Home > > Mesajul lui Montague din 24 Ianuarie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 24 Ianuarie, 2016

V-am prevenit în trecut ca ei aveau planuri pentru proiectul lor de Lege Martiala. Ei bine, Dl. Obama la lansat pe 22 ianuarie 2016.

ULTIMELE STIRI DESPRE INFOWARS:

http://www.infowars.com/breaking-military-martial-law-bill-sneaked-through-by-senate/

Este o chemare uriasa facuta omenirii, pentru trezire. Ei nu se joaca "de-a prînzuletul (joc de copii)"; ei au pus în mers planul lor pentru a detine controlul total. Acest lucru a fost facut în timp ce toata lumea se preocupa sa revina acasa, în timpul furtunii de zapada (Jonas). Amintiti-va ca ei au folosit exact aceeasi tactica în timpul furtunii din 1913, pentru a face sa fie acceptat proiectul lor de lege pentru Rezerva Federala. Ei folosesc întodeauna aceleasi tactici.

Marioneta Obama a khazarilor, va avea puteri depline pentru a trimite armata americana în indiferent ce tara pe care ei o vor alege. Sa nu va înselati, este o luare de posesiune mondiala, si armata mondialistilor va suspenda orice drepturi care va ramîn înca. Pregatirile sunt în curs, de nenumarati ani. EI SUNT PREGATITI. VOI SUNTETI ?

Pentru a întelege enormitatea situatiei, va cer sa cititi:

ISTORIA ASCUNSA SI DE NECREZUT A MAFIEI KHAZAR DIABOLICE:

http://geopolitics.co/2015/03/11/hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

Aceasta vã va deschide ochii pentru ca voi sa puteti sa vedeti întinderea luarii lor de posesiune a omenirii si a Pamîntului.

Amintiti-va ca Statul Islamic, a fost organizat de Statele Unite, si Regatul Unit (Anglia). Ei l-au finantat si înarmat. Acum ei îl folosesc ca pretext pentru a lua puterea mondiala. Ei au pregatit persecutii în masa, si anichilarea Omenirii timp de secole. Ei va dispretuiesc si vor sa se debaraseze de voi. Cu toate acestea, voi sunteti în serviciul lor.

Veronica are o edema pulmonara. este dureros si handicapant. Noi vom proceda la noi comunicari, cînd ea va fi din nou restabilita.

Ai nevoie de odihna, dragostea mea. Ai o misiune de îndeplinit. Fii atenta cu tine.

Mereu, Al Vostru Monty adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.