Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, 8 Mai, 2015

SaLuSa, 8 Mai, 2015

Suntem multumiti ca persoanele încep sa accepte ca schimbarile încep într-adevar sa aiba loc. In mod obviu , rabdarea este necesara, deoarece primul eveniment nu va avea loc decît la momentul potrivit, si numai dupa ce va fi firm stabilit, si acei care fac parte din el vor fi definitiv pregatiti. A fost necesar timp, pentru a ajunge la acest stagiu, în care acordurile cer cooperarea multor tari. Totul decurge bine, si cînd spunem ca schimbarea va veni în curînd, aceasta este o indicatie de cît de departe planul a evoluat. Natural, curatenia este înca în curs, însa, o data ce principalele probleme vor fi înlaturate, el se va misca rapid în culise. Alte schimbari care vor urma, deasemenea sunt în dezvoltare, si o data ce totul începe, vor veni o serie de mutari carora le veti da urari de bun-sosit. O data ce veti învata pe deplin ceea ce se asteapta de la voi, noi simtim ca veti fi de acord ca asteptarea ar fi fost foarte interesanta. Fiti siguri ca nimic nu poate împiedica ca viitorul sa se materializeze asa cum v-a fost spus.

Un semnal clar al schimbarilor, este modul în care voi înfruntati înca, accelerarea timpului. Cînd va uitati în jurul vostru, este usor de vazut ca Mama Natura deasemenea este în miscare. Poate schimbarile mai notabile sa fie dezghetarea calotelor de gheata în care temperatura apei marii se ridica, si schimbarile gradative în anotimpurile voastre care nu mai sunt asa de bine definite cum obisnuiau sa fie. Toate aceste schimbari va transporta pe voi într-o perioada noua si minunata, care va stabili într-adevar Noua Era. Cîtiva dintre voi nu-si pot imagina cum totul poate fi facut într-un scurt spatiu de timp, însa aduceti-va aminte ca noi avem avantajul unor tehnologii pe care voi nu le cunoasteti înca. Toate schimbarile se vor materializa în mod rapid, si vor pune la locul potrivit blocurile constructiei care va stabili tot ceea ce va fi necesar pentru a îndeplini promisiunile noastre.

În timpul acestora prezenta voastra pe Pamînt ajuta la aducerea unor masuri de pace, caci lumina vostra este mai puternica decît va imaginati. În adevar, multi dintre voi care sau trezit, servesc contractul lor de viata, pentru al aduce la existenta. Voi sunteti precursorii Noii Ere, si va treziti pentru sarcinile de a stabili Lumina pe Pamînt. Ne simtim mîndrii ca facem parte din aceasta, si mereu însotim progresul vostru pentru a garanta ca voi sa puteti actiona fara interferente. Voi v-ati pregatit pentru acest timp în decursul multor vieti, si avem o totala încredere în aptitudinile si dedicatia voastra la sarcinile vastre. La ora actuala, exista o serie de guverne care vor trebui sa fie alterate. Clar, Noua Era nu poate într-adevar sa înceapa pîna cînd persoanele adecvate, acelea care va reprezinta , nu vor fi puse la locul cerut. Planul pentru a aduce aceste schimbari, este deja în vigoare, si multe altele îsi asteapta ocazia sigura pentru a începe. Astfel, cu toate ca nu va gasiti în posesia detaliilor, suntem pregatiti pentru a intra în actiune cînd va fi data autorizatia pentru a înainta.

Trebuie sa va informam ca Întunericul de pa Pamînt are de cîtva timp o nava spatiala, care ar putea fi usor asemuita cu o nava extraterestra, asa ca aveti grija de a nu pune vina pe noi cu usurinta, în cazul în care ei vor încerca sa manipuleze un atac fals asupra voastra. Acesta este unul dintre ultimele lor trucuri pentru a cauza haosul, si a împiedica inevitabilul. Fiti siguri ca noi vom însoti îndeaproape aceasta situatie si vom continua sa limitam activitatile lor pe masura posibilului. Sfîrsitul timpurilor va fi comemorat cu o victorie a Luminii, si din nou punem în evidenta, ca nimic nu trebuie sa schimbe rezutatul. Asa cum puteti spune, întunericul a facut o alergatura zdravana, însa lor nu le va fi permis niciodata sa faca ceva care ar putea distruge Pamîntul. Au mers suficient de departe, si acum sunt restrînsi referitor la cît de departe vor putea merge. Timpul va veni, cînd vor fi expulsi de pe pamînt pentru asi executa activitatile lor în alte locuri. Toate impreuna, fac parte dintr-un plan care a însotit evolutia omului, si acum acest plan ajunge la faza lui finala, în aceasta perioada în particular.

Lumea voastra actuala a fost creata de catre Om, si voi ati fost liberi in alegerile voastre facînd-o. Cînd voi ati avut dorintele sau gîndurile de a crea lucruri pentru evolutia voastra, v-ati inspirat în acei care au mers pe acest drum înaintea voastra. Deci, în ultima analiza, a fost decizia voastra, de a face alegerea finala. Voi aveti cîteva evidente asupra civilizatiilor trecute, si stiti ca ati avut multe reîncarnari în diferitele perioade de timp. Fiecare ciclu a permis ca voi sa va puneti ideile voastre la probele timpului, însa pîna acum, asemenea perioade au terminat cu colapsul civilizatiilor voastre. De data aceasta, totusi, voi v-ati înaltat deasupra vibratiilor mai joase si v-ati garantat locul în vibratiile mai înalte.

Putem sa va garantam ca a fost prezentata Omului, toata ocazia pentru a-i permite progresul, însa de multe ori el a fost corupt si nu a reusit sa-si ajunga potentialul sau. În ciclul actual al vostru, avansul vostru material a fost retinut, însa progresul vostru spiritual a sarit înainte. Acei dintre voi care au fost bine succedati, trebuie sa fie laudati, deoarece nu a fost doar rezultatul vietii lor prezente, însa o suire continua, catre realizarea spirituala dealungul multor vieti. Forta voastra îsi are locul în puternica credinta în adevarul pe care voi l-ati gasit în interiorul vostru, în ciuda a multor distractii care va pot ajuta sa va pierdeti. Iubitilor, este din cauza la ceea ce voi înnobilati, cu toate ca în mod modest în adevarul vostru, ca voi sunteti un far luminos al Luminii în mijlocul întunecimii care exista pe Pamînt. Prezenta voastra are asigurat ca ciclul sa terminat cu o nota înalta, si ca toti cei care apartin Luminii vor fi beneficiati.

Continuati sa priviti înainte, si lasati trecutul sa ramîna unde se gaseste, caci în acest moment el nu mai are nici-o incidenta asupra necesitatilor voastre spirituale, deoarece în realitate va servit bine. Experienta a înaltat forta voastra si capacitatea voastra de a depasiorice obstacole pe care le puteti întîlni. Sunteti mult mai mari decît va imaginati si deja întelegeti potentialul plin al vostru. El va sosi mai devreme decît în mod probabil va imaginati, si aici în curînd va veti bucura de experientele voastre în vibratiile pozitive.

Eu sunt SaLuSa din Sirius, si vom sta, ca de obicei, aproape pentru a va ajuta în drumul vostru, îns va veni un moment în care voi va trebui sa deveniti o Fiinta Galactica, sa cum suntem noi. Acest este destinul vostru, si va veti reîntoarce ca o persoana care este cu mult mai mare decît aceea care era cînd voi ati iesit. Calatoriile voastre pot fi pline de bucurie, la trezirea voastra competa catre Lumina.Mulţumesc SaLuSa,

Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preluarea pe alte bloguri este permisă cu condiţia să fie nemodificată şi să fie însoţită de un link la acest blog: http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html

Tradus: Blue Light Spirit
Website: Lumina AscensiuniShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge