Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 4 Octombrie, 2015


Mesajul lui Montague din 4 Octombrie, 2015

Mareea se schimba. Cabala nu mai are incredere în succes. Ei trebuie acum sa-si ascunda planurile lor, cu speranta ca niciodata nu suspectati ceea ce fac. În loc de numeroasele si încrezatoarele propuneri pe care le planuisera în fata dvs. în timpul vizitei Papei în Statele Unite, a trebuit sa le faca pe profil scazut, si sa-si faca modificarile lor secrete cu speranta ca nu veti observa. Cel mai important Mesaj pentru dvs. este: sa nu aveti încredere sau sa acceptati rezultatele acestor întîlniri, care sunt ca o drum de tren catre Noua Ordine Mondiala. Totul sugereaza sa va înhate pe dvs., indiferent de forma în care sunt îmbracate propunerile lor si promisiunile lor. Nu permiteti ca dvs. însisi sa cadeti în ele, nici adoptati aceste masuri. Ati crezut si le-ati acceptat în trecut. Priviti rezultatul: un razboi dupa altul. Uciderea omenirii continua prin aer, apa, alimente si medicamente.

Distrugerea Europei are loc în fata ochilor vostrii. Acest lucru, de asemenea, a fost planificat. Priviti la persoanele care fug din zona de razboi. Nu sunt decît o mica parte a populatiei, fortînd o intrare în Europa. ?De ce nu ati pus întrebari despre acest lucru? Ceea ce cititi în presa, este tot propaganda. Controlorii lor urmeza agenda lor zilnica. Amintiti-va, „Nimic nu este ceea ce pare a fi”.

Ei pun aluminiu si mercur în vaccine, pentru a provoca si mai multe probleme ca înainte. Dvs. sunteti captivi într-o mare de înselaciuni, de la nasterea dvs. pîna la mormînt. Trebuie sa va treziti în fata la toate acestea, pentru ca sa va garantati siguranta. Timp de ani, controlorii au jucat jocul asteptarii, însa acum vor sa va pescuiasca, ca un peste cu un cîrlig . Datorita faptului ca ati început sa puneti întrebari, ati devenit periculosi pentru ei, si acum, trebuie sa-siruleze planurile lor pentru viitor.

Asta este, cînd comit greseli, si vor face ceea ce vor. Nu vor fi in masura sa ramîna ascunsi prea mult timp. Apoi, veti putea vedea ca acei carora vi sa învatat sa-i iubiti si respectati, în realitate sunt acei care ve-au mentinut în întuneric. Ei vor sa scape de voi, pentru ca sa poata avea Pamîntul pentru ei însisi. Ei în mod deschis v-au numit „mîncatori inutili” si „carne de tun”. Ei va urasc si va dispretuiesc. Ei vor ceea ce aveti. Sunteti o sursa de distractii pentru ei, ? cum este posibil sa va înclinati si sa va tîrîti în fata lor?, cînd în realitate, sunteti umanitatea în sine, si planeta este a voastra. DUMNEAVOASTRA detineti puterea reala. O data ce veti fi la înaltime, si veti vedea ceea ce puteti sa faceti împreuna, tot ceea ce Cabala pune în aplicare, pentru ca sa va mentina sub control, va disparea.

Controlul mental a functionat bine pentru ei. Ei folosesc muzica, sportul si educatia. O data ce dvs. cititi si întelegeti planurile lor, nu va vor mai putea prinde. Te convertesti, esti treaz si constient. ESTI LIBER ÎN SFÎRSIT. „Cutia” nu te mai poate mentine în robie. Este timpul sa va confruntati cu unele fapte neplacute asupra acelora în care ati crezut. Acest lucru nu este usor, însa trebuie sa fie facut.

?Cum au luat puterea aceste persoane? Este foarte oribil. Va va soca pîna la maduva. Milioanele de oameni care îsi pierd viata prin ritualul satanic în fiecare an, creste, pe masura ce Cabala îsi pierde puterea, devine mai disperata. Acest lucru trebuie sa se opreasca. Acesti inocenti au nevoie de ajutorul tau, si sprijin pentru a supravietui pe Pamînt. Dvs. toti sunteti victimele acestor paraziti. Dvs. toti suferiti în mîinile lor. Dvs. ati vazut ce se întîmpla cu cei care încearca sa expuna Cabala; au modalitati de a ajunge pîna la ei, si sa le închida drumul. Ei au pus atîtea obstacole în drumul lor, ca viata devine o batalie constanta, doar pentru a putea continua.

Va rog, nu trebuie sa va lasati înselati de planurile Cabalei. Fara tine, ei nu au nici o putere. Dvs. puteti sa lasati toata coruptia în spate, si sa dati un pas înainte catre o noua forma de viata, care va include toata omenirea. Spuneti-le adio coruptilor, si doriti-le numai bine, cînd vor iesi de pe Pamînt. Dupa aceea, puteti proceda la culegerea bucatilor, si începe din nou cu acele la punctul zero. Tot ceea ce aveti nevoie va fi furnizat, inclusiv energia libera, pe care vaticanul a pastrat-o ascunsa. Acest lucru va schimba multe pentru dvs. Îmbratisati viitorul, pentru ca va fi ceea ce ati visat ca viata pe Pamînt ar putea fi. Credeti în dvs. însisi, pentru ca sa o puteti face, si o veti face. Acesta este timpul dvs. pentru a prelua controlul asupra coruptiei.

Vazînd-o pe Veronica în Irlanda la sfîrsitul saptamînii trecute, a adus multa bucurie inimii mele. Multumesc tuturor acelora care au facut ca aceasta vizita sa fie atît de importanta si emotionanta. Ceea ce a vazut acolo, si a experimentat, este doar începutul. Irlanda este pe punctul de a se ridica afara din mîinile corupte ale Vaticanului. Irlanda se va extinde si va atinge maximul sau potential. Tot ceea ce era acoperit de apa se va înalta din nou. Dta., draga mea, ai simtit energia acestuia si ai fost conectata cu ea. Acest lucru a fost ceea ce ai experimentat în Tara. Pamîntul raspunde dorintei omenirii pentru libertate, în fata coruptiei si al razboiului constant. Acei care nu apartin Pamîntului, nu vor mai fi capabili sa ramîna aici. Este atît de simplu ca asta.

Multumesc, draga mea, pentru tot ceea ce faci. Dta. trebuie sa te odihnesti, ori de cîte ori este posibil. Dragostea mea este cu tine mereu. Stiu ca esti constienta de asta. Sunt încîntat sa o demonstrez, ori de cîte ori este posibil.

Întotdeauna, te adora, Monty.

MESAJ DE LA VERONICA:

Sunt foarte recunoscatoare lui G. pentru ca a facut posibil ca eu sa fiu în Irlanda saptamîna trecuta. Niciodata am vazut Irlanda asa de vie si cu atît de multa energie. A fost genial sa ma întîlnesc si sa vorbesc cu multi dintre dvs. Am participat la o ceremonie de Cristal în Royal Marine Hotel în Dublin, duminica seara. Luni dimineata, sase dintre noi (patru dintre care eu nu-i vazusem niciodata), am fost la Tara. Mi-am dat seama rapid, ca eu eram cu familia mea de suflet, desi deabea ne cunoscusem în aceasta viata. Ne-am cunoscut si ne-am amestecat împreuna ca o singura voce. În Tara, am retras CONSIMTAMÎNTUL NOSTRU TUTUROR ACELORA CARE ne-au jefuit. Noi refuzam sa JUCAM ORICE PARTE ÎN DISTRUGEREA PAMÎNTULUI SI A UMANITATII.

G, J, si eu suntem irlandezi; P este din Norvegia; A este din Turcia: si A este din Olanda: ! Cu toate acestea suntem o ENERGIE! A fost o experienta atît de minunata. Va multumesc pentru contributiile dumneavoastra, si pentru Fiintele de Lumina care sunteti. Amintirea a sase dintre noi în Tara va trai cu mine multi ani îde acum încolo. Multumesc. !Am putut face diferenta! Pîna cînd ne vom întîlni, cu multa dragoste, Veronica).


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Florica

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge