Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 22 August 2016


Mesajul lui Montague Keen din 22 August 2016

Schimbarile sunt în curs si nu pot fi oprite, indiferent de cîte obstacole sunt puse în cale. Nu exista o energie pe Pamînt care sa poata sa le detina. Deruta trebuie sa fie acceptata de Cabala. Ei pierd teren în fiecare zi, si-si vad pierzîndu-si planurile lor, unul dupa altul. Multi dintre ei sunt în prezent concentrati asupra modului cum sa scape. Unii se ascund sub pamînt, altii merg în ceea ce considera zone sigure. Sa fiti siguri de un lucru, puterea lor se destrama rapid. Într-o zi, în curînd, vã vor cersi mila dvs, acelorasi persoane pe care încercau sa le distruga. Au folosit fiecare act posibil din carte pentru ca sa va distruga, însa rasa omeneasca va experimenta justitia, tot ceea ce au luat de la dvs, li se va da înapoi.

În Septembrie, vor fi experimentate multe schimbari de energie. Da, acest lucru va afecta pe unii dintre dvs, mai mult decît pe altii. Toate acestea sunt parte din tranzitie. Aceste energii va vor afecta atît mental precum si fizic, pe masura ce va deschideti la cine si ce sunteti. Toate partile dvs, care fusesera închise, vor trebui sa se deschida acum din nou, pentru ca dvs, sa va convertiti înca o data, în fiintele de lumina care erati înainte ca, Cabala sa fi pus stapînire pe Pamînt. Deci, prietenii mei, sa va asteptati la mari transformari, asa precum dvs, nu ati experimentat niciodata. Nimic va continua fiind acelasi. Tot întunericul se va retrage, si se va vedea Pamîntul si toata umanitatea/omenirea, într-o noua lumina. Toata preocuparea si stress-ul vietii vor pleca pentru întotdeauna, pentru ca tot ceeace i sa facut omului pentru ca sa ramîna în robie, va disparea. Libertatea se afla aproape, ca sa o atingeti. Dvs, ati trecut prin multe, si ati supravietuit la tot ceea ce v-a fost lansat. Ajutorul este la îndemîna. Se gaseste în tot împrejurul vostru, se afla pe ceruri, în asteptarea chemarii voastre pentru ajutor.

Acesta este un efort de echipa. Fratii si surorile voastre ET (extraterestrii), lucreaza împreuna cu dvs, pentru a salva Pamîntul, si pentru a asigura ca omenirea sa supravietuiasca. Este imperativ sa se elimine toate diferentele artificiale: alb si negru, musulmani si crestini. Cabala a creat toate aceste diferente pentru ca sa va separe, si cu acest fapt sa garanteze ca sa nu va uniti ca unu-l. Aceasta a functionat bine pentru ei în trecut, însa în prezent, se poate vedea dincolo de controlul lor mental asupra maselor. Este asa de important sa se faca REVOCAREA, pentru ca dvs, proprii sa va eliberati de toate contractele controlului mental, si sa vedeti în mod clar ceea ce se gaseste în fata dvs. Nu exista o maniera mai buna de a face aceasta. Dvs, trebuie sa fiti pregatiti, deoarece lucrurile se misca repede, si trebuie sa fiti pregatiti cu toata informatia la îndemîna dvs, liberi de tot controlul corupt.

Va rog sa va asigurati ca va veti compromite cu partea dvs, spirituala, deoarece aceasta a fost închisa de Cabala, cu scopul de a va controla. Erati închisi în mintile dvs, la ceea ce sunteti, o data ce, afara de conexiunea/legatura cu spiritul, sunteti controlabili de Cabala. Pîna în prezent, dvs, ati cazut în toate capcanele pe care Cabala le-a pus pentru dvs. Ati acceptat povestile cu zîne, si în iluzia în care ati trait începînd din acele momente. Acum, trebuie sa va deschideti ochii si mintile dvs, si sa vedeti iluzia asa cum ea este – o iluzie, si sa iesiti din ea. Trebuie sa va treziti si sa vedeti lucrurile asa cum sunt, nu asa cum v-au fost spuse ca erau. Inclusiv, au facut din macelarirea colegilor oameni ai vostrii, un act HONORABIL DE RAZBOI. Cum de ati ramas orbi în fata acestui fapt? Trebuie sa vedeti ca razboiul serveste numai dorintei Cabalei, pentru a putea sa se descotoroseasca de umanitate/omenire. Nu exista onoare în a omorî oamenii, si în distrugerea a tari întregi. Nu va aflati pe pamînt pentru ca sa faceti acest lucru. Razboiul creeaza SACRIFICII masive de sînge pentru Cabala; nimic altceva. Acesta este oxigenul de care ei au nevoie pentru a supravietui. Li se citeste pe fata.

Înca o data va cer sa va rugati pentru acei care sunt prinsi de Cabala. Unii au un rol important de a juca în tranzitie, si pentru viitorul omenirii. Va rog trimiteti iubire si lumina, si vizualizati-i vazîndu-i liberi, si înapoi la propriile lor comunitati, lucrînd împreuna pentru binele tuturor. Aceste persoane sufera pentru ca au venit pe Pamînt, pentru ca sa ajute ca dvs, sa supravietuiti. Ei au nevoie de ajutorul dvs. Cabala este implacabila atunci cînd prinde oamenii. Provoaca cea mai teribila suferinta. Sunt necesare rugaciunile dvs, pentru a elibera aceste persoane, care se afla pe Pamînt în numele dvs.

Draga mea, aceasta a fost o saptamîna teribila pentu dta. Un soc, unul dupa altul. Însa acestea sunt ultimele zile, si Cabala este disperata pentru ca sa supravietuiasca. Cu cît mai mult lupta împotriva ta, mai mult stress îsi cauzeaza, demonstreaza cît de disperati sunt, pentru ca pierd controlul asupra omenirii. Aceasta batalie este în curs, si poate exista numai un cîstigator. Umanitatea.

Te rog sa ai grije, iubit-o. Avem nevoie sa-ti complectezi misiunea. Avem încredere în tine.

Mereu, te adora , Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge