Home > > Mesajul lui Montague din 13 Noiembrie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 13 Noiembrie, 2016

Omenirea a cerut ca o singura voce sa-i fie înlaturat un al Treilea razboi mondial. Dna Clinton, care este nasa a 9 societati de armament, era sigura ca conducea omenirea catre un razboi nuclear mortal, care ar fi provocat imense pierderi de vieti omenesti, si acela era proiectul ei. Voi aveti nevoie de cineva CARE SA NU FIE UN POLITICIAN. Dl Trump, a mers în fata scenei, pentru a-si lua responsabilitatile. El avea deja tot ceea ce dorea. EL NU AVEA NEVOIE DE ASTA. ÎNSA A FACUT-O, PENTRU CA SA VA SALVEZE.

Stapînii vostrii, care cred ca voi le apartineti, voi si ai vostrii, nu erau multumiti. Ei vor RAZBOIUL, si vor continua sa lupte pentru a ajunge la acest lucru. Asa precum BREXIT în Anglia, Cabala, încearca mereu sa vicleneasca vointa poporului. Votînd pentru BREXIT, si pentru TRUMP, Omenirea a cîstigat timp. Este timpul sa întelegeti ceea ce vi se impune, ca totul este în curs de a fi distrus. Trump, nu este ideal, însa el a avut curajul sa-si ia asupra lui (sarcina), în numele Umanitatii. Umanitatea/Omenirea, îi datoreaza lui, o recunostinta imensa. Fara interventiunea lui, voi erati deja bagati într-un razboi asa de mortal, unul asa cum Pamîntul nu a cunoscut niciodata. Singura voastra speranta, este Dl. Trump.

Poporul American, se gaseste sub un asemenea control mental, ca este complect orb, asupra stapînirii întunericului care a cucerit America, fara ca nici macar sa-si dea seama, ca lucrurile sau schimbat. Trump, este ceea ce vã ramîne. Lucrati cu el, pentru a încerca împreuna, sa salvati America si restul lumii. Încetati sa mai creati diviziuni imaginare, voi va aflati cu totii în aceeasi barca. Pentru cabala, A ÎMPARTI, PENTRU A DOMNI MAI BINE, este întotdeauna mijlocul pentru a cîstiga. Voi sunteti cu totii Americani, deci lucrati împreuna pentru un viitor mai bun. Daca ati avea cea mai mica ideie, de ceea ce Trump v-a salvat, voi ati sta cu totii în genunchi, multumindu-i lui Dumnezeu, pentru aceastã o a doua sansa. Toti acei care nu se afla în America, se roaga ca, cu asistenta voastra, Trump sa va aduca Pacea.

Amintiti-va, ca oamenii în lumea voastra, dar care nu apatin lumii voastre, vor sa elimine 80% dintre voi. Trump va trebui sa se ocupe de aceasta problema. El sa însarcinat sa îndeplineasca aceasta sarcina giganta pentru voi. Ei(cabala), se gaseau în curs de a distruge viata omeneasca de pe Pamînt, cu vaccinarile, medicamentele, alimentatia modificata genetic, etc … Toate acestea concepute, pentru ca sa va distruga. Voi i-ati lasat sa faca toate acestea, fara ca sa puneti macar întrebari.

Persoanele acelea, OMOARA pe toti acei care se interpun în calea lor. Pe cei pe care nu îi pot omorî, ei îi închid, folosind false acuzatii. Este foarte obisnuit în America. Mii de oameni sunt închisi, în fiecare zi. Închisorile fac o buna afacere în America. Exista un tînar care are o munca importanta de facut pentru Omenire. El este închis în California, însa este pe deplin inocent. O familie satanica a pus mîna pe el. Intentiile rugaciunilor voastre pentru el, sunt bine venite. Veronica, nu mai stie cui sa se adreseze, încercînd sa îl ajute. El este tînar, si nu modern. Biserica Satanica a Romei, de asemenea este amestecata prin linia sa familiara. El nu are prieteni, nici vizite. Casa lui, este în Anglia. Va rog ajutati-l.

Mesaj de la Veronica.

Încerc sa ma restabilesc de la sfîrsitul saptamînii trecute. Sîmbata, Duminica si Luni, atacuri Scalare, m-au facut sa sufar si m-au descurajat. Încerc sa termin, cu tot acest stress. Pot sa va sugerez sa cititi, ceea ce a scris Gilad Atzmon asupra alegerilor Americane ? Sper sa pot obtine un interviu cu el, asupra acestui subiect, în viitor.

GILAD ATZMON, scrie despre Alegerile Americane.

Draga mea, presiunea pe care o suporti este enorma. Cabala nu ar fi interesata cu tine, daca ea nu te-ar considera ca o amenintare. Ramîi fidela adevarului tau. Stii ceea ce trebuie sa fie facut. Scopul tau esta pacea si iubirea pe Pamînt.

Mereu, Monty care te adoră.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.