Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 8 Mai, 2016


Mesajul lui Montague Keen din 8 Mai, 2016

NU VA LASATI ÎMPINSI DE PROBLEMELE VOASTRE; LASATI-VA CONDUSI DE VISELE VOASTRE

Draga mea, întelegerea ta asupra faptului cum este controlata lumea voastra, este din ce în ce mai buna de fiecare data. Satanismul si ritualele magice, au fost si sunt folosite, iar si iarasi, o data ce aduc rezultate, fara banuiala umanitatii. Ei se asigura ca tot ceea ce fac sa plateasca dividende. Ceea ce poate parea umanitatii ca fiind un ritual prostesc, trebuie sa fie examinat, si în acest mod, toate legaturile energiei negative, vor fi înlaturate. Faptul ca ai luat legatura cu M, în aceasta dimineata, a fost foarte important, avînd în vedere ca Irlanda si Irlandezii, au suferit traume si varsari de sînge ca rezultat. M, întelege importanta lucrarilor de curatare pe care le face cu dta. Este emotionant ca dta., sa fii capabila sa masori succesul dtale, prin Rezonanta Schumann; sa fii capabila sa vezi ca în timpul în care a atins punctul sau maxim, se corespunde cu timpul în care ati lucrat, este într-adevar o dovada ca functioneaza. Te rog sa încurajezi pe altii pentru ca sa duceti la capat aceasta lucrare de curatare, este important pentru supravietuirea umanitatii. (Rezonanta Schumann, era 26.000.000.000.000.000.000 astazi.) Gîndeste-te cum ar fi, daca ceilalti de asemenea, ar lucra la eliminarea energiei negative de pe Pamînt. Succesul, ar fi al vostru, cu mult înainte.

Nimic negativ poate sa stea ascuns în Lumina. Acum se vede în mod clar, ceea ce liderii/marionetele într-adevar spun. Va pot spune, ca ei intra în frica, ca omul de pe strada va lua foc, atunci cînd adevarul va iesi în furtuna. Acest lucru, se întîmpla în timp ce noi ne conectam. Toata istoria voastra este FALSA. Trebuie sa va conectati cu ceea ce sunteti, cu radacinile voastre reale. Trebuie sa înfruntati faptul ca multi dintre cei care va înconjoara, nu apartin Pamîntului. NIMIC este ceea ce pare a fi, atunci cînd acest fapt este luat în serios. Veti avansa în Adevar si în Iubire, si distrugerea lumii voastre va înceta imediat. Transformati-va în Lumina pe care doriti sa o vedeti în ceilalti.

Asupritorii vostrii, nu îsi continua calea lor. Ei se gasesc într-o dilema, asupra modului în care sa faca fata noii situatii în care se gasesc în prezent. Timp îndelungat, au aranjat totul pentru ca sa fie egal cu ceea ce voiau. Acest lucru este ceva pe care nu îl mai pot face niciodata. Dumneavoastra, prietenii mei, le cauzati mari probleme. Dvs., ati învatat sa gînditi prin voi proprii. Sa cercetati toate posibilitatile. si apoi sa va luati propriile hotarîri bazate pe fapte, nu pe fictiuni. Informatia falsa si învatamintele Vaticanului au servit pentru a taia legatura umanitatii cu Sursa. Vi sa predat ca aveati nevoie de un intermediar pentru ca sa apropiati de Sursa. Acest lucru, pot sa va asigur, nu este adevarat. Conectati-va din nou cu Sursa, pentru ca sa puteti experimenta schimbari în viata voastra, care va vor încînta. Din nou, va cer sa faceti REVOCARILE pentru ca sa va eliberati pe voi proprii de sclavie. Atunci cînd este posibil, faceti-le într-un loc sacru, unde multi se pot reuni pentru a le face. Dvs., va veti transforma în propria voastra persoana din nou, nu veti mai fi obligati de nici o doctrina falsa, al carui scop este sa va creeze frica, si sa va captureze sufletul. Nu îi serviti pe acesti impostori.

Va deschideti ochii. Vedeti si va dati seama ca tot ceea ce vi sa învatat nu este adevarat, si ca sunteti retinuti, ostatici, începînd cu bancile si Statul. Dvs., sunteti cei 99%, motiv pentru care trebuie sa va întrebati - ?Cine detine în realitate controlul? acceptati ca sunteti Fiinte de Lumina, care în prezent scapati din întunericul care va învalui-se. Pe masura ce puteti vedea si acceptati Lumina, deveniti mai puternici în fiecare zi. Atunci cînd va reuniti cu ceilalti, stiti deja ca niciodata nu mai puteti sa va considerati ca fiind prizonierii Cabalei. Sa nu va uitati niciodata obiectivul vostru. Mereu veti sta de paza în mintea voastra. Dvs. sunteti Armata Luminii si a Iubirii. dvs., cîstigati în fiecare zi. Dvs., vedeti dovada acestui lucru în jurul dvs. Lumina nu poate fi oprita, sau ascunsa din nou. Omul, este mai prudent acum, nu poate sa fie înselat pentru ca sa renunte la libertatea sa din nou. Numai cei care doresc sa traiasca în armonie, vor ramîne pe Pamînt.

Viitorul vostru sta în propriile voastre mîini. Dvs., sunteti arhitectii viitorului. Gînditi-va cu grija referitor la tot ceea ce este mai bun, pentru ca, cu totii sa puteti sa traiti în pace. Eliminarea a tot ceea ce este negativ, este primul pas. Sistemele de control, cele ca bancile, care au cauzat în mod deliberat multa mizerie umanitatii, trebuie sa plece. Guvernele asa cum le-ati cunoscut, nu vor fi necesare pentru ca sa serveasca lumea în viitor. Educatia trebuie sa fie reformata în mod serios; toate minciunile trebuie sa fie eliminate, pentru ca vi se va învata numai adevarul. Nimic apartinînd vechiului sistem trebuie sa continuie sa existe. Va fi un nou început pentru toti.

Multa planificare a fost facuta pentru ca sa fiti adusi la acest moment în timp. Aceasta va trece în istorie, ca fiind schimbarea cea mai mare pe care umanitatea a cunoscut-o. Împreuna, o vom obtine.

Draga mea, este greu sa vezi un prieten prin acest tip de dificultati. Sfîrsitul este la vedere. El va trece prin aceasta. Munca ta cu M, este în acelasi timp emotionanta si lamuritoare. Viata este o lupta, însa obiectivul final este ceea ce te impulsioneaza.

Mereu lînga tine. Monty care te adora.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge