Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 14 August 2016


Mesajul lui Montague Keen din 14 August 2016

Voi traversati timpuri turbulente, ''ADEVARURI'' pe care pîna acum le-ati crezut ca fiind solide ca piatra, au fost expuse ca PURIFICARE. Mergeti prin ceea ce stiti ca este bine în adîncurile inimilor voastre, care este absolutul adevar, si ignorati ceea ce a fost acceptat ca fiind adevar. A sta fata în fata cu adevarul real, nu este usor niciodata, caci ati trait vietile voastre avînd încredere în ceea ce ati învatat prin educatie si prin religie, care erau inchestionabile. Voi traiti într-un timp în care adevarul trebuie sa fie privit fata în fata. Coruptii trebuie sa fie expusi, pentru ca au uzat si abuzat de omenire pentru propriile lor scopuri rautacioase. Umanitatea a fost ajutata sa recunoasca cine sunt ei, si sa reclame ceea ce este al sau legitim.

Cei care se afla pe Pamînt în acest moment pentru a ajuta în acest proces, apar misterios din neant, uneori cu ajutor financiar, alteori pentru a oferi informatie despre subiectele importante. Voi va recunoasteti, si stiti ca informatia este de încredere. Bineînteles ca exista altii din partea neagra, care încearca sa se infiltreze, si sa distruga. Aduc oferte perspicace, pentru a garanta o pozitie asigurata. Însa adevaratele lor motive sunt dezvaluite rapid, si din aceasta cauza va sfatuiesc sa fiti atenti la toate cazurile. Nimic este ceea ce pare a fi, sa nu uitati niciodata acest lucru.

A fost realizat un progres real, cu toate ca multi nu-si dau seama de acest lucru. David Ike a contribuit destul la trezirea umanitatii. Este o persoana notabila, pura de inima si suflet.

Multora dintre va este frica sa va deschideti ochii si mintile, si sa va înfruntati cu adevarul. Nu vreti ca vietile voastre sa se schimbe, si atunci, va înfricoseaza pîna si gîndul schimbarii. A iesi din închisoarea în care ati stat închisi în toate vietile voastre, este întotdeauna înfricosetor, la început.

Viitorul vostru este NELIMITAT. Este tot ceea ce ati putea dori. Tot cee ce trebuie sa se petreaca, este înlaturarea lanturilor sclavagiei, si ca niciodata sa mai robeasca umanitatea. În acest moment, stiu ca este o mare saritura spre necunoscut, deoarece tot ceea ce ati cunoscut au fost dificultati într-o lupta pentru supravietuire, într-un regim opresiv sau altul, care v-au fost impuse. Nu are importanta în cine votati, caci ceea ce primiti, este întotdeauna acelasi lucru, înca, cu si mai mari restrictii peste viata voastra. Este timpul schimbarii, prietenii mei, si solutia se afla în mîinile voastre.

Pregatiti-va pentru viitor, înlaturînd toata medicatia pe baze de droguri, care nu este strict necesara. Gasiti mereu tratamente naturale alternative, care va pot ajuta fara ca sa prejudicati pretiosul vostru corp. În timpurile din trecut, nu exista boala pe care voi o aveti acum. Corpurile voastre sunt atacate în mod sistematic. Aduceti-va aminte ca boala înseamna cîstiguri pentru companiile farmaceutice. Totul face parte din planul penru a mentine umanitatea la pamînt. Preocuparea voastra cu supravietuirea nu va lasa timp pentru ca sa vedeti ca totul face parte din marele plan pentru reducerea populatiei.

Acesta este un timp perfect pentru a investiga cine sunteti cu adevarat, adevarata voastra istorie, si pentru a descoperi care este rolul vostru în aceasta Mare Schimbare. Conectati-va cu locurile voastre sacre, liniile lege, deschideti-va inima la energia spirituala care este abundenta în aceste locuri, si care este pura energie sfînta.

TV-ea si ziarele sunt obisnuite sa va separe de cine sunteti cu adevarat. Creeaza o conceptie complect falsa. Propaganda lor este folosita pentru controlul mental si pentru a accepta ca fiind normal o viata de robie. Voi ati fost antrenati sa va supuneti începînd din momentul nasterii. Adevarata sclavie începe la vîrsta de cinci ani, atunci cînd voi sunteti controlati mental de Stat, pentru ca sa va supuneti legilor sale corupte. Copiii, nu sunt autorizati niciodata sa gîndeasca, pentru ca, a se gîndi si a cerceta prin sine proprii, este descurajat. Voi trebuie sa ASCULTATI/SA VA SUPUNETI. Parcurgeti viata fara ca sa întelegeti macar pentru ce va gasiti pe Pamînt, sau ce trebuie sa cautati dupa moarte.

Viata dupa moarte ma fascinat. Mi-a placut sa cercetez despre acest subiect, si pot sa va asigur este cu mult mai minunat decît va puteti imagina. Cînd va veti elibera de lanturile Pamîntului, si veti experimenta adevarata libertate, veti vedea ca este dincolo de orice ce, ce v-ati fi putut imagina. Veronica va poate spune despre excitatia mea tunci cînd am trecut în Lumea Spiritului. Era tot ceea ce eu asteptam, si înca mai mult, mult mai mult.

Energia de pe Pamînt se schimba. Fiecare dintre voi experimenteaza acest fapt în multe moduri diferite. Energia neagra trebuie sa fie înlaturata, nu poate fi permis sa ramîna pe Pamînt. Toata dauna va fi reparata. Exista forte pe Pamînt care sunt gata sa înceapa acest proces de eliminare. Exista atîta ajutor, gata si cu vointa de a curata confuzia, si pentru a pregati viitorul vostru. Se prezinta bine, totul se afla la posturi. Viitorul va fi tot ceea ce puteti dori.

Avem nevoie de oamenii potriviti la posturi. Stiu ca, cu rugaciunile voastre si bunavointa, totul va decurge asa cum este planuit. Rugati-va pentru cei care au nevoie de rugaciunile voastre, pentru ca sa poata în mod liber sa duca la capat misiunile lor pentru omenire. Împreuna vom crea un viitor care în prezent, puteti doar sa îl visati. Pacea, armonia si IUBIREA vor fi norma. Razboiul nu va mai exista niciodata, niciodata MINTI RAUTACIOSE creînd ''MOTIVE'' pentru a declara razboi. Nu se va mai crede niciodata în minciunile lor. Ei vor fi terminati pentru întotdeauna. Împaratia lor va fi rapid uitata, imediat ce viitorul vostru va începe.

Draga mea, au avut loc avansari. Acest lucru este bun. Ai grije în cine ai încredere, pentru ca ei continua sa pregateasca capcane. Exista mai multa speranta în aceasta saptamîna. Înainte avansam, draga mea.

Adoratorul tau, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge