Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 24 Aprilie, 2016


Mesajul lui Montague Keen din 24 Aprilie, 2016

"Vietile noastre încep sa se întunece în ziua în care pastram tacerea asupra lucrurilor care au importanta"
Martin Luther King

Lupta pentru controlul complect al lumii voastre nu a fost niciodata asa de mare cum este în prezent. Reteaua de control a comandat subordinatilor sai, sa faca tot posibilul pentru a garanta ca masele sa faca ceea ce li se zice. Eliminarea Rasei Albe are loc în jurul vostru. Va spun ca nu puteti sa va permiteti luxul de a ignora multele indicii asupra acestui fapt. Trebuie sa va prezervati si sa aparati rasa voastra. Priviti ceea ce se întîmpla în Europa, pentru ca sa întelegeti la ce va chem atentia. Centrul de control mondial, îsi arata fata, pe masura ce timpul se termina cu viteza pentru ca sa poata sa se împuterniceasca cu controlul Pamîntului. Datorita muncii care este dusa la capat, Rezonanta Schumann, se mareste în fiecare zi.

Aici este un videoclip în engleza care va explica:

"Ascensiunea/Înaltarea: schimbarea jocului": a vedea mai jos

În curînd, cei apartinînd Cabalei se vor gasi complect expusi, si la îndemîna maselor pe care au încercat sa le distruga. Munca pe care o faci în fiecare zi cu M, a dezvaluit com opereaza controlul. Au avut succes atunci cînd au pus masele sa doarma; însa nu mai îl au, o data ce masele se trezesc, ceea ce mareste lumina în lumea voastra. Toti cei de la putere, fac tot ce se afla în posibilitatile lor, pentru a sarbatori slujnicia fata de Cabala. Loialitatea lor este complect a Cabalei.

Dvs., trebuie sa faceti propria dvs. ancheta si va luati propriile dvs. decizii. Obam-ii lumii voastre, nu servesc umanitatii, nu faca altceva decît sa urmeze ordinele stapînilor lor, din interiorul Cabalei. Hotarîrile pe care le luati acum, vor avea un mare impact pe Pamînt, si în viitorul umanitatii. În toate zilele se vad planuri pentru distrugerea Europei. Ei încearca sa va faca sa va simtiti vinovati, pentru ca nu dati bun venit altora în tarile voastre. În 1925, ei prevazusera crearea de motive pentru a începe razboiul împotriva anumitor tari, motiv pentru care puteau sa oblige pe asa numitii refugiati sa intre în Europa. Aceasta invazie a fost finantata. Dumneavoastra aveti dusmani pe Pamînt, despre care nu va faceti macar o ideie. Ei controleaza totul si vor sa se debaraseze de voi. Falsele lor promisiuni, gesturi si filmele de grija cu masele, sunt facute pentru ca sa fiti înselati, facîndu-va sa aveti încredere în ei. Actiunile lor, povestesc o istorie diferita. Ei învenineaza aerul pe care îl respiram, alimentele pe care le mîncam si apa pe care o bem, asa cum iau impozitele pe care dvs. le platiti pentru a provoca saracia maselor. Acestea sunt faptele. Religia si politica lucreaza împreuna pentru a distruge umanitatea.

Fieacre dintre dvs., are nevoie sa se conecteze cu pamîntul si sa deschida ochii si auzurile catre adevar. Încetati sa credeti în instrumentele de propaganda ale cabalei: televiziunea si ziarele. Credeti numai în ceea ce ati cercetat dvs. singuri, si stiti ca este adevarul. Trebuie sa va asumati responsabilitatea vietilor voastre, si sa încetati sa mai fiti marionetele care voteaza pentru propria lor disparitie. Mergeti la Liniile Lege, obeliscuri si sfere, etc., si astfel extrageti energia întunecata din Pamînt. Priviti retelele de control, care pîna acum, nu le-ati luat în seama, pentru ca erau ascunse.

Da, au fost inteligenti, draga mea. Au facut totul sub nasul vostru. Ei nu au nevoie sa îl ascunda, pentru ca nu s-au asteptat niciodata, nici macar un moment, ca într-o buna zi, dumneavoastra, vã veti trezi si veti vedea reteaua de control, si veti începe sa o retrageti. VA AFLATI ÎN RAZBOI. În sfîrsit, puteti sa va vedeti dusmanul în toata întunecimea si înselaciunea lui. Atunci cînd va veti ridica în picioare uniti ca o UMANITATE, sprijinindu-se unii pe altii, atunci Cabala va înceta sa mai existe. Ei lupta o batalie murdara. Principalul lor scop este de a distruge omenirea, si sa se împuterniceasca cu Pamîntul , cu orice pret. ! Lacomia lor nu are limite !

ÎNCA O DATA fac o chemare oamenilor din Irlanda, sa fiti uniti, si sa va recuperati puterea voastra; eliberati-va de Vatican si de Stat. Trebuie sa purtati lumea catre libertate, libera de controlul întunericului. Puteti sa o faceti. Trebuie SA FITI, din nou, omenii puternici care erati mai înainte, înainte ca Vaticanul sa fi trimis pe Patrick al lor (Sf. Patrick), pentru ca sa distruga toata evidenta marelui vostru trecut. Trebuie sa conduceti umanitatea catre libertate. Dumneavoastra stiti ca puteti sa o faceti. Sunteti aproape de aceasta. Trebuie sa ignorati presiunea care este exercitata peste voi, pentru ca sa îndepliniti cu ceea ce dicteaza Cabala. Viitorul vostru depinde în întregime de deciziile pe care le luati acum.

Trebuie sa refuzati sa continuati de a mai face parte din Uniunea Europeana, care a fost creata pentru a distruge individualitatea voastra, rasa voastra si umanitatea voastra. Cei care vor sa distruga rasa voastra, si sa-si apere rasa lor, pregatesc legi care vã vor surprinde. Trebuie sa iesiti din crisolul numit Uniunea Europeana, pentru ca totul este parte din planul de achizitie. Sa banuiti de cei care încearca sa va oblige sa votati "Da". Ei asculta doar ordine. Minciunile si înselatoria, în lume, în prezent sunt coplesitoare. Existenta voastra, depinde daca dvs. ascutati ordinele lor, sau în loc de asta, spuneti NU, controlului Raului. Ei se afla la îndemîna voastra, însa lucrurile s-au schimbat.

Draga mea, munca ta cu M, arata rezultate care pot fi masurate. Se vede ca Rezonanta Schumann urca, dupa fiecare exercitiu pe care îl faci. Ai o multime de lucruri de tratat. Cu toate ca se pare ca nu exista speranta, dvs. stiti în sufletul vostru ca veti avea succes. Nu intereseaza cîti VRAJITORI Cabala poate sa produca, sau sa minta despre tine, ei îsi pierd timpul. Vom face ceea ce ne-am propus sa facem.

Mereu te adora, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge