Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey, 14 Aprilie, 2017


Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 14 Aprilie, 2017

Mike Quinsey

Schimbarile asteptate au loc, si înalta vibratiile, si a fost notat ca Soarele vostru pare a fi cu mult mai stralucitor, cu o lumina mai albã. Desigur, vibratiile se maresc rapid, si atunci cînd vor atinge un anumit punct, Înaltarea se va produce îmediat. Asa cum a fost mentionat, sufletele care nu sunt pregatite pentru a se înalta, vor fi transladate în acest moment pe o alta planeta asemanatoare Pamîntului, pentru a continua cu evolutia lor. În trecut va fost comunicat, tipul de schimbari care vor aduce vibratiile superioare, si care desigur vor fi primite cu recunostinta, în timp ce va înaltati din ce în ce mai mult spre Lumina si Iubire. Deci, vibratiile scazute încep sa fie transmutate, si evidenta acestui fapt a aparut cu frecventa în regatul animal, în care au avut loc cele mai neobisnuite, improbabile si pacifice relatii. Acest fapt, îndeplineste prezicerea ca '' Leul va sta împreuna cu Mielul''.

Vibratiile superioare, vor înalta de asemenea Rasa Umana, presupunînd ca ati ridicat propriile voastre vibratii. Dovada în Rasa Umana începe sa arate ca civilizatia voastra, se opune continuarii razboaielor si agresiunii. Sunteti obositi de tot ceea ce este de nedorit, pe care ele îl poarta, si mai ales în întreaga pierdere de viata omeneasca. Desigur, este de înteles ca într-o lume combativa trebuie sa va aparati, însa unde sunt liderii care sunt pregatiti pentru a promova o coexistenta pacifica ? Dar sa nu va disperati, deoarece atîtia dintre voi pe cît este posibil, trimiteti vibratii pozitive de iubire, acest lucru va aduce schimbari considerabile. Diferenta între vibratiile celor ai Luminii si celor ai întunericului creste, cu toate ca conditiile voastre pamîntene par a indica ruptura Legii si Ordinei, si o lenta cadere în haos si în anarhie.

Cu toate acestea, Lumina creste din ce în ce mai puternica, si mai multi oameni lucreaza pentru o coexistenta pacifica. Sa fiti siguri ca se ofera mult ajutor celor care lucreaza pentru Lumina, si atunci cînd se face o revizie generala este evident ca se obtine succes atunci cînd va situati pe calea Ascensiunii/Înaltarii. Aviarii Albastrii, se gasesc de asemenea în numar mare în Sistemul vostru Solar, si sferele lor extrem de mari se afla ascunse si invizibile la ochiul liber. Ei supravegheaza în tacere progresul, în timp ce evita orice forma de amestec extern, pentru a asigura ca veti avea toate oportunitatile pentru ca sa va înaltati. Este o situatie ciudata dupa cum puteti vedea, pentru ca exista un razboi în spatiul exterior, între cei ai Luminii si Întunecatii, care evita vizitatori externi pe planeta voastra, vizitatori care sosesc în pace, si care ofera ajutorul lor iubitor. Atunci cînd veti fi responsabili pentru ca sa va organizati voi singuri pentru a obtine succesul, vi se va putea da ajutor, si acest lucru va accelera progresul vostru.

În împaratiile de ''ne-timp'', Înaltarea se vede ca si cum ati fi cucerit-o deja, si este în anul 2024 a liniei voastre de timp. În plus, schimbarile prezise, vor începe cu siguranta si cu adevarat începînd din 2018, si aceasta data a fost data de trei surse diferite, inclusiv Pleiadienii. De fapt, va aflati deja în Brîul de Fotoni si intrînd în Pleiade prin Soarele Central, Alcyon. Asa ca puteti sa va trageti propriile voastre concluzii a ceea ce se poate întîmpla. Exista multe schimbari pregatite care sunt foarte benefice pentru voi toti, si Replicãtorul va fi acel care va schimba mai mult viata tuturor. Poate parea prea ireal pentru a fi adevrat, însa vã va oferi posibilitatea sa replicati virtual orice lucru pe care îl necesitati. Împreuna cu asta, alte schimbari va vor impulsiona catre viitor asa de rapid, ca aproape ca nu veti avea timp sa va obisnuiti cu ele. Fara îndoiala, este clar ca Întunecatii trebuie sa fie ''întemintati'', acolo unde nu vor mai putea deja sa se amestece sau sa întîrzie manifestarea viitorului vostru. Asa ca, exista multe în fata, la care sa va asteptati, care a fost planuit deja, si care este monitorizat de Fiintele Superioare.

Stim ca imediat ce lumea va sti ceea ce va asteapta în viitor, multi dintre ei se vor preocupa cu membrii familiei, si cu locul lor în ea. Sa tineti cont ca nimic are loc la întîmplare, si trebuie sa se permita ca toate si fiecare dintre suflete sa-si urmeze propriul lor plan de viata. Asa ca, fiecare se va gasi exact acolo unde are nevoie sa fie, pentru ca sa-si urmeze evolutia. Copiii, sunt asa cum sunt toti, si uneori sunt suflete vechi care s-au întruchipat în familii care au nevoie de ajutorul lor, sau care pot de asemenea sa învete ceva dela ei. Priviti la fiecare familie, asa ca si cum la toate sufletele care au venit împreuna pentru experienta, si pentru ca sa ajute la evolutia lor. Uneori sunt legaturi karmice, si trebuie sa lucrezi vechile probleme care au aparut între ele. Oricare ar fi faptele, sa stiti ca va aflati exact acolo unde trebuie sa va aflati, si încercati sa faceti cel mai bun al vostru, acolo. Pentru cîtiva ai Luminii poate fi foarte greu, însa aveti ocazia sa înaltati pe altii care beneficiaza de iubirea voastra, si de experienta voastra.

Cîteva suflete se întreaba de ce nu intervine Dumnezeu, însa sa tineti seama ca lucrul cel mai de valoare care v-a fost dat, este libera alegere, si cînd luati hotarîrile voastre, experimentati rezultatul lor. Deci, învatati cu ele, si ar fi o greseala ca oricine altcineva sa se amestece. La fel, multi nu înteleg ca Dumnezeu permite razboaiele, însa din nou, daca asta este o decizie a Umanitatii/Omenirii, si o forma de a învata, de ce ar trebui cineva sa opteze pentru a schimba rezultatul. Voi sunteti responsabili de actiunile voastre, si bunele actiuni înalta vibratiile voastre, în timp ce cele negative le scad. Cu cît mai joase le aveti, mai greu este sa le înaltati din nou, cu toate ca trebuie spus, ca o data ce recunoasteti ca sunteti responsabili de faptele voastre, daca se cere ajutor, vi se va da pentru ca sa va situati pe calea care duce înapoi la Lumina. Starea ultima este aceea de a fi capabil/a de a trai în armonie complecta cu toti ceilalti în Iubirea Universala.

Universul vostru este plin de viata sub diferite forme, însa în general recunoscute ca umanoizi, inclusiv atunci cînd sunt complect diferiti de Fiintele Omenesti. De exemplu, Aviarii Albastrii, sunt oamenii Pasãre, cu toate ca au trasaturi asemanatoare cu ale voastre. În realitate, unele Fiinte sunt asa de asemanatoare voua, ca pot sa se amestece printre voi, fara a parea ca nu apartin. Sufletele din dimensiunile superioare care viziteaza Pamîntul, sunt Fiinte de Lumina, si atunci cînd îsi scad vibratiile pentru a aparea pe Pamînt, pot crea un corp la alegerea lor cu puterea gîndului. Cu toate acestea, mari suflete ca Iisus, s-au încarnat pe Pamînt pentru a oferi învatamintele lor Umanitatii, si au venit printr-o nastere virginala. Da, acest lucru este posibil, si astfel este modul în care se aranjeaza marile Fiinte, pentru a avea un corp fizic.

Acestea sunt timpuri în care adevarul timpului vostru de pe Pamînt iese în exterior, deoarece prea mult timp ati fost tinuti întîrziati si neinformati, de catre cei care au o agenda diferita pentru Umanitate. Însa ei nu vor avea succes, dimpotriva, nu vor reusi în planurile lor de a lua controlul asupra voastra si asupra Pamîntului. Dumnezeu, a rînduit drumul catre viitor, si nu va fi permis nimanui sa se amestece în el.
Însufletiti-va cu stirile mîngîietoare care sunt oferite de la diferitele surse, în ciuda încercarilor de a fi evitate.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior, si poarta energiile Luminii si ale Iubirii.

În Iubire, si în Lumina.
Mike Quinsey

Dragi prieteni,
''Multumesc tuturor pentru întelegerea voastra, în timp ce am schimbat servitorul. De asemenea, este adevarat ca mi-am dedicat destul timp pentru a rezolva probleme, deoarece ordinatorul lui Nancy Tate a fost invadat, si am pierdut aproape toate detaliile a 10.585 de abonati. În afara de faptul ca terminasem de schimbat servitorul, am descoperit ca eram restrîns la a trimite doar 4 e-mailu-ri pe zi, ceea ce era complect inutil pentru mine. Asa ca a trebuit sa schimb din nou de servitor, si a fost un succes, acum sunt cu Sky. În prezent, pare a fi foarte eficace si profesional. Asa ca acum începe sarcina de a reface lista mea de abonati, cu persoanele care se sub-aboneaza.
Asa ca, multumesc din nou pentru sprijinul vostru, si sa stiti ca Înaltarea este din ce în ce mai aproape, si va avea loc în timpul de viata a majoritatii dintre noi''.
În Iubire si în Lumina.
Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge