Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 1 Mai, 2016


Mesajul lui Montague Keen din 1 Mai, 2016

Umanitatea se trezeste cu VITEZA. Dovada acestui lucru este masurata zilnic de Rezonanta Schumann, în timp ce creste catre iluminarea totala. Toata negativitatea este descoperita. Cei care au prosperat si s-au îmbogatit pe contul vostru, se regasesc acum ei însisi neputinciosi sa-si mentina controlul. Singura lor speranta pentru supravietuirea Cabalei, este sa încerce sa va impuna un al Treilea Razboi Mondial, si acest lucru nu va fi permis. Toate sistemele lor de control se prabusesc din toate partile. Ei au dificultati pentru a gasi sprijin pentru sistemele lor corupte. În fiecare zi, multi oameni se elibereaza prin ei însisi de reteaua controlului. A efectua REVOCARILE, ajuta mentalul sa se elibereze de controlul diabolic, pentru a deveni LIBERI pentru a gîndi, actiona, si pentru a trai asa cum doriti. Aceasta dezvaluie marionetele, aratînd ceea ce sunt: niste marionete care actioneaza pentru o creatura asa de DIABOLICA si de INFAMA, ca ea nu se poate arata.

Observati pe cei ce sau trezit. Ei stralucesc, pentru ca ei fac sa circule între ei, Lumina Adevarului. O data treziti, este imposibil sa te reîntorci la sclavie. Spiritul liber, este o experienta bucuroasa: Duceti-va. Reflectati la acest lucru, prietenii mei. Daca Cabala s-ar fi apropiat de Umanitate, declarînd în mod deschis ceea ce voia, nu ar fi putut sa fie posibil ca Umanitatea sa-si dea acordul pentru exigentele lor. Umanitatea nu ar fi acceptat NICIODATA sa ucida alti umani, la cererea marionetelor: deci, este exact ceea ce ei au complotat penntru a ajunge la asta. Ei au creat motive mitice, pentru care omul trebuie sa intre în razboi, cu scopul de a ucide pe aproapele sau, eliminînd astfel tari si civilizatii. ÎNTREBATI-VA, PENTRU CE. Pentru ca Cabala nu poate exista fara ENERGIA FRICII, UCIDERILE, FOAMETEA si SUFERINTELE DE TOT TIPUL. Asta este oxigenul vietii lor. Acest lucru trebuie sa fie asimilat. Întrebati-va acest lucru: Pentru ce trebuie sa platiti voi, impozitele pentru VENINUL pe care ei îl varsa în apa potabila, veninul pe care ei îl pulverizeaza zilnic peste voi, si care contamineaza de asemenea pamîntul, si produsele chimice pe care ei vi le prescriu cu ajutorul profesiunilor medicale. Voi nu puteti sa lasati bratele jos, în aceasta materie. Supravietuirea voastra, depinde de masurile pe care voi le luati referitor la aceste probleme. Reflectati, prietenii mei, voi le dati banii, pentru ca aceste marionete sa va distruga !

Considerati pe fratii vostrii umani cu iubirea inimii. Voi va gasiti cu totii pe calea supravietuirii. Voi sunteti cu totii, în diferite etape, însa eu pot sa va garantez, ca, cu totii veti trebui sa efectuati acest parcurs. Cei care se gîndesc pur si simplu: «totul este bine pentru mine. Acest lucru, nu ma intereseaza», se înseala grav. Voi avansati rapid, asa cum Rezonanta Schumann o dovedeste zilnic. Munca energetica pe care o efectuati cu M, arata exact ceea ce fiecare dintre voi poate sa faca, daca va concentrati spiritele. Aveti încredere în voi, învatati despre ce sunteti capabili, si reluati-va puterea. Înaintati catre Lumina adevarului si a Iubirii.

Este pasionant sa observi trezirea. Este ca si cum ai observa un mugurel trezindu-se la viata, în timp ce creste, si îsi arata virful la suprafata Pamîntului, si apoi se dezvolta ca o frumoasa floare de Lumina. Pamîntul este un loc minunat unde sa traiesti. Il vom vedea din nou în toata gloria sa, atunci cînd coruptii vor înceta sa-l distruga. Ei nu apartin Pamîntului, însa ei îl vor pentru ei singuri.

Religia IUBIRII care era religia IRLANDEI antice, va redeveni norma. A învata si a se între-ajuta, vor face din nou parte integranta din viata de pe Pamînt. Religia organizata, nu va mai fi decît o amintire A VECHILOR TIMPURI ÎNTUNECATE DE OPRIMIRE SI DE CONTROL.

Prin Centrele noastre, noi va sfatuim despre sanatate. Este prima noastra prioritate. Noi trebuie sa evitam medicina bazata pe medicamente, pentru ca oamenii sa-si regaseasca sanatatea. Noi vom arata oamenilor, cum sa produca alimente de buna calitate fara pesticide, etc. Apa, fara de care oamenii nu por supravietui, va redeveni pura si fara aditive de toate felurile. Aceasta va fi o aventura imensa societala, aceea de a învata sa traiesti ca NISTE UMANI LIBERI într-o societate care pune la suflet, interesele tuturor.

Noi suntem mîndri de fiecare dintre voi, cei care tin capul sus, si au curajul sa faca diferenta în lumea voastra, si în sînul Umanitatii ei-însasi. Considerati-va pe voi proprii ca fiind Armata Luminii, difuzînd Lumina voastra în toate directiile. Reusita este a voastra, prietenii mei.

Draga mea, dta. reusesti cu bine. Circumstantele sunt instabile. Nu este o sarcina usoara. O alta marioneta aproapa ca reusise sa treaca printre ochiurile filetului. Aveai dreptate sa-l banuiesti, draga mea. Ei vor merge pîna la capat, punînd un pret pentru a împiedica sa finalizezi munca ta.

Fii prudenta, cu cei carora le acorzi încrederea dtale., deoarece ei apar sub tot tipul de înfatisari. Ei sunt mai usor de descoperit în prezent. Fii atenta atunci cînd noi persoane se apropie de dta. de acum înainte. Este doar o chestiune de timp. Noi suntem aproape de reusita.

Etern, al vostru Monty care va adora.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge