Home > > Mesajul lui Montague din 17 Ianuarie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 17 Ianuarie, 2016

MAGIA VERBULUI CARE NE ÎNLANTUIESTE - A RUPE CU SEDUCEREA

A se trezi, nu a fost niciodata un proces usor, în special faptul de a

întelege ca ati fost înselati la fiecare nivel, este extrem de dificil pentru voi. Cînd ne-am referit la MAGIA VERBULUI, multi dintre voi au ridicat bratele catre cer, ponegrind-o ca ar fi o absurditate. Va facem acum DOVEZILE foarte documentate ale magiei verbului care a fost utilizat împotriva voastra, în viata voastra zilnica de catre Biserica si de Stat.

Este ceva pe care trebuie sa o luati în seama, daca voiti sa supravietuiti. Cei 1% care controleaza lumea voastra, sunt experti în MAGIA VERBULUI, ei o folosesc continuu în propriul lor avantaj. Este exact astfel cum Rasa Omeneasca a fost dominata si controlata timp de secole.

Voi traiti vietile voastre ca niste zombii hipnotizati alergînd catre un dezastru cu grija conceput, unul dupa altul. Acest lucru trebuie sa înceteze, voi trebuie sa încetati sa acceptati cu orbire ceea "ce ei" va spun ca fiind adevarul, este exact ultimul lucru despre care este vorba. Ceea "ce ei" vor, nu va beneficia niciodata genul Uman. Chiar oamenii cei mai inteligenti au fost prinsi în capcana magiei cuvîntului, ei au cazut sub FARMEC, ca toata lumea.

NU ESTE RUSINOS SA FITI ÎNSELATI, ESTE RUSINOS SA REFUZATI SA VEDETI CA ATI FOST ÎNSELATI

Voi toti aveti nevoie sa va înaltati constiinta voastra, sa mergeti în natura, acesnt lucru ajuta întodeauna. Eliminati campaniile de propaganda, deveiti mai selectivi în alegerea a ceea ce cititi sau priviti. Aveti mai mult respect fata de voi proprii, voi meritati mult mai mult decît aceasta putreziciune care sunteti fortati sa înghititi, pentru ca sa fiti mentinuti sub controlul lor.

"Ei" se grabesc sa scoata planul lor "final", caci "ei" le este teama ca va veti trezi, si veti împiedica "SOLUTIA LOR FINALA". Distrugerea Europei are loc sub ochii vostrii, si voi nu o vedeti astfel, guvernele voastre sunt partasii, ceea ce ei spun se arata fals. În cine aveti voi încredere ???? Doar cei care au ochii deschisi, si care cauta ei proprii sa gaseasca adevarul. Rasa Omeneasca este în pericol, ea are nevoie sa se trezeasca, sa refuze sa continue sa fie partase la distrugerea Umanitatii.

2016 = 9, este un an important, hotarîrile trebuiesc sa fie luate, si actiunile intreprinse, nu exista cale de scapare, voi nu aveti alegerea. Voi trebuie sa acceptati ca tot ceea ce va fost învatat prin Învatamînt si Religie, NU ESTE ADEVARAT, ati fost mintiti. Ati fost dusi ca animalele la abator, si voi ati acceptat orbeste. Ce va trebuie ca sa deschideti ochii, si sa vedeti ce vi se face ??? Voi sunteti ca somnambulii mergînd catre desfiintare, este ceea ce voi vreti cu adevarat ? Nu mai aveti curaj, aveti intentia sa acceptati cu supunere tot ceea "ce ei" au prevazut pentru voi ? «Ei» nu mai pot sa-si ascunda planurile lor, «ei» sunt denuntati, este din aceasta cauza ca «ei » încearca sa accelereze lucrurile, înainte ca mai multi dintre voi sa se trezeasca. Politia si armata sunt resposabile de ceea ce ei fac pentru ca sa faca sa avanseze planurile elitei cu scopul de a extermina Rasa Omeneasca, ei vor fi cu totii responsabilizati de actele lor.

Nimic este ascuns, totul se gaseste sub nasul vostru: «Marele Draco», Dumnezeul lui R.K.M. ( Mafia Khazar a lui Rothschild), cel mai mare parazit al Omului în istorie, vã este prezentat cu mîndrie în City din Londra. RKM, a tinut lumea în robie timp de 300 de ani. «R.K.M., este cel mai important parazit al umanilor, un sindicat al crimei intergenerational înselator, cel mai mare vînzator mondial al Drogului, Razboiului, Mortii, Saraciei si al Mizeriei. El nu va abandona cu usurinta, el nu respecta niciodata acordurile. RKM, a furat sistemul monetar american în 1913.»

Voi vedeti dovezile împrejurul vostru, si continuati sa acceptati ceea "ce ei" va spun, mai degraba decît sa acceptati dovezile care sunt sub ochii vostrii. Timpul este esential, masurile sunt necesare, acceptati sa va luati responsabilitatile voastre pentru a le pune la încercare, asupra ceea «ce ei» va spun ca ar fi faptele. Este lipsa voastra de interes pentru viitorul Umanitatii care va duce în situatia în care va gasiti la ora actuala.

Atitudinea dupa care "tout va bien, Madame la Marquise (totul merge bine Doamna Marchiza)", este cauza dilemei voastre. Toti Umanii, fie ca sunt bogati sau saraci, vor pieri daca nu se va face nimic. Banii nu o sa va apere de parazitii care va conditioneaza sa-i admirati. «Ei» se delecteaza cu suferinta Rasei Omenesti, este oxigenul vietii lor, aceasta îi apropie de scopul lor, dominarea totala a Pamîntului. Nu îmi face nici o placere sa scriu aceste cuvinte, însa trebuie sa fiu cinstit cu mine însumi, ca sa vã fac sa împartasiti ceea ce eu vad de aici, din viata de apoi. Nu pot sa ramîn pasiv, si sa ignorez distrugerea Rasei Omenesti, si a Pamîntului care ia fost încredintata ei.

Continuati sa eliberati ENERGIA liniilor telurice si a locurilor sacre, acest lucru vã va ajuta în lupta voastra pentru supravietuire. Tot ceea ce aveti nevoie se afla acolo; voi trebuie doar sa va reconectati lor din nou. În timpurile vechi, Omul era atasat Universului, el întelegea cum acesta functiona. Toate aceste cunoasteri importante au fost eliminate, si spiritele voastre au fost umplute cu fleacuri care va deconecteaza de la Sursa, si va lasa într-un desert de ignoranta si neputinta. Nu exista nimic care sa va împiedice sa va reconectati din nou direct la Sursa, ajutor va fi oferit acelora care îl cer.

Cînd faceti acest lucru, parazitii îsi pierd puterea lor asupra voastra, EI AU DOAR CEEA CE LE-ATI DAT. Încetati sa îi ajutati, atunci «ei » vor deveni neputinciosi si fara folosinta. Depinde de fiecare sa decida în sufletul sau si constiinta sa, care sunt masurile de luat. Nu faceti nimic, si veti fi eliminati. Actionati si aparati Omenirea si Pamîntul. Decizia nu va apartine decît vouã.

Draga mea, puternicul si ignorantul care se simt puternici atunci cînd se opun adevarului, vor continua sa distruga tentativele noastre de a salva Omenirea si Pamîntul. Ei ataca pentru ca le este TEAMÃ ca oamenii sa nu se trezeasca la ADEVÃR. Acest lucru nu ar trebui sa dureze mult timp, draga mea. Exista persoane bune care înteleg pe deplin toate acestea, ei vor veni sa te ajute.

Draga mea, continua sa fi tare si hotarîta, noi vom reusi.

Mereu, Al Vostru Monty adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.