Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 29 Mai, 2015

SaLuSa, 29 Mai, 2015

Vechiul sistem continua sa se sfarîme, o data ce nu mai serveste necesitatii voastre de a expîndi nivelele voastre de constiinta. De asemenea acei care servesc interesele lor, se gasesc în mare parte, lucrînd cu vechile energii în timp ce se mentin în ele, facînd astfel ca progresul Luminii sa fie foarte lent. Cu toate acestea, Lucratorii Luminii, au propria lor voce, si acei care cauta iluminarea, vor fi atrasi de catre persoanele care îi pot îndruma de alungul unei cai adecvate. Intuitia lor desfasoara un rol important de ai ghida în directia care se adapteaza mai bine necesitatilor lor, si uneori, sunt probleme de karma amestecate care pot cere ca sa experimentati progresul într-un anumit fel. Înca o data, fiti siguri ca nimic important evolutiei voastre, are loc din întîmplare, si toate experientele au valoarea lor. Uneori, motivele nu pot fi imediat aparente, dar, de multe ori, în retrospectiune, puteti începe sa vedeti lectiile care sunt de învatat. În aceste vremuri finale, unele lectii pot fi dure, însa ati fost bine sfatuiti, luînd act de mesajele pe care l-au dat. Cu toate acestea, nu va preocupati cu gradul lor de progres, pentru ca lectiile va proportioneaza sa aveti de a face cu experientele voastre, cu intentia de a învata cu ele si a evolua. În adevar, nu ati fi ajuns atît de deprte , daca nu ati fi parcurs calea voastra de Iluminare.

Aceasta Era va dovedi ca a fost bine succedata în a va ghida la întorcerea catre nivelele mai înalte de constiinta, si în adevar, acesta a fost mereu planul pentru acei care începusera sa sa trezeasca catre adevaratul sau eu. Amintiti-va ca v-ati oferit cu nerabdare sa experimentati ’’greseala’’, pentru a testa capacitatea vostra de a depasi aceasta situatie. Am stiu mereu ca aveati capacitatea sa o faceti, si acum stim cu siguranta cît de bine ati superat obstacolele în calea voastra catre iluminare. Însa chiar asa, aveti o cale destul de lunga de parcurs pentru a atinge un nivel de constiinta deplina. Acei dintre voi care sau trezit, sunt constienti în mod rapid de deficientele si orientarea înselatoare care ve-a mentinut pe voi într-un stadiu de confuzie, însa ghizii vostrii lucreaza în timp integral cu voi, pentru a garanta ca sa fiti iluminati. Aspectele mai importante ale experientelor voastre, sunt acelea care subliniaza adevarul evolutiei voastre, si va dau o imagine mai clara despre mostenirea voastra. Voi sunteti Dumnezei în crearea viitorului vostru care nu se gaseste pe Pamînt, asa cum stiti acum, însa în regatele mai înalte ale Luminii.

Învatati plecînd de la un mare numar de izvoare, ca sunteti gata sa intrati într-o perioada de mari schimbari, si asta a început deja sa aiba loc. Daca traiesti la ora actuala, acolo unde mari schimbari erau prevazute sa aiba loc, sa fii sigur ca au fost luate dispozitii si masuri pentru a-ti garanta siguranta ta. Nu va avea loc, evident, o anumita pierdere de vieti, însa pentru sufletele implicate, va fi o eliberare dorita de experientele lor prezente. Amintiti-va ca nimic se petrece la întîmplare, si toate evenimentele mari în particular, sunt planuite cu atentie, de catre planurile de viata a sufletelor implicate. Întelegeti de asemenea ca, constiinta voastra, atîta timp cît se afla pe Pamînt, este limitata de catre joasele vibratii în care traieste, dar cu cresterea Luminii care va atinge, voi deveniti treji. Încercati sa va urmati viata voastra cu constiinta deplina ca va gasiti în adevarul vostru indestructibil, si nu are importanta ce se întîmpla acum cu voi, deoarece va veti recupera în mod total dupa ce veti parasi Pamîntul. Uitati-va la experientele voastre, ca si cum le-ati asista, si încercati sa întelegeti lectiile care va sunt predate.

Acest an este de schimbare, si într-un viitor apropiat, vei deveni iluminat, asupra adevarului fiintei tale. Tu nu esti corpul tau, dar o frumoasa Fiinta de Lumina, si cînd vei iesi din corpul tau fizic, vei fi liber de restrictiile pe care le-ai experimentat. În regatele mai înalte, vei recupera perfectiunea corpului tau de vibratii înalte, ceea ce îti va dezvalui cum erai pe timp ce erai un suflet tînar, nu va exista loc pentru mai putin, deci, toate încercarile si necazurile pe care le întîlnesti acum, vor înceta sa te mai atace. Te vei misca si exista în vibratiile mai usoare, care raspund la puterea gîndului. Rapid te vei ajusta lor, si te vei bucura de libertatea pe care ele o ofera. Cînd vei ’’ajunge’’, dupa moartea corpului fizic, puterea gîndului va permite sa-ti ’’refaci’’ corpul, pentru a ramîne în perfecta forma, ca tînar din nou. Într-adevar, daca, pentru efectele de a se arata persoanelor, si ele îsi vor aminti de tine, te poti ’’gîndi’’, asupra felului în care ti-ar place sa fi vazut. Atunci, daca cineva pe care l-ai cunoscut ca o persoana mai batrîna, ea se va putea prezenta în conformitate.

La ora actuala, planurile pentru viitoriul imediat sunt destul de avansate, cu tote ca planurile pot fi retinute din cauza interferentei întunericului. De fiecare data ei încearca sa adieze inevitabilul, însa fara succes real, în timp ce noi suntem constienti de tentativele lor planuite pentru ca sa le faca. O data ce voi veti spune ’’ ca mingea a început sa ruleze’’, nu va exista nici o oprire în progresul sau, si multe schimbari vor avea loc, foarte rapid. Cînd totul se va gasi la locul sau, voi si Pamîntul veti fi gata pentru a primi primele vizite oficiale ale noastre, si va fi un moment de sarbatorire. Fi sigur ca, din punctul nostru de vedere, totul este gata pentru sosire, si nmic va împiedica ca asta sa se întîmple. Apoi, noi va vom informa asupra viitorului minunat pentru omenire, cu scopul de a impulsiona expectativele voastre. Clar ca va cerem sa va exercitati rabdarea, pentru ca exista evenimente care se vor manifesta numai cînd timpul va fi bine perfect, însa promisiunile noastre vor fi mentinute.

Sunt multe, multe suflete cu teama fata de viitor, în timp ce vad mediul lor familiar aparent colapsînd. Cînd vei avea vre-o ocazie,încearca sa transmiti ideia ca totul va fi spre mai bine, si ca vechea Erã trebuie sa fie înlocuita, pentru a permite noului, sa se manifesteze. Erele recente, în momentele lor finale au suferit mari schimbari, de mod a permite un început complect nou, si chiar în istoria lor recenta exista înca, aceste evidente. Aminteste-ti în toate momentele ca vei fi victorios si ca vei avea zicînd asa, trecut prin examen, si ca nu o vei avea de facut din nou. Voi toti sunteti mari din cauza asta, cu toate ca în acest moment, nu poti fi constient de asta. Cînd veti sti ca voi toti sunteti frati si surori, independent de culoare sau credinte, si veti întelege Unicitatea tuturor sufletelor, va veti gasi pe cale de a complecta întelegerea voastra. Trateaza pe toti asa cum ai dori sa fii tratat, si astfel îi vei ajuta sa priceapa legatura inmutabila care exista între voi toti.

Eu sunt SaLuSa de la Sirius, multumit ca am fost capabil sa eliberez mai multe informatii într-un moment în care multi dintre voi sunt pregatti pentru adevar. Exista mult înca de dezvaluit, însa totul va sosi la ora potrivita, si noi cu siguranta nu dorim sa va supra-încarcam, cu multe dintr-o data. Stim ca lasînd sa treaca putin adevar, veti ramîne gîndindu-se la alte posibilitati, si cum sa le faceti, si ghizii vostrii, va vor presiona cu mai multe inca. În mod clar, multe suflete, înca nu sunt pregatite pentru adevar, si adevarul nu va fi fortat peste ei. Unii înca se gasesc în ghiarele unei versiuni ale adevarului, în mare parte determinata de catre mijloacele de învataturi religioase, însa cînd acestea (sufletele), vor vedea greselile propriilor lor profesori, se vor trezi si-si vor schimba abordajul. Mentineti-va buna-credinta, si sa nu va fie teama de ceea ce viitorul va rezerva. Sa stiti ca multa Iubire va însoteste în calatoria zilnica.

Obrigado SaLuSa.

Mike Quinsey

Dragi prieteni, îmi încep concediul ca de obicei, vizitînd pe cei doi fii ai mei, Alan si Colin. Astfel, mesajul meu urmator va fi vineri, 19 Iunie. Multumesc pentru ajutorul vostru, si ca sunteti cu mine în timpul lungii schimbari a vechiului meu furnizor de e-mail. În Iubire si Lumina.Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html

Tradus: Blue Light Spirit
Website: Lumina AscensiuniShare |