Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, 26 Iunie, 2015

SaLuSa, 26 Iunie, 2015

Pentru acei dintre voi care se mentin actualizati cu noile mesaje, timpurile recente au demonstrat ca multe activitati au loc. Fara îndoiala, sunteti constienti, ca Întunecatii sunt îndeaproape monitorizati, pentru ca sa fie asigurat ca ei sa nu-si poata continua cu planul lor de a domina lumea. De fapt, activitatile lor sunt în curs de a fi restrînse într-un asa mod, ca sa fie asigurat, ca ei sa nu mai poata întrerupe planul pentru libertatea voastra. Din partea noastra, putem sa confirmam ca schimbarile se accelereaza si sunt facute mari avansuri. Nu exista îndoiala ca în foarte scurt timp, veti fi constienti de marile evenimente care va vor introduce în Noua Era, îndeplinind astfel cîteva din promisiunile care au fost facute.

Va rugam sa va mentineti tari pe calea voastra de Lumina, si sa nu permiteti ca activitatile externe sa va îndeparteze atentia de la obiectiv. Exista momente grele în fata, însa vor fi de scurta durata, si dupa aceea va deveni destul de clar în ce directie calatoriti. Fiti siguri ca noi am anticipat pe deplin problemele care se vor ivi, si sunt luate masuri pentru a le depasi, sau cel putin pentru a le amortiza impactul. Nu vrem sa va dezviati atentia de la evenimentele care au loc, însa am spune ca totul se misca de acord cu planul nostru pentru salvarea voastra. Asa ca exista multe schimbari binevenite pentru a fi introduse, însa asa cum am informat în multe ocazii, momentul trebuie sa fie adecvat, pentru ca aceste subiecte sa poata avansa fara piedici.

Privind în urma la sfîrsitul lui 2012, stim ca unii dintre voi înca nu-si pot parasi dezamagirea pentru faptul ca nu a existat impactul pe care îl asteptau. Cu toate acestea, speram ca sunteti de acord ca au fost stabilite bazele pentru ca aiba loc schimbarile, care posterior sau întîmplat. Fara îndoiala, vibratiie se ridica, si exista mai multe suflete care se trezesc la autentica lor fiinta, si pot vedea cum au fost manipulate si mentinute întîrziate cu falsitate. Lumina se raspîndeste peste Pamînt, si ridica vibratiile, si nu exista drum înapoi spre ‘’vechile timpuri’’, care vor disparea pentru întotdeauna, pentru ca nu au loc în vibratiile superioare.

Viitorul este Auriu, si contine multe, multe surprize pe care Dumnezeu le-a pregatit pentru voi. Dumnezeu este Iubire, si fiintele omenesti cu lipsa de întelegere învinovatesc pe Dumnezeu de nefericirile lor. Sunteti numai voi acei care trasati destinul vostru si determinati prin actiunile voastre ce tip de experiente aveti nevoie sa apara din nou. Însa, Dumnezeu este mereu cu voi, si niciodata îsi retrage Iubirea care mereu este prezenta. Servitorii lui, ca si acei din Regatul Îngeresc, realizeaza planul care vã va elibera din posesia vibratiilor negative. De asemenea, ei va orienteaza pentru a se asigura ca continuati cu contractul vostru de viata pe care l-ati acordat, ca fiind acel care permite ca progresul vostru sa fie constant.

Dragilor, aveti multe lucruri de învatat despre viata în afara de Pamînt. Universul vostru fierbe de viata în multe dimensiuni, si în multe cazuri, foarte asemanatoare cu a voastra. Fara îndoiala, voi ati fost mentinuti în întuneric despre adevarata voastra fiinta, si motivul pentru care experimentati a treia dimensiune. Nu este dimensiunea voastra naturala, si este din aceasta cauza ca acum voi iesiti din ea, catre vibratiile superioare în care Întunecatii nu pot intra. Fara îndoiala, veti descoperi ca facînd-o veti trai asa cum se pretindea, în fericire, libertate si pacea absoluta. Cînd va veti converti în Fiinte Galactice, libere si capabile sa calatoreasca în voie, viata voastra va avea o noua însemnatate. Numai voi puteti sa schimbati viitorul vostru, deci, urmati-va dorintele voastre cu grija, stiind ca toate oportunitatile sunt deschise pentru voi.

Asa cum ati putea spune, ‘’capatul drumului este la vedere’’, si cu toate ca înca va pregatiti pentru asta, noua cale se deschide pentru a revela promisiunile Noi Ere. Referitor la aceasta, veti fi orientati si pusi pe o cale care va îndeplini toate promissiunile care v-au fost facute. Noi vom putea sa visitam în mod deschis Pamîntul, si inclusiv, sa va luam în calatorii prin Sistemul vostru Solar. Este exact de unde va depinde de planul vostru pentru o iluminare majora, si în acest aspect, Ghizii vostrii vor fi la îndemîna pentru a va da sfaturile lor. În curînd veti uita traumele si deceptiile unor experiente pamîntesti, stiind ca ele v-au dat o perspectiva ampla, care va permite sa înfruntati toate experientele.

Suntem mai aproape de voi ca niciodata, si dupa multi ani de contact cu voi, stim ca ne veti accepta si ne veti primi ca Fratii si Surorile voastre. Ancestralitatea voastra, vine de la diferite sisteme stelare, ceea ce înseamna ca voi ne-ati cunoscut de eoane de timpuri. Luati în seama ca în vibratiile superioare speranta de viata este mult mai mare decît este acum. În afara de asta, cînd veti completa experienta voastra într-un corp, veti putea pur si simplu sa sariti literalmente într-unul nou. Pentru a spune minimum, ‘’moartea’’ asa cum o cunoasteti nu are loc, si implica numai schimbari simple care nu aduc cu sine nici un fel de îmbatrînire, asa cum sunteti obisnuiti sa experimentati. Nasterea, asa cum este denumita, de asemenea este diferita, si nu va trebui sa parcurgeti etapele pe care voi le cunoasteti ca ‘’bebelus’’.

Eu sunt SaLuSa de la Sirius, si va voi confirma ca totul se gaseste în ‘’Acum’’ si voi puteti sa mergeti inclusiv catre înapoi si catre înainte, pentru a satisface cautarea voastra de experiente. De fapt, veti trece cu multa usurinta prin schimbari, deoarece, în realitate, ele nu sunt o noutate pentru voi. Cu toate acestea, veti fi nerabdatori sa fiti constienti de lucrurile familiare, si nu mai putin de a reîntîlni suflete care sunt bine cunoscute de voi, si care probabil au trait în diferite vieti pamîntesti ale voastre. Daca ati considera numai, numarul de relatii puternice pe care poate ca le-ati facut în vietile voastre numeroase, v-ati da seama de cantitatea de suflete care asteapta cu nerabdare oportunitatea de a se întîlni cu voi din nou.

Însa, voi aveti înca lucru de facut pe Pamînt, si concentratia voastra trebuie sa fie mentinuta în toate sarcinile voastre. Toate sufletele pe care le puteti ajuta acum sa se ‘’trezeasca’’ vor aprecia ajutorul vostru, însa multi sunt incapabili sa se elibereze de dependenta lor la vibratiile inferioare. Cu toate ca, intrînd în contact cu informatii care sa îi ajute sa se ridice, poate resulta într-o trezire.

Multumesc SaLuSa.

Mike Quinsey

Dragi prieteni, îmi încep concediul ca de obicei, vizitînd pe cei doi fii ai mei, Alan si Colin. Astfel, mesajul meu urmator va fi vineri, 19 Iunie. Multumesc pentru ajutorul vostru, si ca sunteti cu mine în timpul lungii schimbari a vechiului meu furnizor de e-mail. În Iubire si Lumina.Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html

Tradus: Blue Light Spirit
Website: Lumina AscensiuniShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge