Home > > Mesajul lui Montague din 10 Ianuarie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 10 Ianuarie, 2016

Toate dovezile arata ca aproximativ acum 2000 de ani, ei s-au pregatit sa ia în stapînire Pamîntul, si sa elimine Omenirea. Aceasta operatiune a fost pusa în functiune de Biserica si de Stat. Tot ceea ce ati învatat referitor la viata de pe Pamînt si de dincolo, etc., v-a fost transmis de catre cei care, ei proprii, au planificat cucerirea Pamîntului. Ei v-au convins, ca doar ei singuri se ocupau de interesele voastre. FRICA, este arma fatala pe care ei o foloseau la fiecare nivel, pentru ca voi sa va supuneti tuturor legilor si ordinelor lor. Ei v-au învatat, ca voi trebuie sa-i venerati, si sa va întoarceti catre ei, pentru ca sa va conduca. Ei au luat controlul asupra voastra, si în primul rînd prin botez. Ei au mentinut stapînirea de-a lungul întregii voastre existente, si pîna la moarte, ei sa-u asigurat sa încerce sa captureze sufletele voastre.

Ei sunt responsabili de tot cee ce este DIABOLIC: TOATE RAZBOAIELE, FOAMETEA, SI DEZASTRELE de tot soiul. Va

intreb: VOITI VOI CA ACEASTA STARE DE LUCRURI, SA CONTINUIE, FARA CA SA MISCATI DEGETUL CEL MIC, PENTRU A AJUTA LA SALVAREA OMENIRII, SI A PAMÎNTULUI, DE ACEST DEZASTRU PLANIFICAT ?

Uniti-va, pentru ca voi aveti puterea sa eliminati toata contaminarea din atmosfera, apa si alimentatie. Vi s-a aratat de asemenea, cum ati fost manipulati, pentru ca sa contribuiti la propria voastra distrugere. Este timpul sa actionati ACUM. Nu mai aveti timp ca sa amînati, caci dusmanii vostrii cresc catre RAZBOI, voi trebuie sa insistati pentru PACE. Cînd mergeti la culcare în fiecare seara, întrebati-va: « ce am facut eu astazi, pentru a apara omenirea de distrugere»? «Ce sunt eu gata sa fac, pentru a apara propria mea specie si Pamîntul ?» « Sunt eu cumplice la aceasta distrugere?»

Vedeti dusmanii vostrii asa cum sunt, si cine sunt. Multumiti-va cu faptele. Observati pe cei care prin razboi, va cer sa ucideti pe socoteala lor. Cei care nu au suflet, domnesc pe Pamînt. Voi nu aveti nici o ideie, pîna la ce punct aceste entitati care controleaza Pamîntul, sunt evoluate. În fata ochilor lor, voi sunteti simple marionete, si voi le veti da, ceea ce ei vor: controlul total asupra Pamîntului. Ati fost folositi, si maltratati. Fara ajutorul vostru, ei nu pot supravietui pe Pamînt. Ei va hranesc neîncetat cu propagandele lor, pentru ca sa absorbiti credintele false, pe care ei proprii le-au inventat, pentru a va mentine în captivitate. Priviti trecutul pentru a vedea, cum si cînd ei au luat controlul. Priviti catre VIITOR, pentru ca sa va asigurati ca recîstigati controlul.

Voi aveti conducatori naturali în jurul vostru, care vor lua responsabilitatea de a va conduce afara din întuneric, pentru a merge catre lumina. O data ce ati trecut aceasta etapa, capacitatile voastre proprii vazînd dincolo de propaganda, si MINCIUNILE dovedite, va vor garanta reusita. Este cea mai mare provocare pe care omul a avut-o vreodata sa traiasca. Este alegerea voastra: sa nu faceti nimic, si sa contribuiti la distrugerea Omului, sau mai bine sa deveniti activi, si sa va uniti, pentru ca sa va ajutati unii pe altii, si sa reluati tot ceea ce va apartine pe drept.

Iubiti pe aproapele vostru, fiintele omenesti. Iubiti Pamîntul, care v-a fost încredintat. Iubiti pe Creatorul vostru, care va dat viata. Cînd va veti întoarce în viata de apoi, veti vedea limpede, cît de important este sa faceti tot ceea vi se cere, atunci cînd sunteti pe Pamînt. Noi suntem foarte constienti de ceea ce se intreprinde, pentru ca sa fiti mentinuti în întuneric si ascultare. Multi dintre voi nu sunt înca constienti ca nu sunt pur si simplu doar, apa, atmosfera si alimentatia pe care ei le stapînesc, ei intervin în toate domeniile vietii voastre. Ei intervin, si controleaza visele vostre, atunci cînd ei cred ca este necesar. Veronica a avut dovezile, despre modul în care acest lucru se produce. Ei au tehnologii, despre care voi sunteti complet ignoranti. În ciuda a toate acestea, ei nu pot sa faca nimic fara asistenta voastra. Acolo este unde se gaseste puterea voastra, deci folositi-o! Ei intervin mult mai mult în vietile voastre, decît voi va puteti imagina. Ce trebuie sa faca ei, pentru ca voi sa spuneti: « destul, este destul ». Eu nu-mi dau consimtamîntul meu, la proiectele voastre pentru Pamînt. «CER CA VOI SA PLECATI IMEDIAT !» V-am spus mereu ca ei se vor întoarce acolo de unde au venit. EI NU AU ALEGEREA. ATUNCI CÎND LE VETI SPUNE SA PLECE, EI VOR TREBUI SA PLECE. CE MAI ASTEPTATI VOI ?

Draga mea, toate aceste interventii, sunt dificile de trait. Uitati-va la ele dintr-un alt unghi, acest lucru va demonstreaza, cît de disperati ei sunt, si se agata, astfel încît sa se ocupe atîta de a interveni pîna la acest punct în viata celor care încearca sa dezvaluie adevarul, iubirea, si lumina. Iubirea va ilumina calea de urmat.

Etern, al vostru Monty adorat.

Mesaj de la Veronica.

Sunt pe deplin constienta ca multi au probleme similare cu ale mele.Oamenii sunt dependenti Cineva care a fost adapostul meu ca o stînca, mai mult de 50 de ani, a fost prins. Cineva care a împartasit idealurile mele si convingerile mele, si care a fost de mare putere pentru mine, este bolnav. Elementle de descompun. Fotoliul meu de masaj, care a fost un cadou de ziua mea pentru cei 70 de ani ai mei, (acum 9 ani), este un cadou care ma încurajat sa ramîn puternica, pentru a continua. Atunci cînd, evenimentele devin mai stresante, ma asez pe fotoliul de masaj, folosind programul de relaxare. Acest lucru a functionat întotdeauna ca magie pentru mine. Cedeam ca o sa lucreze pentru întotdeauna. Cînd el a încetat sa functioneze la Craciun, am fost mai disperata, decît pot spune. A OSIM, îti multumesc ca ai avut imaginatia si ingeniozitatea de a crea acest fotoliu minunat care sa ma ajute în aceasta viata dificila. Alte lucruri de mai mica importanta, s-au oprit de asemenea sa functioneze. Atunci, întelegeti cît se face pentru a provoca stresul. Ei distrug toate cele de care noi depindem. Ei folosesc tot atît de bine oamenii, cît si lucrurile, pentru a provocca stresul si perturbarea.

Multumesc tuturor celor care m-au sustinut pe aceasta cale dificila.

Este cea e-a douasprezecea anversare a decesului lui Monty vineri, 12 ianuarie. Doisprezece ani lungi de suferinta, fara omul pe care l-am adorat, lînga mine. Omul, pentru care de buna voie mi-as fi dat viata. Monty, era tot ceea ce eu doream. Î-mi lipseste în fiecare clipa a zilei. Cu toate ca el îmi arata ca este mereu cu mine, comunicînd etc.. zîmbetul lui îmi lipseste, ca si bratele lui care ma asteapta.

Veronica.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.