Home > > Mesajul lui Montague din 09 Aprilie, 2017

Mesajul lui Montague Keen din 09 Aprilie, 2017

Forma în care Casa Albã este infiltrata se prezinta acum deschisa în fata ochilor tuturor. Va amititi atunci cînd Donald Trump a vizitat pentru prima data Casa Albã ? Ce încredere avea : era o persoana nerabdatoare sa-si asume postul. Va mintiti atunci cînd a iesit de la întîlnirea lui cu Obama, parea surprins si tulburat. Atît încrederea cît si cuvintele lui se schimbasera. Învatase ca era presedinte doar de nume, si ca numai STATUL PROFUND lua hotarîrile.

Cu toate acestea, Donald Trump, sa negat sa îl accepte. A urmarit pedofilii Statului Profund, si a avut succes. Statului Profund nu ia placut acest lucru. Trebuia sa gaseasca o maniera sa-l opreasca. Asa ca, au eliminat toti oamenii lui din posturile lor, si i-au înlocuit cu ai lor. Însa inclusiv acest lucru nu a fost suficient pentru ei asa ca, atunci au ajuns la el prin propria lui familie. Sa nu va înselati, Statul Profund vrea sa se debaraseze de el, o data ce nu pot sa-l cumpere, nici nu pot sa-l controleze.

Acest lucru este important, prieteni. Statul Profund, vrea ca dvs, oamenii, sa va întoarceti împotriva lui Donald Trump, pentru ca sa faceti acest lucru pentru ei. Este important sa continuati sa-l sprijiniti, si sprijinindu-l, sa vada tabloul complect. Este scris pe zidul statului profund. Nu îi ajutati sa ramîna în control. Ei au fost expusi, si lumea întreaga îi priveste cu groaza.

Trump, este un prizonier în Casa Albã. Tehnologie care este necunoscuta de el, este folosita pentru a face ca presedintii sa realizeze munca Cabalei. Este demonic, în adevaratul sens al lui. Este astfel modul în care lumea voastra a fost controlata de sute de ani. Dvs, ati vazut în trecut ce sa întîmplat cu presedintii care îndraznesc sa-si apere credintele lor. Trump vrea o lume libera de dominatia fortelor raului. Nici un politician vã va da acest lucru. SI-AU VÎNDUT SUFLETELE LOR PENTRU CA SA INTRE ÎN POLITICÃ.

Va cer sa investigati dvs proprii ceea ce se spune în videoclipurile urmatoare. Totul este explicat în termeni simpli.

TOATE MÎINILE PE CIOMAG ! Dvs, puteti ajuta sa destramati statul profund !

Tradat de Ivanka – o alta privire la ploaia de rachete ale lui Trump

Evenimentul este programat sa aiba loc în curînd, si se va expune si mai mult, asa ca, pregatiti-va. Tot ceea ce ati învatat, fie prin scoala, universitate, sau familie, este complect gresit. V-au mintit, este o înselatorie mare. Trebuie sa începeti din nou cu adevarul. Ajutati-va reciproc, sa întelegeti si sa acceptati adevarul. Religia, a jucat un rol important în marea înselatorie. Trebuie sa fie de asemenea expusa si eliminata. Statul Profund, nu este omenesc. Pur si simplu pretind ca sunt. Nu le plac oamenii, vor numai ceea ce aveti dvs. Asasinatul fiintelor omenesti, este ceva natural pentru ei. Consumul de sînge omenesc, este mult mai generalizat decît va puteti imagina dvs. Pîna în prezent, totul era bine ascuns. Istoria demonstreaza ca au fost expulsi din multe tari, din cauza acestei crime împotriva omenirii. Succesul lor, în a se întoarce în fiecare tara, va demonstra ce isteti sunt în a însela rasa omenesca.

Dvs, cîstigati lupta. Vor fi expusi cu totii în curînd. Deci, depinde de dvs sa va reuniti pentru a restabili lumea. Toate veninurile trebuie sa fie eliminate de pe pamînt, pentru ca sa poata sa fie folosit pentru a produce alimente adecvate pentru consumul omenesc. În acelasi mod, toate veninurile trebuie sa fie eliminate din apa si din aer. Sanatatea buna, va fi restaurata. Guvernele, vor fi ale poporului, pentru popor. Pacea pentru toti oamenii, va fi mantra. Totul se gaseste în prezent la usa dvs. Spuneti bine ati venit, vietilor dvs. Lucrati împreuna cu ele pentru a restabili Pamîntul. Toata asistenta de care veti avea nevoie, va fi disponibila pentru dvs. A restabili Pamîntul, este un proiect enorm, si toate aspectele vietii sunt implicate în el. Cabala, pierde un pic mai mult de control în toate zilele. În curînd vor trebui sa accepte înfrîngerea lor. Ei v-au mintit si înselat în drumul lor spre putere. Acest lucru, nu va fi permis sa se întîmple din nou.

Evenimentele de steag fals (atentatele) ale cabalei au crescut în numar. Si-au pierdut impactul, si cum în prezent dvs sunteti mai întelepti, puteti deja sa vedeti prin ele. Ce se gîndesc acum? Este momentul ca ei sa-si împacheteze cutiile lor, si sa se pregateasca sa abandoneze Pamîntul. Au trait bine, în sîngele, sudoarea si lacrimile umanitatii. Vor fi obligati sa abandoneze Pamîntul, din acelasi punct în care au fortat intrarea lor.

Viitorul care este acum în procesul de creatie, va garanta ca Pamîntul se va transforma în raiul care a fost odinioara. Fiecare dintre dvs, se gaseste pe Pamînt pentru a se asigura ca acest lucru va avea loc. Toate caile din ultimii 2000 de ani vor fi aruncate, o data ce au cauzat caderea omului. Omul, a început procesul de a reclama Pamîntul, si a restabili pacea si armonia. Rugati-va pentru Trump, pentru ca el are nevoie de protectie si ghid divin. Nu îl abandonati, deoarece este acest lucru pe care Cabala vrea sa îl faceti. Viitorul vostru, sta în propriile voastre mîini. Trebuie sa îl mînuiti cu grija.

Draga mea, înca o alta saptamîna grea. Multi altii de asemenea sunt atacati. Nu va fi nevoie de mult timp acum.

Mereu, Monty care te adoră.

Mesaj de la Veronica
Exista vreun avocat în zona Los Angeles în California, care sa aiba amabilitatea de a-mi oferi ajutor ? Atît eu, cît si omenirea suntem profund recunoscatori.


Donatie

Dta poti folosi Paypal pentru a face o donatie la Fundatie, pentru a ajuta la cumpararea unui nou Centru în Irlanda. Orice contributie financiara, oricît de mica pote fi, va fi apreciata.

Paypal

Alternativ, dta poti folosi codurile bancii de mai jos:

CONTUL BANCAR DE NATWEST: SEDIUL MONTAGUE SI VERONICA KEEN
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

© A Fundação Montague e Veronica Keen


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.