Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 20 Noiembrie, 2016


Mesajul lui Montague Keen din 20 Noiembrie, 2016

Totul este într-o fierbere. Multi nu stiu în cine sau în ce, sa creada. Ati vazut în ce mod masinaria Cabalei a intrat în actiune în momentul în care Trump a fost ales. Minciunile si frica fabricate, au intrat în suprasarcina, plantînd multe îndoieli, cu toate ca în strafundurile sufletelor lor, ei stiau ca doamna Clinton avea sa asigure ca cel de-al III-lea Razboi Mondial, si viata de pe pamînt, sa devina o simpla existenta. Pamîntul pe care îl cunoasteti si îl iubiti, nu are nici o asemanare cu pamîntul pe care Cabala vrea sa-l creeze. Distrugerea rasei omenesti, este prevazuta pîna în cele mai mici detalii.

Brexit si Trump, au rasturnat caldarea. Acest fapt, prietenii mei, a fost cu totul neasteptat de Cabalã. Ei înca sunt în soc. Încearca cu disperare sa gaseasca un mod de a evita ca Trump sa devina Presedinte. În Anglia, guvernul scoate noi trucuri din palarie, pentru a evita ca Brexit sa devina o realitate. Poporul britanic, vrea Brexit, si ei vor insista în el, indiferent de cîte sfori Prima Ministra Theresa May, trage pentru a-l întîrzia si împiedica. În prezent, Polonia, planuieste sa iasa din UE(Uniunea Europeana). Persoanele inteligente, vad în prezent, cum au fost înselati de UE, si vor sa ramîna în afara ei. Cabala, a înselat pe toata lumea, în tot locul. Trebuie sa va eliberati de anii de sclavie. Vizualizati catusele sfarîmîndu-se, si vedeti-va pe voi însisi, rasa omeneasca, liberi de sclavie.

Ei au fortat intrarea în lumea noastra, si ca un cancer sau împrastiat în toate colturile Pamîntului. Ei au lucrat ca sa va convinga, sa aveti încredere în ei. Ei folosesc multe deghizari, promitînd ca daca voi veti avea încredere în ei, îi veti asculta si îi veti urma, veti avea totul. Voi sunteti prizonierii Cabalei de 2000 de ani. Vaticanul, conduce acest sistem de control, împreuna cu toate celelalte religii care provin din Vatican. Vaticanul în sine însasi, cu siguranta nu este nimic din ceea ce voi credeti ca este. Numai acum, toata extensiunea pedofiliei este prezentata în fata voastra. Asasinatele satanice, în special de copii nevinovati, sunt ceea ce permite ca aceste creaturi sa existe în lumea voastra. Pentru a trai pe pamînt, ei au nevoie sa bea sînge, si sa manînce carnea fiintelor omenesti. Ei traiesc timp de lungi ere, pentru ca acest lucru, îi sustine. Luati în consideratie misa catolica, în care voi beti sîngele si mîncati carnea. Totul este facut în fata ochilor vostri. Însa voi, nu îl vedeti asa cum este într-adevar. Acum, ca va treziti si vedeti acest rau care se afla pretutindeni, controlînd toate aspectele vietii voastre, sunteti socati si suparati. Însa atunci cînd, cei 99%, vor spune ca refuza sa îi mai serveasca macar pentru o clipa, Cabala va disparea. Ei nu lupta în razboaie. În loc de asta, ei va cer ca voi sa o faceti. Voi, popor prost, care sunteti dispusi sa muriti pentru ei. Razboiul, este sacrificiul omenesc, în mare scala. Ei adora, si prospereaza în el. Voi le oferiti acest lucru, lor. Voi sunteti numai niste marionete, si ei stiu cum sa traga sforile.

Toate partidele politice, au fost infiltrate. Ele nu servesc oamenii. Si este din aceasta cauza, ca cineva ca Trump, a trebuit sa fie gasit. El nu vrea nimic cu Cabala, pentru ca el are totul. El nu este legat, si nici controlat de nici un partid politic. Voi, nici macar va imaginati cît de corupte si controlate sunt guvernele voastre. Ele nu servesc oamenii. Ele servesc pe mînuitorii de marionete, cei care controleaza ascunsi. În prezent, ei de asemenea, vor fi expusi si expulsi. Voi puteti sa o faceti. Situati în mintile voastre, sarcina de a restaura pacea si armonia. Nu intrati în jocul favorit al Cabalei, de a crea probleme, ca : crestini/musulmani, bogati/saraci, negri/albi. Toate aceste probleme sunt proiectate pentru a cauza discordie si conflicte. Trebuie sa întelegeti ca atunci cînd voi luptati unii împotriva altora, faceti exact ceea ce Cabala vrea, ca voi sa faceti. A împarti si a separa, a functionat timp de multe secole. Acesta este motivul pentru care Cabala a fortat, si a platit recent miilor de ''refugiati'' în Europa. Acest lucru, a fost planuit înca din 1925. De ce credeti voi, ca cele doua razboaie mondiale au avut loc în Europa ? Si de ce Cabala, forteaza un al III-lea Razboi Mondial în Europa ? De Ce DISTRUGEREA EUROPEI Este Asa De IMPORTANTA Pentru CABALA ? De ce le este Frica lor de Europa ? Ce exista în Europa, care ar putea sa expuna Cabala, si toate planurile lor ?

Este um joc mare pentru Cabala. Ati vazut cum au reactionat ei, fata de alegerea lui Trump. Cît de usor a fost pentru ei sa iasa irational pe strazi, strigînd sloganuri împotriva lui Trump. Studentii vor face totul, o data ce sunt platiti. Sunt numai un comert pentru ei. Voi sunteti manipulati de cei care au o experienta de 2000 de ani. Cînd veti spune ca este destul ? Ca trebuie sa înceteze imediat ? Ca ei trebuie sa paraseasca Pamîntul, si sa lase omenirea în pace ?

Sprijiniti-va unii pe altii, mereu cînd este posibil, în timp ce treceti prin aceasta trezire. Faceti-va revogarile pe cît de frecvent posibil, deoarece ele vã vor elibera de acest control corupt. Aveti încredere în viitorul pe care îl creati în prezent. Rugati-va pentru eliberarea oamenilor din întreaga lume, care sunt arestati ilegal, pentru ca ei au devenit o problema pentru Cabala. O Cabala, care va face orice pentru a evita expunerea si esecul. Acesti oameni au nevoie de sprijinul vostru. Voi aveti nevoie de ei pentru ca sa-si complecteze misiunile lor. Asta este o lupta pe care trebuie sa o învingeti, sau veti pieri, caci Cabala nu arata niciodata mila. Viitorul vostru, este în mîinile voastre. Nu aveti unde sa alergati. Asta este.

Draga mea, stii ce ai de facut. Nu este o cale usoara. Ai rezistat atîta. Ei nu renunta. Însa noi suntem cu tine, draga mea, la fiecare pas al drumului.

Mereu, Monty care te adoră.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge