Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey, 21 Aprilie, 2017


Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 21 Aprilie, 2017

Mike Quinsey

Evenimentele continua sa se petreaca mai rapid si se îndreapta spre zilele în care va fi dezvaluit adevarul existentei voastre. În realitate nu mai ramîne mult timp pentru ca schimbarile sa vina spre voi, si de asemenea ar trebui sa fiti pregatiti pentru ele. Principalul vostru obiectiv ar trebui sa fie, sa va mentineti echilibrul vostru, si sa va mentineti calmul în tot momentul, pentru ca veti descoperi ca multa lume se simte trista, pierduta, si fara sa înteleaga ceea ce se întîmpla. Haosul si problemele continuate pentru a putea trai zi cu zi, nu se vad ajutate de reducerile continuate si pericolul iminent de razboi.

Unii dintre voi se vor întreba de ce nu intervenim noi, însa asa cum v-am spus voua, voi sunteti creatorii destinului vostru si trebuie sa culegeti rezultatele. Fara îndoiala, nu vi se va permite sa faceti actiuni care sa fie în opozitie directa cu evolutia Planului pentru Om, care a fost impus de cei care supravegheaza progresul vostru. Orice încercare asemanatoare asupra acestui lucru va fi blocata sau înlaturata, daca în vreun anumit fel evitã sa aiba loc orice schimbare importanta.

Au fost luate deja dispozitii pentru ca sa fiti mentinuti pe calea care va ofera oportunitatea de înaltare la sfîrsitul ciclului. Este necesar înca, sa aveti rabdare în timp ce se creeaza oportunitatea care în sfîrsit vã va permite sa cunoasteti adevarul asupra voastra însivã. Sunteti mari suflete în calea voastra de întoarcere la Lumina de la care ati venit, si adevarul vã va elibera de toata dezinformarea care a încîlcit gîndul vostru, pentru ca prea putini sa înteleaga autentica voastra fiinta. Insistam ca sunteti Fiinte de Lumina, care ati cazut sub vibratiile scazute, atunci cînd ati acceptat provocarea de a gasi din nou calea voastra. Însa, niciodata ati fost singuri în calatoriile voastre, si Ghizii va ajuta sa urmati o cale care a fost deja prefixata, pentru ca sa va ajute în înaintarea voastra. Atunci cînd v-a fost data libera alegere, numai voi sunteti responsabili de rezultatul actiunilor voastre, de la care va trebui sa va înaltati.

Daca cititi aceste mesaje, este aproape sigur ca va aflati pe Calea Luminii, si ati cîstigat dreptul sa va înaltati. Pentru ca sa aveti succes, trebuie sa continuati sa va centrati pe scopul vostru, si sa nu lasati sa va distraga evenimentele externe. Au loc o multime de lucruri care se gasesc în afara privirilor voastre, cu toate ca puteti sa le simtiti efectele. În prezent exista mult ceea ce creeaza o impresie falsa, asupra directiei în care merg evenimentele, si pîna ce va fi sigur sa se scoata la iveala adevarul, este esential sa va mentineti mintea lipsiti de prejudecati. Anul acesta, este un an în care se petrec atîtea lucruri, ca vã va fi greu sa gasiti adevarul, însa va fi cunoscut anul viitor sau aproximativ. Va iesi la lumina într-un ritm în care lumea sa nu fie depasita, si sa poata sa asimileze dezvaluirile care vor demonstra cît se înselati ati fost. Adevarul, v-a fost în mod deliberat ascuns de Întunecati, care nu vor ca sa aflati, Fiintele mari care sunteti cu adevarat. Adevarul, nu mai poate fi ascuns mai mult timp, si inclusiv în prezent au loc dezbateri asupra modului în care poate fi dezvaluit. Cei care apartin Luminii, doresc sa complecteze dezvaluirea, pentru ca sa poata sa fie prezentata lumii întregi.

Tot efortul pe care il faceti pentru ca sa va mentineti în Lumina, va fi foarte bine recompensat, si Înaltarea voastra se va petrece lin. Asa cum a fost explicat anterior, depinde de voi, cu toate ca vi se dã tot ajutorul pentru ca sa fiti protejati, si sa fie oprit orice interventie a celor care v-ar mentine în întuneric. Este clar ca Lumina va fi întotdeauna mai puternica decît energiile scazute, si daca în tot momentul va veti pastra în ea, nu va poate atinge nici un rãu. Atunci cînd veti întîlni exceptii, vor fi datorita motivelor karmice, care pot duce la un rezultat pozitiv sau negativ. Acest lucru înseamna ca evenimentele din viata voastra au fost trezite mai dinainte, cu toate ca pot avea loc schimbari. Din nou, acest fapt a fost convenit de voi. Majoritatea lor vor fi în beneficiul vostru, si de exemplu, ar putea fi atunci cînd se produce o ocazie neasteptata pentru a curata vechiul karma, si ati profitat cu succes.

În prezent, continua luptele pentru controlul Pamîntului, însa nu vor dura mai mult timp, deoarece sfîrsitul razboaielor se gasesc la îndemîna vederii. Bineînteles ca nu puteti sa duceti vibratiile superioare la atitudini de conflict si razboiala. Asa ca, în curînd va sosi un timp în care razboiul si toate variantele sale nu vor mai fi posibile, si sufletele care continua sa faca parte din ele, îsi vor duce la capat actiunile lor în alt loc. Pacea soseste, inclusiv cu toate ca pare a fi imposibil în prezent, datorita starii Pamîntului si al oamenilor de pe el. Omul nu va fi vinovat pe deplin pentru diferitele razboaie prin care a trecut, anumite factiuni ca Illuminati au jucat în mod deliberat în ambele parti, asmutind un grup împotriva altuia, si ajutîndu-le pe amîndoua cu armament. Fara îndoiala, pentru a complica si mai mult lucrurile, trebuie sa fie spus ca, karma este din nou implicata, pentru ca toti participantii sa poata sa aiba experientele de care au nevoie.

Fara nici o îndoiala, viata de pe Pamînt este grea, însa în care alt loc ati fi putut experimenta asemenea ocazii de a evolua asa de repede. Ca suflete de Lumina, calatoriile voastre sunt întodeauna însotite de diferiti Ghizi care va apara, pentru a se asigura ca nu se intervine în experientele voastre de viata. Ca suflete evoluate, este forma lor de a ajuta pe altii sa continue, si care pot avea nevoie de o mîna de ajutor. În Universul vostru, Mama Pamînt, este aceea care sa sacrificat, pentru a ajuta sa se înalte Rasa Omeneasca. Sarcinile ei vor fi în curînd terminate, atunci cînd se va înalta împreuna cu multele suflete care sunt de asemenea pregatite. Asa cum puteti vedea, timpurile finale sunt o ocazie foarte importanta, oferind sufletelor o oportunitate speciala de a se înalta în masa. Un ciclu se termina si altul începe, oferind sufletelor înca o alta ocazie, de a se înalta împreuna cu beneficiile care sosesc cu ea.

Daca sufletele ar sti sau ar întelege, cît de mare este potentialul lor, s-ar dedica sa gaseasca modul de a evolua, care pur si simplu se exprima ca Iubire Universala. Pare dificil atunci cînd nu ai atins acest nivel si de exemplu te exaltezi '' sa iubesti pe dusmanul tau ca pe tine însuti''. A vedea pe celelate suflete ca Fratii si Surorile voastre, unde culoarea sau obiceiurile nu au importanta, în legatura lor cu voi. Sunteti Unu cu toti ceilalti, si toata viata este în mod inextricabil, parte din Dumnezeu, si acest lucru ilustreaza de ce Dumnezeu este Numai Iubirea pe care o ofera în mod egal tuturor sufletelor, si de asemenea de ce Dumnezeu nu pedepseste nici un suflet, si are doar Iubirea perfecta sa ofere. Cîtiva vor crede în asa numitul Diavol, cu toate ca asta este doar o scîrbã creata de Om.

Omul, este un suflet confuz, pur si simplu pentru ca a fost rau înselat de cei care au planuri pentru a-l duce în sclavie, si pentru a-i ascunde adevarul. Însa acest lucru nu mai este deja posibil, pentru ca Lumina sa înaltat în mod suprem si continua sa creasca în intensitate. Cerul, este un loc de Armonie si Iubire, în care totul exista într-o stare de deplina Iubire. Poate ca se gaseste foarte departe de atingerea voastra în prezent, însa este sfirsitul calatoriei pe care de-abea ati început-o. Cîteva suflete au atins aceste energii, si vorbesc despre extazul pe care l-au experimentat. Bucuria si Fericirea sosesc atunci cînd sustineti energia Iubirii, si atunci cînd o scoateti afara, ajutati pe toti ceilalti sa se înalte.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior, si poarta energii de Lumina si Iubire.

Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge