Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 23 Octombrie, 2015

SaLuSa, 23 Octombrie, 2015

Timpul continue sa se accelereze si se pare ca nu este suficient pentru ca sa faceti activitatile pe care vi le-ati propus. Cu toate ca va descurcati si aveti succes în munca voastra pentru Lumina. Sunt multi dintre voi împrastiati în toata lumea facîndu-si bucatica lor, pentru a aduce Lumina Pamîntului. Succesul vostru este atîta, ca Lumina este deja asa de puternica, ca nimic poate evita ca înca si mai multe suflete sa intre în ea. Uneori ati fost deceptionati de timpul care este necesar pentru a curata planeta de negativitatea care a fost construita în eoane de timpuri. Cu toate ca acest lucru a dat oportunitatea la mai multe suflete sa-si gaseasca ele proprii Lumina. Cu toate acestea, vine momentul în care Noua Era trebuie sa se manifesteze, si cu acest lucru în minte, au fost realizate actiuni pentru a accelera lucrurile. Illuminati, si-au vazut scurtate puterile, si asa cum probabil stiti, nu mai pot folosi armele lor nucleare. Ades am subliniat faptul ca am situat navele noastre deasupra silozurilor nucleare si le-am dezarmat. Nu va fi permis în nici o circumstanta sa fie utilizate, si ne-am asigurat sa înteleaga acest lucru foarte bine.

Sunteti destinati sa ascensionati, si nimic poate evita ca acest lucru sa aiba loc. Problemele Pamîntului par fi în turbulenta, însa au loc multe lucruri care nu ne surprind. Perioada de curatenie este în decurs, si este necesara pentru ca Noua Era sa se manifeste din plin. Vechile metode trebuie sa se schimbe si multe dintre ele (schimbarile, n.t.), sunt necesare ca sa puteti profita de noile inventii pe care asteptam sa vi le dam. Cu siguranta, cel mai benefic este o unitate care va permite sa fiti autosuficienti în toate necesitatile voastre de energie. Vi sa dat informatia, însa va lua timp pîna cînd toti vor beneficia de acest lucru. Fiti siguri ca avem cunostinta de necesitatile voastre, si le vom satisface pe cît de repede va fin posibil, cînd circumstantele vor fi potrivite.

Detinem multe forme ca sa va ajutam sa va ocupati rapid locul vostru în Noua Era, asa ca sa fiti siguri ca suntem pregatiti. Va cerem sa aveti încredere si ca viitorul vostru este asigurat, pentru ca ne-am pregatit sa fim alaturi de voi în timpul perioadei de schimbare. Stim foarte bine ceea ce aveti nevoie, si cu tehnologiile noastre avansate putem acoperi necesitatile voastre fara nici o problema. Inclusiv, ne putem ocupa de distributie, deoarece nu avem nici o dificultate în acest sens. Cînd va veti gîndi la dimensiunile unora dintre navele noastre, de mai multe mile de lungime, veti întelege ca avem încredere în capacitatea noastra. Dorim ca în mod rapid, voi toti sa puteti sa aveti acoperite necesitatile voastre ede baza, si avem mijloacele de a face acest lucru.

Dragilor, stim ca aceste timpuri sunt foarte frustrante pentru voi, si facem tot ceea ce putem pentru a suaviza circumstantele voastre. Exista ocazii în care nu putem dezvalui intentiile noastre, deoarece trebuie sa mentinem metodele noastre în secret. Va spunem, cu toate acestea, ca nimic poate scapa atentiei noastre, chiar atunci cînd se gaseste departe de privirea noastra. Trebuie sa va amintiti ca tehnologiile noastre, se gasesc mai departe de capacitatea voastra actuala. Natural, acest lucru ne avantajeaza, atunci cînd ne înfruntam cu fortele voastre ale întunericului. Cu toate acestea, suntem restrînsi referitor la ceea ce putem face pentru voi, deoarece exista momente în care voi trebuie sa va gasiti propria voastra cale, cu capacitatile voastre proprii. Daca am face anumite lucruri pentru voi, v-am retrage oportunitatea pe care o aveti de a învata, si trebuie sa ne mentinem de o parte.

Voi aveti conducatorii vostrii, si noi îi protejam în munca lor, pentru ca Întunecatii sa nu aiba calea libera. Trebuie sa aveti curaj si determinare ca sa va mentineti tari în fata încercarilor lor de a perturba lucrurile. Exista multe suflete curajoase care îsi realizeaza munca lor pentru Lumina, în ciuda încercarilor de ai detine. Rezultatul a fost un flux firm de informatii care a ajutat lumea sa înteleaga ceea ce se petrece în acest timp în particular. Este foarte important ca lumea sa stie ceea ce se întîmpla, însa de asemenea sa cunoasca implicatiile. Spunem cu toata încrederea ca totul merge bine, dar trebuie sa vedeti imaginea completa pentru a putea sa întelegeti pe deplin.

Problemele referitoare la Sistemul vostru Solar, se gasesc sub control, si alte Fiinte, ca de exemplu – SPECTRELE, ni sau alaturat noua recent, ca sa va ajutam în apararea voastra. Se gaseste în mers, un sistem atît de puternic, ca stim mai departe de orice îndoiala, ca în prezent va gasiti siguri de interferente. Motiv pentru care puteti avea siguranta sa veti face o calatorie linistita catre finalul timpului vostru, în dimensiunea actuala. La nivel personal, aveti multe suflete cu voi, care se îngrijesc de bunastarea voastra, si va ajuta pe planul vostru de viata. Nu a existat niciodata un timp atît de important ca acel din prezent, si va vom vedea completînd calatoria voastra prin dimensiunea inferioara catre aceea urmatoare, si cu corpul vostru fizic.

Sursa voastra fiabila de informatii este Internet, dar trebuie sa fiti atenti, deoarece Întunecatii pun informatii false pentru ca sa va confunde. Majoritatea dintre cei care si-au ridicat vibratiile sunteti intuitivi, si acest lucru este o forma fiabila de a comproba adevarul de ceea ce se întîmpla în fata voastra. Daca aveti îndoieli lasati la o parte, pîna cînd veti sti ca este genuin, si astfel nu va veti însela mult. Aveti multe surse credibile de informatii, si este întelept sa urmati ceea ce sa demonstrat a fi adevarate. David Wilcock, este una din aceste izvoare pe care multi le folositi cu încredere, si este o absoluta mina de informatii. Cu toate ca este „atacat” din cauza muncii sale, este complet protejat de catre fortele Luminii. Natural, exista alte surse, asa ca trebuie sa folositi discretia voastra în tot momentul. Daca ceva nu va suna bine, lasati-l la o parte, pîna cînd veti putea fi siguri.

Multi Lucratori ai Luminii sunt involucrati ca sa iasa adevarul la Lumina, însa pîna cînd nu vor fi eliminati Illuminati, este dificil sa fie data istoria completa. Problemele sunt foarte diferite de ceea ce va gînditi majoritatea dintre voi, si nu ajutati la acest lucru, daca va puneti pe voi însisi ca experti, dar de asemenea dezviati informatiile. Din aceasta cauza, va recomandam, sa va agatati de sursele fiabile în care aveti încredere. Asa ca, stati cu mintea deschisa la noile idei si opinii cu toate ca sunt contra întelegerii voastre actuale. Cînd va iesi adevarul la suprafata, veti ramîne surprinsi de cît ati fost de înselati atîta timp si mentinuti în tunelul timpului. În aceste timpuri ar fi trebuit sa fiti bucurosi de descoperirile voastre, si sa fi avansat mult. Cu toate ca au aparut noi idei si inventii, Întunecatii au avut o asemenea putere, ca au terminat prin a le pune într-o cutie, si le-au folosit numai pentru ei. Pe timp mai lung nu veti pierde nimic, însa a trebuit sa va obisnuiti cu o viata mai dificila decît era necesar.

Sunt SaLuSa din Sirius, si pot sa ma exprim mai liber în prezent, cînd Întunecatii îsi pierd puterea asupra voastra. În circumstantele actuale, cunoasterea poate fi periculoasa, atunci cînd vor sa o mentina pentru ei însisi. Toate acestea se vor schimba, înainte de a trece mult timp, si va începe o Era de libertate de expresie, în care o veti putea face fara frica. Deja va deschideti mintea la forma în care ati fost întîrziati de catre Întunecati, si va întrebati despre ce vi sa mai povestit în trecut. Continuati cu munca buna si sa nu va fie teama de consecinte, pentru ca sunteti protejati. Va las cu Iubirea mea si Binecuvîntarile mele, si astept mereu momentul în care putem sa fim împreuna.

Vã multumesc, SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |