Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 2 Octombrie, 2015

SaLuSa, 2 Octombrie, 2015

Ati terminat de trecut 28 septembrie, o data semnificativa prin numarul de evenimente care au ajuns la încheierea lor, si care au atins punctu culminant. Nu va impactat în voi însisi, dar în termeni generai a „pus bara mai înalta”, asa cum spuneti de obicei, dar pe masura ce trece timpul, multi dintre voi, veti începe sa observati schimbari semnificative. În mod evident, energiile vibrationale superioare, pot doar sa ajute la aducerea schimbarilor. În timp ce Presa voastra este controlata, si nu puteti citi toate stirile importante, însa, veti nota ca trezirea Umanitatii se raspîndeste. Acum va întrebati despre ceea ce are loc pe Pamînt, în loc sa acceptati în mod automat ceea ce ese pus în fata. Începeti sa va treziti la adevarul existentei voastre, si vedeti dincolo de minciunile care des vi se prezinta ca fiind adevarul. Exista mari suflete pe Pamînt, care lucreaza pentru Lumina, si se deplaseaza ca sa va dea date fiabile cu privire la trecutul vostru, si asupra aceea ce va asteapta în viitor. Nu vom înceta niciodata de a va spune ca sunteti mari Fiinte de Lumina, care sunteti pe punctul de a se bucura de trezire. Unii, veti ramîne surprinsi, si va veti gîndi ca este greu de crezut cît de înselati ati fost, atîta timp. Cu toate acestea, sfatul nostru este, sa continuati înainte rapid, si sa va cheltuiti pretiosul vostru timp, promovînd schimbarile pozitive. Întunecatii si-au pecetluit propriul lor soarta, si vor avea o multime de învatat în cazul în care, doresc sa se întoarca la Lumina. Este adevarat ca li se va da toata încurajarea, pentru ca nici un suflet este considerat nedemn de a fi salvat.

Fiintele de Lumina din dimensiunile noastre, se apropie mai mult de voi, pregatiti pentru a juca roulul lor aducîndu-va adevarul. Ati fost loviti atîta timp în fata, ca v-ati îndoit de valoarea voastra pentru Lumina. Putem sa va asiguram, ca sunteti în mare cinste, si aplaudati pentru reusita voastra de a aduce Lumina înapoi pe Pamînt. Acum, începti sa rasariti din întuneric, si sa intrati în Lumina, si multe suflete va asteapta sa va salute si sa va ajute sa treceti obstacolele finale. Stim ca sunteti dornici sa va înaltati, însa exista înca probleme foarte necesare de a fi tratate. Nu ati fi aici într-o asemenea ocazie, decît daca ati fi avut ceva cu care sa contribuiti, indiferent de cît de mic ar fi. Sunteti o echipa minunata selectionata din cauza capacitatilor voastre demonstrate. Deci, nu va faceti griji, daca vi se pare dificil sa stiti cum va potriviti în situatie, acest lucru înseamna ca momentul vostru înca nu a sosit.

Vechiul regim îsi da sfirsitul, asa ca vor avea loc lucruri dramatice, si vor fi inevitabile. Tot ceea ce trebuie sa va amintiti este ca, asteptam sa ne întîlnim cu voi, si ne vom asigura ca acest lucru va sosi pe cît de repede va fi posibil, si cu cel mai putin zgomot. Zilele întunecate apartin aproape trecutului, dar în timp ce trebuie sa mergeti alaturi de Întunecati, nu puteti fi siguri de ce se poate întîmpla, deaorece pot deveni furiosi pentru ca au pierdut lupta pentru sufletele voastre. Ei au nevoie de o multime de Iubire si de Lumina, în cazul în care vor sa se ridice din întunericul pe care l-au creat ei singuri. Sa-i împingeti înapoi nu ajuta pe nimeni, si numai Lumina poate sa-i trezeasca la adevar. Amintiti-va dictonul „ voi merge multumita Harului lui Dumnezeu”, pentru ca în prezent, nu aveti nici o ideie de oricare din vietile voastre trecute. Toti ati experimentat amîndoua partile (bine si rau) timp de milenii, ca parte a evolutiei voastre, si ati evoluat considerabil de repede.

Merita sa reamintim ca multe suflete care au desencarnat, si care au legaturi cu voi, urmaresc progresul vostru, si asteapta sa va întoarceti în dimensiunile superioare, unde pot sa se întîlneasca cu voi din nou. Desi multi dintre voi va întîlniti cu ei în timp ce dormiti, putini dintre voi îsi amintesc de acest lucru trezindu-se. Veti avea multe de asteptat cînd va veti înalta. Vor exista multe sarbatoriri, si multe dintre ele vor fi o cascada de lacrimi de bucurie. Unele suflete au venit inclusiv din regatele cele mai înalte, si cu siguranta unul asa de mare ca St. Germain, care a condus Umanitatea timp de multe perioade din istorie. În mod evident, acesta a fost cunoscut cu diferite nume care va sunt familiare. Inclusiv, în prezent conduce Trezirea, si este ajutat de alte suflete care împartasesc dragostea sa pentru umanitate.

Se întîmpla atîtea care fac ca Trezirea sa devina o realitate, ca ar fi greu pentru voi sa-i tineti pasul. Problemele se accelereaza, si acum fiecare zi aduce promisiunea de mai multe stiri excitante. Schimbarile au loc, si totul va fi la sfîrsit, pentru binele vostru. Noua Era, soseste rapid, si avem multe proiecte interesante sa va aducem la cunostinta, cînd va fi momentul potrivit. Cum avem totul la îndemîna, si suntem pregatiti pentru a înainta, noile tehnologii pot fini introduse foarte repede si puse în aplicare. Trebuie sa va actualizati cu lucrurile care v-au fost negate, si care în circumstante normale erau deja în uz. Va veni timpul în care veti privi în urma si va veti întreba cum va descurcati înainte, fara noile tehnologii. Acestea va vor face viata mai usoara, si va vor posibilita sa aveti timpul liber pentru a urma propriile voastre dorinte. În realitate înca nu ati exprimentat autentica libertate, dar acest moment se apropie si va sosi.

Ascensiunea-Înaltarea, este un eveniment asa de important, ca a trezit un mare interes în Univers. În consecinta, de asemenea i-au pus în actiune pe „Shelves”, si au fost pusi într-o asemenea pozitie, ca au înconjurat complet Pamîntul. Scopul lor, este de a mentine Sistemul Solar liber de orice interventie externa, si de a asigura ca timpurile finale se vor succeda fara dificultati. Speram ca veti începe sa apreciati ca va gasiti într-un timp extrem de important, si mult depinde de succesul culminarii ascensiunii voastre. Sunteti ultimii a face acest lucru, eliberînd astfel alte civilizatii pentru a continua sa-si urmeze propriile lor cai.

Cînd veti reusi sa cunoasteti adevarul experientelor voastre în dimensiunea inferioara, veti deveni exultanti, plini de bucurie si nerabdatori de a recupera timpul pierdut. Exista multe oportunitati care se vor deschide pentru voi, si ca fiinte înaltate, veti fi liberi sa va urmatoi calea pe care o veti alege. Ati venit din diferite planete din cauza experientelor unice pe care Pamîntul vi le putea oferi. Vor veni timpuri în care va vor servi foarte bine, cînd va veti întîlni cu fiinte de pe alte planete, care au auzit despre ascensiunea Pamîntului. Noi, în navele noastre, am urmarit ispravile voastre, timp de sute de ani, si acest lucru a fost posibil, deoarece durata vietilor noastre ajunge la mii de ani. Cum Pamîntul are o vibratie scazuta, voi puteti numai sa aveti vieti de scurta durata, însa fiecare dintre ele pline de oportunitati de a evolua. Sa-i multumim Mamei Pamînt, pentru dispozitia sa de a se oferi Rasei Omenesti, stiind ca ei(oamenii), au putina întelegere asupra importantei ca ea sa fie tratata cu respect.

Sunt SaLuSa din Sirius, si uneori privesc înapoi catre progresul vostru în acest secol, si va felicit pentru forma în care v-ati mentinut în calea voastra, si ati facut în acest mod pentru a aduce schimbari împortante. Lumina a crescut în ciuda obstructiunior Intunecatilor, si a indiferentei lor fata de nevoile oamenilor. Ati demonstrat loialitate Luminii, si sufletelor care au pasit pe calea dualitatii. A venit timpul sa fiti eliberati de responsabilitatile voastre, si va spunem „foarte bine facut”. Ati calatorit departe în diferitele voastre încarnari, însa acum este aproape momentul sa va întoarceti acasa. Multi asteapta acest moment, si va trimit drgostea lor voua tuturor.

Vã multumesc, SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |