Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague Keen 27 Septembrie 2015

Mesajul lui Montague Keen 27 Septembrie 2015

Afirmatiile false, promisiunile false, impresia înselatoare, ca acei care se întîlnesc în prezent în America se preocupa cu omenirea, este greu de suportat. Ei îsi bat joc de omenire. Toate dovezile arata destul de clar ca acesta este cazul. Multi dintre voi cred înca în notiunea ca papa este o persoana buna, tot ceea ce pot sa va spun, este ca : Cine va trai, va vedea! Vaticanul sustine si finanteaza RAZBOIUL. Va reamintesc din nou, ca sunt Jesuitii, acei care au organizat si planificat holocaustul în IRLANDA. Jesuitii sunt implicati în mod grav, în asasinatele Rituale Satanice ale COPIILOR. Uitati-va la historia lor, nu la cuvintele lor. Liturghia în sine este o expresie (rituala simbolica) a acesteia: a bea sîngele, a mînca corpul; aceste elemente ar trebui sa va faca sa reflectati. În realitate ei v-o arata, si va spun la fel, ceea ce ei cer. Vaticanul sa asigurat ca viata pe Pamînt sa fie separata, si sa fie la fel de dificila.

Ei v-au ascuns cercetarile lui Nikola Tesla, si le-au folosit numai în scopuri raufacatoare, ca HAARP, etc. Omenirea ar trebui sa profite de ENERGIA LIBERA, însa in loc de acest lucru, Vaticanul l-a pastrat ascuns în cuferele lui. Ei cred ca este mai usor de a stapîni omenirea, daca ea lupta pentru a supravietui. Voi nu sunteti inclusi în planul lor. De asemenea ei vor sa MASACREZE populatia. Toti acesti Sefi de State, care se gasesc în Statele Unite acum, fac parte din Marele lor Plan, din Noua Ordine Mondiala a lor.

Nu le permiteti SA VA ÎNSELE, acceptînd propunerile lor. EI NU-SI TIN NICIODATA PROMISIUNILE LOR. Voi va datorati voua însiva si generatiilor viitoare, faptul de a lua decizii bune în acest moment. Faceti-va cercetarile voastre. Dupa aceea veti gasi rezultatele. Stapînii vostrii v-au mintit sistematic timp de ani; caci pentru ei, acest lucru face parte din modul lor de a opera, pentru a poseda totul. Voi le-ati permis sa fie, unde sunt astazi, multumita apatiei voastre, multumita atitudinii «totul merge bine, doamna marchiza». Totul emerge bine, pîna în momentul în care este rîndul vostru ca sa va gasiti în colimator. Priviti deschizînd ochii cu cinste, ceea ce au facut de doua ori Germaniei. Ei au prevazut acum, ca bancile germane sa se prabuseasca. Acest lucru va lasa Germania si Europa întreaga, într-o situatie catastrófica. Din partea lor, acest lucru face parte din JOC. Ei nu sunt ca voi. Însa ceea ce este si mai rau, este faptul CA EI NU VA IUBESC - NU VA VOR.

Treziti-va, nu mai aveti timp de pierdut. Aveti nevoie sa va ridicati împreuna, pentru o justitie pentru toti. Nu va mai lasati sa fiti dusi ca OILE, urmînd ordinele tot crezînd în MINCIUNA, ca nu aveti nici o putere. Va întreb: cum este possíbil ca cei 99% sa nu poata avea nici o PUTERE?

IRLANDA mentine presiunea asupra bancilor si asupra Guvernului sau. Poporul a afirmat ca–si va retrage consimtamîntul sau, acestui guvern. Fara acest consimtamînt, gevernul nu poate functiona în mod legitim. Voi aveti toata puterea de a le retrage consimtamîntul vostru. Acest lucru poate fi facut pacific si cu demnitate. Este momentul bun pentru a o face. VECHEA STRUCTURA CORUPTA trebuie sa fie evacuata. De data aceasta, cu omenirea luîndu-si deciziile, veti descoperi ca fara influenta exterioara a Inteligentei Artificiale, omenirea poate trai în pace.

Viitorul vostru se gaseste în mîinile voastre. Puteti sa o faceti. Nu vi sa predat niciodata adevarul despre religie, istorie sau educatie. Pregatiti-va, pentru ca atunci cînd cineva este suficient de curajos pentru a spune adevarul, marea artilerie mafioasa soseste, promitînd un viitor luminos, daca intrati în jocul lor. Fiti atenti, cui îi dati încrederea voastra, caci unii oameni nu au puterea de a face fata presiunii exercitate din toate partile.

Aveti nevoie de sprijin si ajutor, pentru a traversa toate aceste dificultati. Amintit-va ca sunteti numerosi, si ca ei sunt putini. Ei tin cordoanele pungii, dar fara averea voastra, ei nu valoreaza nimic. Ei nu ar putea trai nici macar o saptamîna, fara ajutorul restului omenirii. Ei au nevoie de voi !

Va rog sa reflectati cu grija, înainte de a accepta sau de a respinge propunerile lor, care vin din Statele Unite, referitor la vizita papei Francisco, si reuniunile lor cu sefii de Stat, etc. Nu este în interesul omenirii în ansamblul sau, indiferent de formula pe care o adopta, este înca o ÎNSELATORIE. Ei sunt disperati. Nu va lasati prinsi de viteza evenimentelor. Sa stiti ca EI nu sunt asa, cum aparentele lor îi prezinta !

Draga mea, voi fi lînga tine în fiecare etapa. M-am angajaat cînd am trecut în viata de apoi. Lucrurile evolueaza rapid acum. Deci fii pregatita pentru toate eventualitatile.

Mereu, al tau Monty adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Florica

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge