Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 7 August 2016


Mesajul lui Montague Keen din 7 August 2016

Ca un cutremur de submari, adevarul se raspîndeste în toate colturile Pamîntului. Nu poate fi împiedicat. Tot ceea ce a fost acceptat ca un fapt, se afla acum sub scrutiniu. Este provocat în mod deschis si discutat. Voi acum stiti, ca tot ceea ce ati învatat prin educatie, a fost ceea ce parazitii au permis. În acest mod, o realitate falsa v-a fost impusa. O istorie falsa v-a fost impusa pentru ca niciodata sa învatati cine sunteti voi cu adevarat. Ei au inventat religia pentru a controla mintile voastre, pentru a controla vietile voastre cu ajutorul FRICII. Ei au creat industria farmaceutica, pentru a se asigura ca drogurile lor aveau sa va înroleze si mai mult în controlul lor. Ei au distrus tot ceea ce era pur, bun si natural, si medicina lor bazata pe droguri, a devenit un mare negot, si v-a fost impusa.

Toate guvernele sunt controlate de catre Cabala, cu ajutorul sistemului lor bancar corupt. Si sunt, în acest moment, mai periculosi ca niciodata, pentru ca sunt provocati. Reusesc sa vada ca jocul lor, are zilele numarate. Oamenii cauta acum adevarul în toate problemele/situatiile, si sunt socati de enormitatea a ceea ce au ajuns sa descopere. Prietenii mei, ati zgîriat numai suprafata crimelor comise împotriva voastra. Nu a fost presupus niciodata ca omenirea sa sufere pe Pamînt ; numai atunci cînd parazitii au sosit, si v-au înselat ca sa le oferiti drepturile voastre si cunoasterea, a început suferinta.

Toata omenirea/umanitatea cunostea Codurile Vechi, cunoasterea care a fost transmisa de la tata la fiu. Aceasta Cunoastere Veche a fost înlaturata cu forta umanitatii, si asta va lasat la îndemîna oprimitorilor vostrii. Tot ceea ce Cabala detine, v-a fost retras, si asta continua pîna în ziua de azi. În curînd, umanitatea va avea forta sa spuna DESTUL !, vrem înapoi tot ceea ce voi ne-ati luat. Aceasta zi, este mai aproape decît judecati. Fiti pregatiti sa luati atitudinea potrivita, atunci cînd momentul adevarului va sosi, si eliberati-va de paraziti pentru întotdeauna.

Noi sarbatorim în aceasta parte a vietii mereu, atunci cînd mai multi dintre voi se trezesc catre adevar. Voi ati vazut recent socul si dezamagirea, atunci cînd poporul englez a votat sa iasa din corupta UE. Uniunea Europeana, este o ÎNCHISOARE DESCHISA pentru poporul Europei, ea controleaza toate tarile, cu toate ca acest lucru este ascuns de populatie. Anglia, a hotarît ca nu vrea sa faca parte din Statele Unite ale Europei, si ca poporul sau, vrea sa fie englez. Acest lucru, a provocat o mare alarma printre paraziti, care încearca înca sa aranjeze forme pentru a scapa de vot. Toti acesti paraziti stau agatati de puterea si bogatia lor. Umanii/oamenii, sunt o piedica pentru ei; exista numai pentru ca sa îi serveasca.

Este excitant sa vezi pe cei treziti reclamîndu-si puterea lor. Vocea lor este acum auzita, si oamenii sunt gata sa îi auda si sa actioneze. Acum vad toate evenimentele de operatiuni murdare, exact asa cum ele sunt; pentru un scop doar, sa puna mai mult control asupra omenirii. Voi nu mai sunteti înselati de MINCIUNILE lor. Ai dreptate draga mea, voi veti nevoie de un LIDER/CONDUCATOR care sa iasa în relief, pentru a arata calea catre o lume mai buna pentru toti. Partidele politice, trebuie sa devina un lucru al trecutului negru, si al sistemului sau de control, care trebuie sa fie lasat în urma. Voi nu puteti sa luati coruptia trecutului, catre viitor. O noua forma de gîndire este necesara. Oameni buni apar la timp de nevoie.

Prietenii mei, pot sa-mi iau libertatea sa va cer rugaciunile voaste pentru cineva care are nevoie de ajutorul vostru. Cabala l-a încoltit, si îl tine prins. El are o misiune importanta de îndeplinit, pentru a elibera umanitatea/omenirea din sclavie. Cu toate ca ei nu îl pot omorî, au provocat probleme serioase. Vor ca sa sufere de un atac de inima. MAGIA NEAGRA a lor, a provocat orbirea si tumori cerebrale. I-au taiat alimentarea cu oxigen, si au întrerupt sistemul sau linfatic. Umanitatea/omenirea, are nevoie ca acest tînar sa-si îndeplineasca misiunea sa pe Pamînt. Cabala i-a retras negotul, casa lui, tot ceea ce avea. El acum nu are bani, este închis si are nevoie de rugaciunile voastre. Împreuna, cu rugaciunile, actiunile si intentiile corecte, el poate sa fie eliberat. Veronica încearca sa-l ajute, si Cabale-i nu i-a placut întrebarile pe care le-a facut cuiva, relativ la cazul lui, si din aceasta cauza a suferit un atac scalar în Lunea trecuta. A fost perturbator, si foarte dureros, timp de trei zile.

Controlul vietilor voastre, si a lumii voastre de catre Cabala trebuie sa se termine, asa precum si coruptia. CAPUL PIRAMIDEI VA FI ÎN CURÎND TAIAT FARA CEREMONIE.

Draga mea, preocuparea ta cu fratele nostru în nevointa, este sincera. Necesitatea unui bun sfat legat este uriasa. Costul acestuia, în Statele Unite este enorm. Un mod trebuie sa fie gasit, si adevarul trebuie sa fie expus.

Te rog, ai grije de tine, deoarece mult îti este cerut.

Mereu alaturi de tine, adoratorul tau. Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge