Home > > Mesajul lui Montague din 8 Ianuarie, 2017

Mesajul lui Montague Keen din 8 Ianuarie, 2017

Totul este în crizã. Minciunile devin din ce în ce mai scandaloase, cu fiecare orã. Lupta pentru putere, este concentratã în America. Toatã omenirea trebuie sã trimitã energie pozitivã poporului american, pentru protectia lui, în lupta împotriva rãului si controlului. Acesta este adevãrul. El (rãul), vã afecteazã pe voi toti, si pe fiecare dintre voi.

Rãzboiul nuclear avea sã distrugã viata de pe Pamînt, viata asa cum ai cunoscut-o. Foloseste-ti puterea mintii, pentru a prabusi controlul rãului care face eforturi sã obtinã controlul total al Americii. Uimire, nu mã asteptam nici o secundã ca marioneta sa aleasã, Hillary Clinton, sã piardã alegerea. Faptul ca ea nu a fost aleasã presedinte, a fost triumful binelui asupra rãului. A fost trist de vãzut cã multi au fost prinsi de propaganda ei. Eu am fost salvat. În adevãr, lumea a fost salvatã.

Oamenii se gãsesc în punctul lor cel mai slab. Corpurile voastre luptã pentru a avea de a face cu atacul veninului care ti se dã, prin apã, hranã, si aer. Asa ca si prin intreprinderile farmaceutice care produc (medicamentele), este o minune cã omul a supravietuit atîta timp. Voi, vã aflati (în luptã) împotriva unui rãu atît de mare care plãnuise achizitia voastrã, în 2000 de ani. Fãra sã vorbim de socul lui BREXIT în Marea Britanie, care a fost complect neasteptat. Ei (Cabala) credeau cã erau de neînvins. Eu, pe de altã parte, vãd cã oamenii se trezesc fatã de regulile corupte, sub care eu am fost fortat sã trãiesc, atunci cînd eram viu. A trecut mult timp de cînd omul era liber sã-si trãiascã viata pe Pamînt. Ei (Cabala) nu vor tot poporul american, doar un numãr necesar pentru ca sã-i serveascã. Este crucial sã nu vã lãsati înselati de propaganda cu care midia, proprietatea care apartine Cabalei, vã alimenteazã. Ei îti vor spune orice minciunã care va fi necesarã, pentru ca sã vã facã sã vã fie teamã. Trebuie sã fiti puternici. Asigurati-va ca aveti informatii asupra tuturor faptelor, înainte de a lua orice hotãrîre, care sã afecteze negativ omenirea/umanitatea. Fiecare dintre voi trebuie sã-si asume responsabilitatea pentru hotãrîrile pe care le ia.

America, se gaseste la un pas. Ceea ce se petrece acolo afecteazã întreaga omenire. Ajutati America, cu energia si rugãciunile voastre, si cu ajutorul vostru vor fi ajutati sã depãseascã aceastã situatie. Multi americani nici mãcar nu au ideie de ceea ce se petrece în tara lor. Ei sunt mentinuti în mod deliberat în necunoasterea faptelor, si ignoreazã realitatea si ceea ce se petrece în jurul lor. Ei credeau în America pentru a face rãzboi, si uciderea omenirii, si ceea ce acest lucru implica, mereu si mereu. Eu mi-am pierdut graiul, vãzînd în ce mod America a devenit instrumentul de ucidere al lumii. Dta, poate cã ai fost de acord ? Ai ramas tãcut, si ai adoptat o atitudine de ''nu se petrece în curtea mea'', si atunci cînd ti-ai închis ochii fata de asasinatele comise în numele tãu ? Acum poti sã vezi cîmpurile apartinînd lui FEMA, în toatã tara, gata sã aibã de a face cu tine, dacã esti neascultãtor fata de ei (Cabala). Eu nu pot sã stau tãcut, si sã ignorez ceea ce se face, în fata ochilor vostrii. Tãcerea vostrã, a permis ca tara sã fie dominatã. Eu am cumpãrat visul american, care în prezent a devenit un cosmar de proportii gigante, si care va tîrî în jos, multe alte tãri cu el. Stinge-ti Televizorul, si converseazã cu colegii tãi umani/oamenii, învatã ceea ce într-adevãr se petrece, si aruncã cu fortã (midia si informatiile ei), de la tine. Acesta nu este un joc.

Multi vor pãrãsi Pamîntul, atunci cînd îsi vor termina munca lor. Altii îl vor lãsa, pentru cã pot întîrzia ceea ce trebuie sã fie fãcut. Ai grijã cu ceea ce accepti ca fiind adevãrul. Istoria pe care eu am învãtat-o, a fost o fabricare totalã. Numai acest fapt în sine însãsi, te poate mentine în întuneric si sub control. Cît despre religiile si minciunile pe care ele le furnizeazã ; ele au fost un lat în jurul gîtului omenirii, timp îndelungat. Numai budistii au drepturi externe. Toate religiile se referã la Roma, leagãn-ul întregului rãu.

Este alegerea ta pe care ai luat-o (hotãrîrea), sã fii prezent pe Pamînt în acest moment, pentru ca sã-l salvezi de controlul fortelor rãului. Cei care îl controleazã au un zîmbet pe fetele lor atunci cînd te vor distruge, si tot ceea ce ti-e drag. Ei au nevoie de energia suferintei (pt. ca sã existe). Este timpul adevãrului ca sã fie înfruntati. Este timpul acum.

Draga mea sotie încearca sã ajute un tînar din Statele Unite, care are un rol important de jucat. El a fost arestat fãrã judecatã, si trãieste în conditiile cele mai teribile, într-o închisoare din Statele Unite, de aproape nouã luni. El sa întors pe Pamînt într-o misiune de a restaura pacea si justitia. Însã un lacheu illuminati l-a gãsit, si si-a executat controlul mintii asupra lui. Ei nu puteau sã-l omoare, atunci au gãsit un mod de a-l aresta. El are nevoie de rugãciunile voastre, pentru a-l ajuta sã fie eliberat, si sã i se dea fortã, pentru a înfrunta, ceea ce i se face. El sa întors pe Pamînt, pentru a ajuta omenirea, si acum el are nevoie de omenire pentru ca sã fie ajutat. Existã multi ca el, care au fost arestati de acest sistem corupt, si nu doar în America. Rãspîndirea coruptiei nu cunoaste limite. Ajutînd, îti va da fortã ca sã refuzi sã faci parte din achizitia Pamîntului. Toatã coruptia si coruptul însãsi, este dezvãluit. Nu existã ascunzis pentru ei, spuneti-i adio, cãci în curînd controlul rãului va termina.

Draga mea, o cale va fi gãsita, pentru a usura planurile noastre. Î-mi lipsesti , draga mea.

Mereu, Monty care te adoră.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.