Home > > Mesajul lui Montague din 15 Noiembrie 2015

Mesajul lui Montague din 15 Noiembrie 2015

ADEVARUL NU A AVUT NICIODATA NEVOIE DE LEGE CA SA FIE PROTEJAT, ÎNSA O MINCIUNA DA, ESTE SIGUR.

Voi prietenii mei, aveti toate motivele sa va amintiti aceste cuvinte în lunile urmatoare. Ati fost preveniti din toate partile, ca «ei » vor merge pîna la capat, si vor face tot posibilul pentru a începe al treilea razboi mondial. Trebuie sa va pregatiti pentru acest lucru. Sa stiti ca atentatele nu vizeaza doar tara voastra în special. Este doar un scop care scuza mijloacele. Dragostea voastra trebuie sa fie trimisa Parisului, pentru a ajuta Franta sa se recupereze de acest atentat teribil asupra populatiei sale. teama în Europa. Este îtotdeauna aceeasi strategie care a fost folosita. Examinati istoria voastra, si verificati voi-însiva. Multimea, este o prada usoara, deci este datoria celor care sunt treji, sa se asigure ca ea sa nu fie obligata sa accepte legi si mai restrictive a libertatilor voastre, sau ar trebui sa spun, din cele care va mai ramîn.

Observati modul în care MARIONETELE sau grabit sa va informeze ca a fost Statul Islamic. Este un act de razboi, ei spera acest lucru ! SUNT ACELEASI MARIONETE CARE AU CREAT STATUL ISLAMIC, care i-au înarmat, si continua sa le exporteze arme. Ei va cer sa credeti ca STATUL ISLAMIC este asa de prost, ca sa lase un pasaport la locul crimei. Poti sa înghiti asta ?

În toata macelul si haosul din 11 septembrie, un pasaport intact a fost descoperit, apartinînd unuia dintre piloti. Un pilot care v-au facut sa credeti ca el a prabusit avionul printre coloanele de metal direct în turn.

În cazul atentatului de la Charlie Hebdo, a fost vizionat un videoclip a unei persoane pe jos, tragîndu-si în cap de la o distanta mica, fara sa fi existat sîngele care curge de la cap. Acolo de asemenea, exista o carte de identitate lasata la locul crimei. De ce toti acesti criminali îsi lasa pasapoartele lor, ca o carte de vizita ?

Europa este sub asediu. Ascultati cuvintele lui BARBARA LERNER SPECTRE, ea va spune în termeni clari, cine sunt responsabilii pemtru ceea ce se întîmpla în Europa. Studiati istoria veche a Europei, si aflati cine sunteti. Este atît de dureros si trist de vazut, ceea ce va este provocat de cei care nici macar nu apartin Pamîntului.

Locuitorilor Europei, amintiti-va ca aveti o istorie mare în spatele vostru. Uniti-va si sustineti-va unii pe altii, pentru ca sa traversati aceasta perioada de traume. Adevaratii vostrii dusmani s-au declarat. Voi trebuie sa uniti pentru ca sa va protejati împreuna.

A ucide, în scopuri politice, a fost întotdeauna norma. Voi nu aveti decît sa re-intrati în istoria voastra. Acest gen de masacru, precede întotdeauna razboiul. Pe 11 septembrie, 3000 de persoane au fost sacrificate, asa „CA EI” sa poata sa atace Irak-ul, pentru a distruge toate dovezile istorice care se gaseau acolo. În momentul în care atentatele din Paris aveau loc, marionetele se gaseau în plina actiune pentru a va spune ca «ACESTA ESTE UN ACT DE RAZBOI». UN RAZBOI DE CARE EI AU ATÎTA NEVOIE, SI PE CARE ÎL DORESC ATÎT DE MULT.

V-ati trezit suficient, pentru ca sa vedeti cum ei va chinuiesc? Ei stiu ca oile sunt usor de pacalit. Cînd va veti trezi, veti putea sa întelegeti în mod clar ceea ce se face, si cine o face. Rezistati, si refuzati sa va lasati atrasi în razboi, sau sa renuntati la putina libertate care va mai ramîne. Fiti treji, fiti constienti si în garda, asupra a ceea ce vi se ofera, si care va veni sa va tulbure vietile voastre.

Acestea sunt vremuri dificile pentru voi. Întotdeauna este mai întunecat înainte de ivirea zorilor. Indiferebnt de ceea ce ei fac pentru a insufla FRICA, sa stiti ca ei îsi pierd puterea, si ca voi deveniti din ce în ce mai puternici cu fiecare zi ce trece. Lumina voastra dezvaluie si înlocuieste toata puterea întunericului. Ei nu mai pot ascunde ceea ce fac acum. Voi vedeti clar în prezent, în escrocheriile si atentatele lor, deci ei se simt demascati. Cei care continua sa-i serveasca si sa-i sustina, ar trebui sa se gîndeasca la propriul viitor. Cabala poate sa îmbrobodeasca cîtiva din cînd în cînd, dar nu toti oamenii tot timpul.

Pentru cei care doresc sa-si cunoasca originile lor adevarate.

Michael Tsarion: ORIGINILE IRLANDEZE ALE CIVILIZATIEI.

Legatura : THE IRISH ORIGINS OF CIVILIZATION. De vizionat pe You Tube, la orele 9 si 33 de minute. Acest lucru se refera la tot ceea ce omenirea are nevoie sa stie.

Noi, cei din lumea de dincolo, avem un mare respect fata de Michael Tsarion. Întelegerea sa asupra istoriei voastre antice, este de neegalat. Michael, este unul dintre cei mai «mari» ai timpurilor voastre, ar trebui sa-l ascutati. Voi toti aveti nevoie de ajutor pentru a întelege de ce lucrurile se desfasoara în acest fel pe Pamînt, chiar acum.

Voi nu puteti sa va ascundeti si sa pretindeti ca nu sa întîmplat nimic. Este totul împrejurul vostru. Voi nu aveti un loc unde sa va ascundeti. Faceti-i fata, si gestionati situatia. Va promit ca lor le este teama de voi, deoarece voi sunteti cei 99%. Nu acceptati nimic pe bani sunatori. Verificati faptele prin voi –însiva. Oameni sunt platiti, pentru ca sa va furnizeze informatii false prin intermediul televiziunii si a ziarelor. În curînd, nici ei nu se vor mai putea suporta pe ei-insisi, nici MINCIUNILE si PROPAGANDA, cu care ei sunt înarcinati sa le difuzeze la public. În cine puteti sa aveti încredere ? Sa nu aveti încredere decît în voi proprii, si numai dupa ce ati examinat bine faptele. Viitorul vostru se gaseste în mîinile voastre. Aveti grija de el, caci este pretios.

Contactati direct cu Creatorul vostru. Conectati-va cu partea voasra spirituala, si lasati inima voastra sa va serveasca mereu de ghid, la toate deciziile pe care le luati. Redeveniti persoana care voi stiti ca sunteti, înainte ca interventiile celor care au preluat controlul asupra Pamîntului, sa va întoarca de pe calea voastra. Sufletul vostru a trait multe vieti; ca un actor, voi ati jucat multe roluri. Uneori, ati avut multe lectii de învatat, si alte ori, ati fost profesorul. Voi sunteti sufletul vostru, si nu haina pe care o purtati acum. Sufletul vostru, are mii de ani. Este adevaratul vostru sine însasi. Cînd viata voastra pe Pamînt se va termina, veti redeveni ceea ce sunteti cu adevarat. Este acolo, si numai acolo, ca veti avea toate raspunsurile.

Noi încercam sa va inspiram sa deveniti cine sunteti capabili sa fiti, si sa va ajutam sa salvati Pamîntul de cei care vor distrugerea lui. Fiti tari, prieenii mei.

Draga mea, lucrurile vor deveni mai usoare. Î-mi este greu sa constat cît de multe se fac, pentru ca sa te opreasca. Fii tare, si sprijiniti-va unii pe altii, si priviti catre viitor.

Vesnic cu tine, draga mea. Al vostru Monty adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.