin. Multe sunt cele care se sprijina pe umerii tai.

Mereu, Monty care te adoră.

Donatie

Dta poti folosi Paypal pentru a face o donatie la Fundatie, pentru a ajuta la cumpararea unui nou Centru în Irlanda. Orice contributie financiara, oricît de mica pote fi, va fi apreciata.

Paypal

Alternativ, dta poti folosi codurile bancii de mai jos:

CONTUL BANCAR DE NATWEST: SEDIUL MONTAGUE SI VERONICA KEEN
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

© A Fundação Montague e Veronica Keen


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

< previous message | next message >
Share |


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge