Home > > O nota de la Mike Quinsey, 28 Octombrie, 2015

O nota de la Mike Quinsey, 28 Octombrie, 2015

Mike Quinsey
Buna ziua prieteni,

Totul sa petrecut atît de repede ca î-mi este greu sa tin pasul cu acest lucru. Imediat dupa ce am anuntat retragerea mea de la Canalizare, si ca alternativa considerasem sa trimit cele mai bune mesaje ale altor canalizatori, am primit un e-mail de la Nancy Tate cu un mesaj din partea lui St.Germain. Includ acest mesaj pentru ca stiti ca totul este în curs de a fi rezolvat.

Cel putin, nimic nu va mai avea loc timp de cîteva saptamîni, pentru ca voi vizita pe prietenul meu Michael, la Devon. Obisnuiesc sa-l vizitez de doua ori pe an, si sa am placerea de a vorbi cu cineva pe care îl admir, si îl consider ca cel mai bun médium pe care îl cunosc. Michael, în vîrsta de 91 de ani, pare a fi difícil sa gasesti ca are aceasta vîrsta, si are energia si viziunea vietii unui om cu mult mai tînar.

Asa ca, dupa toate dorintele amabile si multumirile atîtor persoane frumoase, ma întorc mult mai rapid decît mi-as fi imaginat. Deocamdata, voi transmite orice mesaj pe care îl consider ca este din vibratiile cele mai înalte, si sper ca, foarte curînd, ma voi întoarce trimitîndu-va mesajele Spiritului, direct, prin intermediul meu.

Am fost impresionat cu marele numar de mesaje minunate pe care mi le-ati trimis, si nu puteam sa raspund individual, tuturora, asa ca în acest mod, multumesc tuturor comentariilor voastre, si expresiilor dragastoase de multumirre pentru munca mea.

Urmeaza, mesajul complet pe care l-am primit de la Nancy Tate, o prietena de multi ani, si de mare ajutor, deoarece î-mi permite sa folosesc site-ul sau, pentru a publica mesajele mele.

In Iubire si Lumina, Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Nota de la Nancy Tate.

A terminat de primit de la St.Germain, acest “Wake up Call = Convocare pentru Trezire”, cu o stire care confirma ceea ce am simtit în noaptea trecuta, despre ceea ce Mike Quinsey, avea sa faca în timpurile apropiate. Puteti citi “Wake up Call” pentru a sti “restul istoriei”, si pentru ca sa întelegeti Decizia Retragerii lui Mike. Nancy Tate.


Convocare pentru Trezire: St. Germain, 26 Octombrie, 2015

As dori sa adaug ceva la stirea lui Mike Quinsey, si la initiativa lui de a se opri sa canalizeze. Va veni o ocazie în care nu va fi considerat de nimeni a canaliza, pentru ca va fi referit la ceea ce persoana stie ca este adevarul, si va împartasi acest adevar cu cine doreste sa-l citeasca sau sa-l asculte. Acest moment apare acum, multora care canalizeaza.

Ei vor întelege ca ceea ce transmit, provine de la cunoasterea interna. Va fi o diferenta subtila între ceea ce spun si ceea ce simt despre informatie. Se va repercuta prin ei într-un mod, ca própria lor constiinta împartaseste informatia pe care ei o stiu ca fiind adevarata, deoarece este traita la nível constient.

Diferenta va fi ca vreo parte din informatie se va relationa cu ceea ce canalizatorii au experimentat în alte vieti, în alte planete si în alte galaxii. Vor fi capabili sa obtina informatiile pe care ei le-au adus cu ei în sufletele lor. Aceasta manifestare va fi o parte din deschiderea pe care o vor trai si întelege, si care apare în constiinta lor actuala. Face parte din evolutia starii lor de a fi/exista. Ascensiuna lor va veni sub diferite forme individualizate si va fi adevarul a ceea ce au adus de la începutul vesniciei/eternitatii. A sti cînd este ca, constiinta este pregatita pentru ca sa-si înceapa calatoria de întoarcere la lumea exterioara, este prerrogativa sufletului. Cu scopul de a-si continua calatoria catre nivelele de Creatie care exista, prin expresia a ceea ce au manifestat de-alungul existentei lor.

În acest fel, dragilor, cînd Mike va simti nevoia de a împartasi ceva cu voi din tot ceea ce a terminat sa-si aminteasca, va fi cînd va hotarî daca este ceea ce va face. Poate sa nu-si aduca aminte ca este própria sa memorie aceea care aduce informatiile, însa va fi un sentiment interior care îl va motiva sa continuie. El se gaseste într-un loc, asa cum multi dintre voi se gasesc în prezent, unde plenitudinea cunoasterii sale interioare va fi atinsa, cu intentia de a o face. Este unul din aspectele pe care toti îl puteti astepta, într-o perioada de timp care este în curs de a se perfectiona pentru voi.

Mergeti acum, catre lumea amintirilor. Primiti acest lucru ca fiind o calatorie amuzanta prin timp, si afara din el. Este o expresie noua a capacitatilor voastre care vor fi cunoscute în viitoarele timpuri. Apreciati amintirile si împartasirea a ceea ce, la rîndul sau, este în curs de a se dezvolta în bibliotecile sufletelor voastre. Iubirea se gaseste în jurul vostru, si în voi. Vorbiti deschis si simtiti família Iubirii exprimîndu-se prin voi.

Multumes foarte mult, Iubite St. Germain,

Cu multa Iubire, Nancy Tate

Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Florica
Share |