Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 8 Noiembrie 2015


Mesajul lui Montague din 8 Noiembrie 2015

Prietenii mei, fiecare trebuie sa vada faptele asa cum sunt, fara sa le înfrumuseteze. Chiar si cei dintre voi care au un minimum de informatii cu privire la situatia de pe Pamînt, trebuie sa înteleaga ca daca nu luati masuri pentru a proteja rasa umana si Pam

întul însusi, va confruntati cu extinctia. Cu toate acestea, continuati înca sa urmati orbeste ce dicteaza cei care sunt determinati sa va elimine de pe Pamînt.Nu exista nici o glorie în a face razboi. Nu exista nici o onoare în a ucide, indiferent de situatie. Cei care se angajeaza în razboi, distrug omenirea. Deschideti-va inimile si spiritele catre Lumina. Fiecare dintre voi stie ce trebuie sa fie facut. Redirectionati energia liniilor telurice si a locurilor sacre catre umanitate. Folositi propria voastra energie radianta atunci cînd sunteti împreuna, mai ales în locurile sacre, în paduri, etc. Este doar o chestiune de a deschide mintea despre cine sunteti, si ce sunteti capabili sa faceti.

Voi sunteti pe cale de trezire, deci cei care va prigonesc, maresc veninul care este în aerul pe care îl respirati, în medicamentele în care aveti încredere, si în alimentele care va fac mai mult rau decît bine. De cîte ori trebue sa fie subliniat acest lucru, pentru ca sa luati masurile necesare ca sa va protejati?? Voi puteti sa ma criticati pentru faptul ca insist asupra ceea ce este evident, însa va întreb, oare ati luat în considerare cel mai mic dintre sfaturile mele, sau voi continuati sa înaintati în stare de inconstienta completa? Alegerea va apartine în întregime. Noi, cei din lumea de dincolo, am luat masurile pentru a va ajuta sa vedeti în ce situatie va aflati.

Coruptii, ca putregaiul, cîstiga vîrful fiecarui stat. Ei au tot sprijinl necesar pentru a realiza acest lucru. Vi se cere sa aveti încredere în ei. Cum o puteti avea, sincer??? Pentru ei, este doar un joc. Cabala vrea ceea ce ei vor, si ei vor merge pîna la capat, pentru a o obtine. Belicistii(cei care vor razboiul), sunt valorizati deoarece ei se supun cabalei si urmeaza agenda lor, deci ei au tot srijinul necesar. Sunt banksterii(gangsterii bancilor), care decid, pe cine vor în fiecare tara. Rusia este singura tara care refuxa sa autorizeze OGM, pulverizarile aeriene chimice si medicamentele inutile, etc. D-l. Putin îsi protejeaza poporul sau, si deci ei încearca sa-l doboare. Întrebati-va, de ce ? Putin nu li se supune. Voi aveti pe cei care au scuze, care e supun pentru ca sa va comande; toate cuvintele lor sunt dictate de Cabala. Cînd vedeti fatadele lor, este patetic. Ei continua în escaladarea razboaielor, de îndata ce le convine. Ei sunt fericiti sa fofere sacrificii omenesti inutile pentru a-i calma pe stapinii lor.

Ce va trebuie(ce mai aveti nevoie), pentru ca sa va ridicati si sa spuneti « Acest lucru trebuie sa înceteze imediat». Noi, umanitatea, nu va vom mai ajuta, pentru propria noastra distrugere. Noi nu vom mai ucide propria noastra specie. Noi vom denunta pe cei care sunt hotarîti sa distruga Europa, cu un aflux de mercenari». Întrebati cine finanteaza acest exod masiv catre Europa? Acest lucru a fost planificat cu grija de cei care va prigonesc.

Este trist sa vezi Statele Unite la pamînt. Am multe amintiri fericite de conferinte în Statele Unite. Televiziunea, a fost tot ce a fost necesar pentru a controla oamenii. Voi o vedeti zilnic, cu toate acestea nu faceti nimic pentru a o opri. Cui îi pasa de interesele Statelor Unite? Sunt atîtea lucruri care în mod deliberat sunt false în Statele Unite. Persoanele bune sunt atrase într-un fals sentiment de siguranta.

Abandinati cursa înnebunita de soareci de laborator, si bucurati-va de un moment pentru voi si ai vostrii. Încetati sa mai fiti sclavii bancherilor. Întrebati-va, de ce va gasiti pe Pamînt în acest moment. Pot sa va garantez, ca nu este pentru ai servi pe banksteri. Va gasiti pe Pamînt, pentru a salva omenirea si Pamîntul din mîinile Cabalei. Spiritele voastre sunt închise, controlate total si manipulate de Cabala prin intermediul televiziunii, publicitatii si a tot ceea ce trebuie sa aveti, însa de care nu aveti nevoie. Presiunea care este exercitata asupra voastra a tuturor, trebuie sa fie observata din exteriorul Pamîntului, pentru a se putea observa cît este de grava. Voi sunteti toti victimele unei presiuni pe care numai voi singuri puteti sa o eliminati, prin refuzul de a participa. Aveti o alegere de facut: închiderea mintii si a corpului, sau mai bine libertatea de a trai pe Pamînt în pace si armonie cu întraga omenire. Gînditi-va cît de minunata ar fi viata pe Pamînt, fara coruptia statului si a religiei. Este nevoie de curaj pentru a refuza sa participi îmai mult timp la regimul Cabalei. Decizia va apartine. Criticînd pe altii nu va conduce nicaieri. Întrebati-va pur si simplu, cum puteti sa ajutati pe altii sa salveze rasa umana. Împreuna voi sunteti mai puternici decît va imaginati. Destinul vostru se afla între mîinile voastre. Nimeni altul poate sa o faca pentru voi.

Draga mea, presiunea este în crestere asupra voastra amîndoi. Influenta Cabalei se restrînge asupra lui, în timp ce ei încearca sa mentina putina putere pe care o au. Aveti încredere ca totul va functiona asa cum este prevazut.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge