Home > > Mesajul lui Montague din 5 Martie, 2017

Mesajul lui Montague Keen din 5 Martie, 2017

Tot ceea ce era secret este în curs de a fi expus. Anul 2017, va ramîne înscris în istorie ca fiind anul în care adevarul despre umanitate/omenire, va deveni tema principala a conversatiilor. Multi vor ramîne impresionati si rascoliti de faptul ca au acceptat asemenea minciuni ca fiind adevarul. Trebuie sa se faca fatã faptelor. Nu ai de ales. Gîndeste-te putin la Cabala, Cînd au pus stapînire pe Pamînt si au condamnat rasa omeneasca la saracie ? La o lupta pentru supravietuire ? Controlul mintii pe care l-au folosit, a fost foarte eficace pentru a evita ca vreodata sa se puna întrebari, de ce ei aveau totul ; de ce ei si-au trait vietile lor asa de deosebite de ale voastre ?; de ce masele (de oameni) se vad obligate sa plateasca impozite Cabalei ?. De ce s-au asigurat ca masele în realitate sa nu posedeze/aiba nimic ? Inclusiv v-au luat în stapînire. S-au asigurat ca fiecare dintre dvs sa fie înscris pentru ei, atunci cînd nasterea dvs fusese înregistrata. Acest lucru te-a facut sa devii o marfa a Statului ; EI SUNT STAPÎNII VOSTRII, DVS, LE APARTINETI.

Pîna cînd dta te vei declara ca fiind o fiinta omeneasca SUVERANÃ, vor continua sa fie stapînul dvs. Te privesc de sus. Ei va vad ca fiind ceva pe care trebuie sa-l calci în picioare. Pîna în prezent dvs ati acceptat aceasta stare de lucruri.

În sfîrsit te trezesti. Multi dintre dvs privesc la aceasta situatie pentru prima data. Soseste ca o surpriza atunci cînd îti dai seama pentru prima data, cît ai fost de întrebuintat si cît si-au batut joc de tine. Dvs, v-ati omorît în JOCURILE LOR DE RÃZBOI, pentru ca asta este tot ceea ce erati (carne de tun). Prostii între dvs, au crezut în propaganda lor, si AU RASPUNS LA APELUL ARMELOR. Dvs v-ati dat vietile dvs pentru a juca jocurile lor de razboi, si înca o faceti. Cabala a scris istoria ta. Au controlat ceea ce ai învatat. Nu era o educatie, era un control al mintii. Atunci cînd dta îti faci propria dtale cercetare, dta gasesti adevarul adevarat. Trebuie sa citesti istoria veche, pentru ca sa stii cine esti. Atunci dvs veti învata cînd a fost ca ati fost luati ca prizonieri de Cabala.

Întrebati-va, de ce atîtia calatoresc catre ANTARCTICA : Papa, Seful Bisericii Ruse, Obama, Putin, John Kerry, si atîtia altii interesati. De ce le este frica lor ? Hitler sa însarcinat cu o parte a Antarcticii. Multi traiesc acolo. Dvs ati ramîne surprinsi de cîta investigatie se face. Întrebati-va de ce a fost tinut acest lucru în secret, în toti acesti ani. Ce ascundeau acolo ? Întrebarile trebuie sa fie puse, si raspunsurile cerute. Guvernele, nu sunt prietenii vostrii. Exista doar pentru ca sa va mentina sub control, si ignoranti de ceea ce într-adevar ei fac.

Pot sa va sugerez sa vedeti urmatoarele videoclipuri, pentru ca sa va ajute sa va deschideti mintile dvs, la ceea ce veti avea de înfruntat foarte curînd :

((NEW)) Q-CAST- !!WATCH IT HERE!! Empire Beneath the Ice 2-3-17

Steve Quayle-There Is Advanced Alien Technology Buried in Antarctica

Un om prevenit, valoreaza cît doi. Cabala va juca jocuri cu mintile dvs. Inclusiv, pot folosi Project Bluebeam (Raza Albastra) pentru ca sa va sperie si sa va supuna supunerii/ascultarii înca o data. Este vorba de experti în controlul mintii care doresc sa va vada ca sclavii lor fara simturi. Acum, ca ei sunt expusi, nu sunt fericiti. Ataca pe toti cei care îndraznesc sa chestioneze ce i sa fãcut omenirii. Cabala a închis sute de persoane inocente, în lumea întreaga, care pot sa se interpuna în calea lor, sau sa expunã ceea ce fac.

Ma simt fericit sa va aduc la cunostinta ca Harald Kautz-Vella, este acum liber. Avea un avocat bun. Este un tînar notabil care merita ajutorul si sprijinul vostru, si mai presus de toate, protectia dvs.

Totul se misca foarte rapid. Dvs, trebuie sa stati pregatiti pentru ca sa înfruntati ceea ce Cabala va lansa asupra dvs. Ei detin aprovizionarea de alimente, energie, medicamente, etc. S-au asigurat sa posedeze tot ceea ce umanitatea are nevoie pentru a supravietui pe Pamînt. Ei au planuit acest lucru, pentru ca sa se asigure ca dvs veti depinde de ei. Sunt prãdãtori, si trebuie sa fie vazuti exact asa cum sunt. Sunt pedofili, si extensiunea pedofiliei lor, de-abea este expusa. Trump se ocupa de aceasta problema. El cauta si gaseste copiii, si îi salveaza din mîinile asasinilor si ai agresorilor. Acesta este motivul pentru care este atacat si discreditat de catre cei carora le este teama de expunere. Va rog, rugati-va pentru el.

Sunt implantate controale pentru a încerca sa se asigure ca umanitatea se mentine ignoranta de planurile Cabalei pentru Pamînt. Nu lasa sã te stingã. Ei aduc noi legi în fiecare zi pentru a încerca sa evite ca dvs sa va treziti si luati parte la actiuni.

Va rog sa va rugati pentru toti cei care au fost închisi în închisori, deoarece ei se gasesc pe Pamînt pentru a ajuta omenirea. Dvs aveti nevoie de ei pentru ca sa-si complecteze misiunile, pentru ca sa ne elibereze. În acest fel Cabala se apara. Este din aceasta cauza ca au supravietuit atîta timp. Ei ramîn mereu de paza, pentru ca sa se asigure ca omenirea continua adormita asupra planurilor lor de a-si însusi controlul total al Pamîntului. Cei 99%, trebuie sa stea uniti pentru ca sa-l deruteze pe cel 1%.

Mesaj de la Veronica

A fost o saptamîna grea. Prrobleme cu telefoanele, cu computerul, etc, î-mi cauzeaza stress, însa se poate face fata. Atacurile împotriva mea, sunt extenuante. Pot avea loc daca dorm, sau daca lucrez. Aerul înghetat este fortat în sus prin anus-ul meu, si un blocaj de gheata este fortat în corpul meu. Este de necrezut de dureros. Acest lucru dureaza mult timp si ma extenueaza. Acest lucru sa întîmplat, atunci cînd sunt persoane aici prezente. Însa mai ales, atunci cînd ma gasesc singura. Are loc atunci cînd ma astept mai putin. Ma simt asa de obosita. Poate cineva sa ma sfatuiasca asupra acestui lucru?

Draga mea, omenirea trebuie sa se pregateasca. Umanitatea are aptitudinile pe care Cabala nu le-a învatat niciodata. Nu prevazusera o epoca în care umanitatea nu se afla acolo ca sa-i serveasca pe ei. Sunt momente interesante.

Mereu, Monty care te adoră.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.