Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 13 Noiembrie, 2015

Mike Quinsey
Dragi prieteni,

Cîtiva nu au citit ca evenimentele sau schimbat foarte rapid, de cînd am încetat sa canalizez SaLuSa, si am primit un mesaj de la St. Germain prin Nancy Tate, cerîndu-mi sa canalizez direct de la Sinele meu Superior. Niciodata nu am încercat aceasta cale, dar am decis sa o fac, si mesajul pe care l-am primit, este dupa cum urmeaza:


Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 13 Noiembrie, 2015

Nimic nu se va întîmpla în aceasta ocazie, în masura sa împiedice ca rezultatul Luminii sa fie victoria. Puterea întunericului este controlata, si a scazut în mare masura. Nu va trece mult timp, pîna cînd cei care apartin întunericului, sa fie dominati, si în imposibilitatea de a continua cu planul sau de a captura sufletele de pe Pamînt. Asa cum poate ati observat recent, multe actiuni pozitive întreprinse de Fortele Luminii au loc în toata lumea. Atît de mult, încît acum, Lumina este forta dominanta pe Pamînt, desvaluind multe din secretele pe care fortele întunericului ar fi preferat ca voi sa nu le cunoasteti. În prezent, Adevarul apare atît de rapid, ca nu poate fi întrerupt, si cum Omenirea îsi da seama ca a fost înselata, va cere schimbari. Multi din Lucratorii Luminii se pregatesc pentru acest moment, si sunt capabili de a lucra mai deschis, fara interferente. Cu toate acestea, este necesara prudenta, pentru ca este nevoie sa existe bun simt, pentru a se asigura ca nu va expuneti prea mult. Desigur ca devine sigur daca va alturati altor Lucratori ai Luminii, dar chiar si asa, întunericul va fi dornic pentru a-si face cunoscuta prezenta sa, cu scopul de a va insufla teama. Aveti încredere în Lumina, deoarece teama este adevarata energie cu care ei se hranesc, si vor încerca sa împiedice progresele care sunt facute.

Lucratorii Luminii sunt conectati unii cu altii prin lumina, si uniurea face puterea. Fiecare are un rol specific de jucat, si contributia fiecaruia este foarte importanta pentru totul. Este un moment în care puterea voastra intuitiva va va ajuta imens, deci, ghidati-va cu el în momentele de îndoiala. Daca pare a fi corect, si cu siguranta este, si voi veti putea trece mai departe în deplina siguranta. La rîndul vostru, trebuie sa exercitati un control mental asupra voastra, pentru ca aura voastra sa fie mentinuta intacta în toate momentele, si sa aveti grija sa nu o lasati deschisa, pentru a preveni interferentele de suflete negative. Majoritatea sunt Lucratori ai Luminii cu experienta, si au nevoie de putine sfaturi, dar este ca sa ne amintim ca trebuie sa aveti grija. Teama si îndoiala, pot afecta capacitatea de a ramîne în Lumina, de aceea se recomanda sa ramîneti pozitivi în toate momentele. Daca aveti nevoie de ajutor, invocati Fiintele Superioare, ca St. Germain, si el va va apara cu flacara violeta. Amintiti-va mereu ca sunteti fiinte puternice, si care sunt doar la începutul de a întelege adevaratul potential al vostru. Sunteti Dumnezei în stare de formare, si acesta este calea pe care o urmati.

Multe evenimente pozitive sunt în curs de dezvoltare, si în curînd, se vor întîmpla cu regularitate uimitoare. Niciodata ati fost singuri, si în acest moment privilegiat, Prietenii vostrii din Spatiu sunt tot aproape de voi. Ei fac multe lucruri de care voi sunteti nestiutori, si mentin deschisa calea voastra iluminata si Pamîntul liber de interferente. Navele lor sunt pe ceruri, aproape de voi, chiar daca în mod personal voi nu sunteti constienti de ele. Multe sunt învaluite în invizibilitate pentru protectie, dar din timp în timp, vor aparea în scurt timp. Amintiti-va ca puteti sa va proiectati gîndurile spre ei, si cînd voi le cereti ajutor, el poate sosi de multe ori în mod neasteptat. Oricum, sunteti protejati în munca voastra de Lumina, si sunteti ajutati sa va îndepliniti contractul vostru de viata. Multi fac mult mai mult decît va puteti imagina, si viziteaza tarîmurile de Lumina în timpul perioadei somnului. Unii aduc înapoi cu ei memoriile acestor vizite, însa multi nu au decît o amintire trecatoare.

Picioarele voastre se gasesc acum ferm plasate pe calea Luminii, si cu cresterea vibratiilor, sunt din ce în ce mai puternici si vor continua sa fie. Aveti un viitor glorios în fata voastra si bucurie nemarginita, pentru ca sunteti în masura sa va revelati pe deplin voua însiva. În prezent, vechiile energii înca se gasesc împrejur, dar îsi pierd rapid puterea de a va împiedica. Lumina este forta suprema pentru bine, si ridica oamenii rapid. Sufletele incapabile sa-si ridice vibratiile lor, se vor muta într-un alt regat, unde pot sa-si continuie evolutia lor. Fiti siguri ca toate sufletele sunt tratate în mod egal si cu dreptate absoluta, astfel încît sa-si poata ocupa locul lor în regatele iluminate. Nu exista greseli cu privire la acest fapt, si nu poate fi altfel, pentru ca totul functioneaza impecabil. Desigur, din cauza conexiunilor voastre cu alte suflete, veti dori sa simtiti ca totul este bine cu ele. Sa stiti ca totul se întîmpla conform planului pentru evolutia voastra, si nu exista erori în Duh, deci puteti sa ramîneti linistiti si sa fiti siguri ca fiecarui suflet îi este dat ajutor, si ca toate sufletele sunt iubite fara masura.

Ati avut o multime de experiente în vibratiile inferioare ale Pamîntului, si ati devnit suflete mult mai rezistente, decit erati cînd ati început calatoria voastra, acum miliarde de ani. Cei care sunt gata sa se înalte, au rezistat puternic de-alungul majoritatii perioadei de probe, pe care probabil le-au avut. Sunteti de felicitat pentru ca v-ati mentinut Lumina voastra intacta, si o împrastiati de cîte ori cînd apare o oportunitate. În viitor, veti fi în masura sa va uitati înapoi, la realizarile voastre, pentru ca toate vietile pot fi „citite” în Registrele Akashice. Ele pot repeta orice eveniment pe care voi l-ati experimentat, astfel încît sa puteti sa revizuiti actiunile voastre, si daca este necesar, sa învatatide la aceleasi actiuni. Este tot ceea ce viata este, în timp ce va îndreptati mai mult catre Lumina, si va ridicati vibratiile voastre. Totul se întîmpla într-o atmosfera foarte diubitoare, astfel încît sa întelegeti impactul pe care actiunile voastre au putut sa-l aiba asupra altor suflete. Retributia nu face parte din experientele voastre, dar în vieti urmatoare, vi se va da oportunitatea sa va corectati greselile voastre.

Traversati timpuri volatile, în care va puteti distrage usor de la planul vostru de viata. Daca acesta va fi cazul, sa fiti siguri ca ghizii vostrii va vor juta sa va întoarceti la calea cea dreapta. Viata pe Pamînt poate fi dificila si plina de încercari , în cea mai mare parte a timpului, dar veti avea partea voastra de momente bune, si veti cunoaste alte suflete care au aceleasi ambitii. În cea mai mare parte a timpului, prietenii sunt suflete cu care ati petrecut multe vieti împreuna. Cînd va întîlniti pentru prima oara, exista senzatia ca sunteti „vechi prieteni”, si cu siguranta ca este astfel, în majoritatea cazurilor. Familiile adesea se încarneaza împreuna, pentru a-si continua experientele lor, cu toate ca pozitia voastra în familie poate sa se schimbe, de acord cu nevoile voastre spirituale.

O data cu sosirea schimbarilor benefice, va veti îndrepta rapid catre noile vibratii, care sunt mai putin afectate de orice încercari ale întunericului pentru a va întîrzia. În orice mod, posibilitatea ca el (întunericul), sa impuna cursul progresului Umanitatii, nu se afla în capacitatile lui. Cu toate acestea, ocazional, vor fi în masura sa-si faca cunoscuta prezenta. Sa nu va fie teama, si sa ramîneti centrati în Lumina, si faceti-va munca voastra cu credinta deplina în rezultat. Sufletele Luminii, sunt mereu cu voi si alaturi de voi, tot drumul. De fapt, ele nu se îndeparteaza niciodata de voi.

Eu sunt Mike Quinsey, si va las cu iubire si binecuvîntari. Fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre, si calea voastra pentru transformare.


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Florica
Share |