Home > > Mike Quinsey, 28 Aprilie, 2017

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 28 Aprilie, 2017

Mike Quinsey

Exista mult activitate în Antarctica, si se fac descoperiri care vor schimba istoria voastra, care cuprind doar dezvoltarea voastra autentica. Se fac descoperiri forte interesante ca acelea al unor corpuri de Fiinte extrem de înalte, înghetate exact acolo unde se gaseau, în momentul în care congelarea i-a acoperit. Ei apartin unei perioade cu multe, multe mii de ani în urma, si se presupune ca nu ar trebui sa-i vedeti.

Cei care controleaza asemenea evenimente, vor sa continuati în nestiinta si întuneric, si sa pastreze pentru ei adevarul autentic. Cu toate acestea, de asemenea exista cei care lupta pentru dezvaluirea totala, si acest lucru este ceea ce probabil se va petrece, daca ei vor continua. Si bineînteles, la distanta de cîtiva putini ani înainte sa se întîmple Ascensiunea/Înaltarea, exista o senzatie de urgenta pentru a scoate la lumina adevarul. Este istoria voastra care are nevoie sa fie re-escrisa, si aveti dreptul sa cunoasteti faptele care nu pot continua sa va fie ascunse mereu.

Aceste timpuri pun la încercare pe majoritatea dintre oameni, în particular pe cei care au putina cunostinta asupra adevarului. Ei striga la Dzeu cerînd eliberarea experientelor lor, fara sa stie ca sunt necesare pentru evolutia lor. Acest lucru, este aplicabil tuturor si pentru multi este ultima lor calatorie în dimensiunile scazute, si este din acest motiva ca este greu de suportat. Fara îndoiala, timpurile cele mai grele de pe Pamînt, sunt acelea care ofera cele mai bune ocazii pentru a ultrapasa multa karma, si pentru a înainta spre o dimensiune superioara. Oricare ar fi nivelul în care va gasiti, acestea sunt timpuri de mari oportunitati, care va pot împinge mai departe. Ca întotdeuna, Ghizii vostrii urmaresc progresul vostru, si o fac pîna unde este permis sa va ajute, pentru ca sa aveti succes. Chemati-i atunci cînd simtiti ca aveti nevoie de ajutor, si în majoritatea cazurilor v-o vor putea oferi.

Multe suflete întelepte si evoluate s-au întruchipat în aceste timpuri, pentru a fi mentorii celor care se gasesc pe punctul de a se înalta. Experienta lor, vã va ajuta sa aveti succes în Ascensiune, sau sa aveti o mai mare întelegere, pentru ca cel putin sa puteti sa faceti mult progres. Veti descoperi ca multe suflete tinere, sunt de fapt vechi suflete întelepte care au venit în vietile voastre, pentru ca sa va ofere o cunoastere care vã va pune pe calea adevarului. În mod normal, ei arata o mare cunoastere si întelegere de la o vîrsta frageda, si ar trebui sa fie luati în serios din acest motiv.

Întunecatii creeaza circumstante proprii pentru propria lor învingere, prin faptul ca se servesc pe ei singuri. Cu toate acestea, orice vor face, nu pot sa se ia la întrecere cu aceste suflete care apartin Luminii, si care sunt imuni energiilor lor negative. Ceea ce se aseamana, atrage ceea ce se aseamana, asa ca presupunînd ca apartineti într-adevar Luminii, nu puteti sa fiti atinsi de ei. Desigur, veti fi preocupati de actele lor, care includ asasinatul si multe fapte depravate, însa trebuie sa evitati sa fiti înjositi de ei. Fiti atenti ca veti atrage spre voi, exact la ceea ce va oferiti energia voastra, asa ca pastrati-va gîndurile si reactiunile fata de situatiile negative pe care le veti putea cunoaste.

Voi Umanii, sunteti susceptibili sa va amestecati în viata altor persoane,
lucru care este bun daca stiti cum sa o faceti fara ca sa va involucrati emotional. Viata poate parea a fi grea uneori, însa mentinînd dorinta voastra de a actiona plecînd de la iubirea pentru tovarasii vostrii de calatorie, ar trebui sa fie de profitat, si usor de dus.
În general, oamenii cauta sa devina 'bogati', si multi îsi cîstiga acest drept, lucrînd din greu. Însa se ajunge la extrem atunci cînd banii devin dzeul vostru, si cautati bogatii care nu sunt necesare pentru bunastarea voastra. A stapîni o mare bogatie, este o provocare care ar trebui sa fie folosita pentru binele tuturor oamenilor, si nu sa fie folosita în mod egoist pentru auto-îngîmfare. Cu toate ca un mic numar de persoane poseda 95% din bogatia lumii, milioane traiesc în mizerie, fara locuinte si fara o sanatate adecvata. Ceva a mers în serios extrem de rau, si acumularea de bogatie a avut loc în detrimentul asigurarii unui nivel de viata razonabila pentru toti. Exista intentia de a trata aceste probleme forte curînd, si vor fi realizate înainte sa vina timpurile finale.

Atunci cînd v-ati dat libera alegere, ati fost arhitectii propriei voastre realitati. Cu toate acestea, cei care guverneaza exercita în mod clar un foarte mare grad de putere, însa cum va gasiti într-o democratie, puteti sa va manifestati opiniile voastre. Atunci cînd v-ati luat deciziile, ati autorizat pe cei care spuravegheaza vietile voastre sa influenteze viitorul pentru beneficiul vostru. De exemplu, ati avut beneficiul de noi moduri de a face lucrurile, si de inventii care au ridicat calitatea voastra de viata. Cu toate acestea, nu vi s-au dat lucruri ca energia gratuita, care v-ar fi transportat la Noua Era, si ar fi facut viata mult mai comoda pentru voi toti. Dimpotriva, ati fost tinuti într-o bucla temporala în care viata poate sa fie o greutate, si multa lume nu are suficiente mijloace pentru a supravietui. Aceasta stare de lucruri nu mai poate continua mai mult timp, si se dau deja pasi pentru a elimina obstacolele care evita o schimbare majora.

Voi sunteti oamenii care au gînduri puternice care creeaza o noua linie de timp, care sa va înalte din cea veche. În curînd va sosi momentul în care puternicele energii care sunt create, vor cauza sa se petreaca schimbari imediate benefice. Cu cît mai multi oameni îsi vor imagina schimbarile posibile, cu atît mai repede provoaca manifestarea lor, atingînd un punct de la care nu exista cale de întoarcere. Asa ca, trebuie sa se sublinieze importanta faptului de a se mentine concentrati în obiectivul vostru. Este un timp în care trebuie sa va concentrati în propriile necesitati, daca doriti sa aveti oportunitatea sa va înaltati.

Aveti multi prieteni si rude asteptînd sa se întîlneasca din nou cu voi, si unii vor vizita Pamîntul, în timp ce altii nu o vor face pîna cînd nu va fi sigur sa se faca. Multi dintre cei care asteapta sa va salute dupa ce va avea loc Înaltarea, nu sunt direct implicati în planul vostru de viata. Sunt rude si prieteni din multe alte vieti, pe care i-ati cunoscut, si cu care ati lucrat împreuna. Aceste legaturi, rar se rup, în special atunci cînd a existat o legatura de iubire. Atunci cînd va aflati în dimensiunile superioare, prietenii se gasesc doar la un gînd de departare, asa ca, oriunde va veti gasi, este posibil contactul. Cu toate acestea, trebuie sa fie subliniat, ca daca vreun suflet se gaseste implicat în vreo activitate care nu poate fi întrerupta, se poate întîmpla sa nu primiti raspunsul.

Nu este necesar sa va preocupati cu aceste suflete care nu pot sa se înalte cu voi, pentru ca vor fi îngrijite si li se vor oferi toate oportunitatile, pentru ca sa aiba succes în turul urmator. Trebuie sa întelegeti ca toate sufletele au aceeasi oportunitati de a obtine cunoastere si progres, însa unele au nevoie de mai mult timp pentru a incorpora noua întelegere pentru beneficiul lor.

Lumina a cîstigat batalia, si cu totii veti vedea foarte curînd stabilindu-se pacea pe Pamînt. Acest lucru va permite ca schimbarile sa se accelereze, si sa fie lasate în urma timpurile întunecate, pentru ca sa va puteti bucura de libertatea voastra din nou gasita. Veti fi încîntati sa faceti parte din noul Pamînt, si sa dedicati timpul vostru amestecîndu-se în schimbarile care îi vor beneficia pe toti.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior, si poarta energii de Lumina si Iubire.

Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |