Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, 7 Februarie 2014

SaLuSa, 7 Februarie 2014

1 . Procesul pentru a aduce eliberarea de multe conditii si restrictii, care au fost plasate asupra voastrã de cãtre cabalã, se aflã încã curs. De moment se potriveste scopului nostru de a lãsa încã anumite retrictii sã continue, permitîndu-ne astfel sã lucrãm pentru eliberarea voastrã complectã de sub controlul lor. Cu capacitatea noastrã de a vedea ceea ce se întîmplã, putem sta un pas înaintea cabalei, si sã-i limitãm gradul în care se poate impune vouã. De exemplu, în ultima vreme, au fost fãcute mai multe încercãri, pentru a începe un alt rãzboi mondial. De fiecare datã, am blocat asemenea încercãri, si vom continua sã facem acest lucru. De fapt, am actionat recent, în asa fel încît sã oprim începerea ostilitãtilor intentionate, care ar fi dus la un alt rãzboi mondial. Fiti siguri cã aceasta nu va fi permis în nici un mod, si un asemenea angajament din partea noastrã, este o garantie a unei eventuale pãci în lume.

2. Pe o perioadã lungã de timp, care acoperã mai multi ani, am fost capabili sã vã facem sã vã simtiti siguri, din cauza prezentei navelor noastre. Acum existã putini oameni care sunt constienti de noi, si ne privesc ca o amenintare la adresa omenirii. Aceasta fost intentia noastrã de a cîstiga treptat încrederea voastrã si întelegerea voastrã, timp de multi si multi ani, si de a depãsi imaginea are a fost proiectatã, de a ne prezenta ca o amenintare pentru voi. Acesta este rezultatul, cã atît de multi dintre voi, salutã ideia de a ne contacta, si acceptã asigurarea noastrã cã am venit în pace. Într-adevãr, noi am venit ca fratii si surorile voastre, care au fost conectati cu voi de-alungul veacurilor, cu interesul comun de a aduce Omenirii adevãrul. Pînã în prezent, sursele în care ati avut încredere, v-au manipulat în propriile lor interese, pentru a vã tine sub controlul lor. Cel mai trist aspect este cã ati fost suspendati în evolutia voastrã, si în întelegerea a ceea ce sunteti.

3. Acum circumstantele sunt diferite, asa cum sunteti în curs de a înãlta energiile de intrare, care sunt în continuã crestere în vibratie. Voi absorbiti mai multã Luminã, si ati crescut în capacitatea tot mai mare de a discerne adevãrul. Cu toate acestea, asta înseamnã de asemenea cã prãpastia dintre voi si cei care refuzã sã se contemple, creste din ce în ce mai mult. Nu trebuie sã vã preocupati cu ei, asa ca toate sufletele vor ajunge în cele din urmã la adevãr, în cursul unei desfãsurãri a unei cãlãtorii a lor, asa cum toate sufletele o fac. Într-adevãr, sunteti acum îndemnati, sã vã urmati propria cale, astfel încît sã fiti pregãtiti pentru iluminarea care soseste. Ca niciodatã discerneti, însã de asemenea fiti deschisi la noile informatii, deoarece revelatiile care vin, vã vor deschide ochii la multe care au fost ascunse în mod deliberat vouã.

4. Vremea în multe pãrti ale lumii provoacã extreme, a fi experimentate ( diferente exagerate de temperaturi, în diferite puncte ale globului), si asta este preludiul a mai multor timpuri stabilite. În viitor, toti oamenii, vor experimenta mai multe schimbãri, care vor fi stabilite într-un model de vreme mai moderatã, fãrã extremele cu care vã confruntati în prezent. Toate acestea au loc, din cauza vibratiilor mai inalte, si în cele din urmã nu va mai rãmîne nimic din cele joase. Sunt multe de privit si asteptat cu nerãbdare, si probabil aspectul cel mai bun va fi încetarea rãzboiului, si pregãtirilor pentru rãzboi. Vã veti da seama fãrã îndoialã, cã o sumã mare de bani este investitã în rãzboi, si în cãutarea de noi arme, si mai terifiante. Dragilor, nu vã faceti griji, va fi un timp cînd va fi sfîrsitul la tot ceea ce are legãturã cu rãzboiul. Nevoile de apãrare, sunt o altã consideratie, si noi avem Fortele Galactice, care vor pãstra legea si ordinea.

5. Timpurile pe care le experimentati acum, vor începe sã se calmeze, si poate veti avea informatii, cã existã un nou impuls al tãrilor în a cãuta pacea. Este o luptã în care Cei Întunecati încearcã sã-si pãstreze puterea, însã aceasta va fi fãrã nici un rezultat, pentru cã vibratiile continuã sã se înalte. Veti gãsi cã va fi o nouã stare de spirit în rîndurile acelora care se gãsesc în fortele armate, asa ca si inutilitatea rãzboiului care va fi înteleasã. Omenirea îsi schimbã perspectivele, si pacea este solicitatã, dupã milenii de distrugere si pierderi de vieti omenesti. Clãdirile pot fi reconstruite, însã pierderile sufletelor are atîtea repercursiuni, în toate care sunt conectate cu ele. Omului i-a luat mult, foarte mult timp, pentru a ajunge la o asemenea întelegere, si viitorul va pãrea luminos, cînd pacea va deveni noul obiectiv pe Pãmînt.

6. Unii întreabã de ce s-au întrupat într-un asemenea moment, ei simt cã nu au nici un scop special. Cu toate acestea, nici un suflet se aflã aici fãrã motiv, si orice ar putea însemna pentru individ, toti au ceva de învãtat sau de a contribui. Sunteti fiinte capabile de iubire imensã, si aveti capacitatea de iubire inconditionalã a tuturor sufletelor. Odatã ce ati ajuns la o asemenea etapã, sunteti cu adevãrat un suflet mare, care întelege Unitatea cu toatã viata, si cã Voi Sunteti Toti Unu.

7. Sunt SaLuSa de la Sirius si mi-a fãcut plãcere, din nou sã mã adresez vouã. Voi vã deschideti acum Adevãrului, si sunteti capabili sã întelegeti asta, si cel mai important, sã o aplicati în experientele voastre zilnice. Pentru unii aceste timpuri finale, sunt agitate si foarte grele, însã sunt o compensare finalã a karmei acumulate pe parcursul mai multor vieti. Fiti siguri cã nu v-ati gãsi într-o asemenea pozitie, dacã nu ati fi capabili sã o manipulati. Asa cã, acceptati experientele voastre cu inimã bunã, asa cum acestea sunt necazurile voastre finale, în aceastã dimensiune.

Vã multumesc, SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Florica


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge