Home > > Mesajul lui Montague din 11 Octombrie, 2015

Mesajul lui Montague din 11 Octombrie, 2015

În fiecare zi devine mai evident ca ultimul punct final care va declansa totul, va fi pus. Cei care sunt implicati sau reunit în Statele Unite, si au pregatit planurile de a crea Noua Ordine Mondiala. Ei au prevazut o enorma LOVITURA MONTATA care îi va ajuta sa elimine multi oameni de pe fata Pamîntului. Veronica, eu v-am explicat în trecut ca sufletele vor parasi corpurile lor, înainte ca dezastrul sa loveasca. Ele se vor debarasa de corpurile lor, o data ce serviciul lor în favoarea omenirii va fi îndeplinit. Haosul, minciunile, folosirea subterfugiilor; este greu pentru voi sa stiti în cine sa credeti. Rezistati tentatiei de a se purta ca niste oi, pentru ca fiecare dintre voi, are o decizie de luat. Asigurati-va ca faceti propriile voastre cercetari, caci aceste decizii, vor decide daca veti supravietui si veti crea o lume fara coruptia pe care ati avut sa o îndurati. Nu aveti decît sa priviti în jurul vostru, pentru a vedea planurile diabolice ale cabalei realizîndu-se. Oamenii sunt platiti ca mercenari pentru a distruge Europa. Cabala proclama cu mîndrie ca este exact ceea ce face. Totul este acolo, daca va faceti timp pentru a observa voi însisi. Veti astepta oare ca acest lucru sa se întîmple, si sa-i lasati sa puna stapînire pe Pamînt, si sa distruga Omenirea, fara ca sa faceti nimic pentru ai împiedica?

Duceti-va la locurile sacre, si liniile de forta magnetica, si eliberati energia sacra, care este forta vitala a Umanitatii. Cum puteti avea încredere în cei care contamineaza atmosfera voastra, mîncarea voastra, si apa voastra? Aceasta este o MARE ÎNTREBARE care necesita raspunsuri veridice. Oare, Rusia este singura tara care îsi protejeaza cetatenii sai? Opriti-va de a fi prinsi în capcane din cauza un fals sentiment de securitate. Fiti pregatiti pentru a conduce Umanitatea spre un nou mod de viata. Unul care necesita pacea, si care include toata Umanitatea. Trebuie sa spuneti ca este îndeajuns. Ei vor trebui sa paraseasca Pamîntul, în acelasi mod în care au intrat, într-un mod întortocheat, pentru ca sa-l stapîneasca. Nu va lasati pacaliti crezînd ca ei sunt prietenii vostrii. Ei vor doar tot ceea ce aveti, si vor încerca sa-l îl ia prin toate mijloacele. Ei va considera ca niste sclavi, nimic altceva. Sunteti acolo doar ca sa îi serviti.

Omenirea a avut toate cunostintele necesare în antichitate. Priviti arhitectura veche, si manuscrisele vechi. În vremea aceea, anticii întelegeau mult mai multe lucruri, si aveau capacitatea completa a creierului lor. Ceea ce trebuie sa întelegeti, este ca, Cabala a pastrat aceste cunostinte ancestrale, si le folosesc împotriva voastra.

Umanitatea a fost redusa (creierul) în mod considerabil, si acum voi nu dispuneti decît de un mic procent din capacitatea creierului vostru. Controlul Mental este folosit cu talent în acest scop, asa ca si televiziunile voastre, ziarele voastre si în special învatamîntul, prescriptiile medicale si obligatia de vaccinare. De ce acceptati toate acestea ca o norma? Ei nu ar fi putut face toate aceste lucruri, fara cooperarea voastra. Odata noi am fost cu totii orbi la ceea ce au facut, dar acum stiti ADEVARUL. Ce veti face? Amintiti-va, ca orice veti decide, acest lucru va afecta pe toti. Sunteti cu totii în aceeasi barca. Vreti sa supravietuiti, sau sa fiti zdrobiti? Ei nu au nici un fel de mila de voi, deoarece sunt incapabili. Ei calca în picioare pe toti cei din calea lor. Ei nu au nici o constiinta. Actioneaza doar din lacomie si pentru putere. Priviti cum au folosit bancile pentru a provoca mizeria si pentru a zdrobi pe cei saraci. Bancile au fost create în mod deliberat pentru a provoca suferinta si control.

Ei prospera pe suferintele si pe necazurile voastre. Acest lucru le da lor ENERGIA de care au sete. Acesta este motivul pentru care încearca mereu sa instige RAZBOAIELE. Indiferent de locul unde acestea apar, pentru ca pentru ei, acest lucru genereaza ENERGIA FRICII si a SUFERINTEI, de care ei au nevoie pentru a exista pe Pamînt. Nu conteaza cum se prezinta ei însisi, daca arata ca au dobîndit averea, sau reprezinta pe «DUMNEZEUL» lor, sau nu. Ei nu apartin Pamîntului. Este timpul pentru ei, sa lase omenirea în pace. Sunteti suficient de treji acum, pentru a întelege acest lucru, si stiti ca aveti nevoie sa va pregatiti pentru a merge mai departe. Toate citadelele lor de coruptie vor cadea. Ei nu vor putea sa ramina, deoarece atunci cînd energia razboaielor si a masacrelor va înceta, vor fi blocati. Pentru ca toate suferintele creeaza energia de care ei au nevoie pentru a exista pe Pamînt, deci firul lor de energie vitala va fi taiat. Ei au trait destul de bine în detrimentul vostru, prea mult timp. Proiectati-va în viitor. Voi puteti face în acest fel, tot ceea ce doriti sa fie.

Noi din cealalta parte a vietii, suntem lînga voi pentru a preveni cel de-al Treilea Razboi Mondial. Cabala foloseste toate ocaziile pentru a provoca razboiul, prin toate mijloacele imaginabile. Din fericire, voi nu mai acceptati MINCIUNILE lor. Însa ei nu vor lasa prada sa la scape usor. Vor încerca sa distruga tot ceea ce vor putea, înainte de a pleca. Sa fiti doar recunoscatori ca ei pleaca.

Ajutoarele vor sosi, este prevazut. Un nou mod de viata se va deschide fara constrîngerile din trecut. Nu vor mai exista religii nici partide politice, ca sa va corupa si sa va controleze. Viata voastra spirituala va înflori, si veti fi din nou în legatura directa cu Sursa. Nu vor mai exista niciodata intermediari care se vor baga între voi. Toti profetii falsi vor trebui sa demisioneze, atunci cînd veti vedea ca tot ceea ce ei predica, nu este altceva decît control.

Acest lucru se va întîmpla mai repede, o data ce Cabala va cadea, deoarece ei vor lua cu ei coruptia de care aveau nevoie pentru a mentine Umanitatea sub control. LIBERTATEA este o experienta minunata. Libertatea de a gîndi, de a vedea, de a simti, de a cerceta, si de a deveni tot ceea ce veti putea deveni. Totul acestea va asteapta. Primiti-le cu bratele deschise.

Veronica, daca ati avea cea mai mica ideie, respectiv la ceea ce aveti de a face, dta. si el, ati fi socati. Ceea ce va trebui sa se întîmpe, se va întîmpla; deaorece acest lucru nu poate fi oprit. Atunci cînd fiecare va decide ca va vrea LIBERTATEA, atunci LIBERTATEA va sosi.

Draga mea, eu împartasesc frustrarile tale. Lucrurile nu se misca destul de repede. Însa iubirea straluceste cu o Lumina care nu poate fi stinsa.

Întotdeauna al tau Monty care te adora.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Florica
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.