Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey, 12 Mai, 2017


Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 12 Mai, 2017

Mike Quinsey

Se pare ca fortele negative sunt scoase din bazele lor subterane, si sunt incapabile sa mentina controlul global. Curatenia va continua pîna cînd nu mai vor reprezenta o amenintare pentru Umanitate, si acest fapt va permite un control major al Fortelor Luminii. Este posibil sa fie numai o chestiune de timp, pentru ca sa se elibereze controlul asupra surselor voastre de informatii, si sa se poata da stiri reale. Pentru moment, trebuie sa urmariti adevarul prin Internet, în timp ce multe site-uri web va alimenteaza cu informatie falsa. Cu toate acestea, daca ati identificat deja aceste site-uri care sunt fiabile, cel putin veti avea o ideie razonabila despre ceea ce se petrece într-adevar.

Exista multe stiri care asteapta sa fie eliberate, si care vor acoperi evenimentele ultimilor 70 de ani, sau aproximativ, si care au fost ascunse. În general, lumea nu numai ca va fi fascinata, însa în realitate socata, aflînd ca adevarul v-a fost ascuns timp îndelungat. Illuminati, au evitat sa evoluati, si în acelasi timp v-au ''furat'' banii vostrii, pentru a-si finanta enormele lor proiecte secrete. Nu este vorba doar de energia libera, care ar înalta vietile voastre imediat, însa de tehnologiile avansate, asa precum duplicatorul de mîncare. Dintr-o lovitura, aceste doua avansari, ar înalta lumea deasupra saraciei si foametei. Însa sa nu va disperati, pentru ca nu va trece prea mult timp, înainte sa fie introduse schimbarile benefice, si imediat veti sti ca Lumina detine puterea totala.

Illuminati, sunt implacabili si nu se opresc în fata la nimic pentru a se mentine la putere, dar acum au mai multi cu cine sa joace partida. În timp ce progresul se accelereaza, multe proiecte benefice se deplaseaza înainte, si au fost facute pregatiri pentru timpul care se învecineaza, timp în care vor putea fi anuntate public. Linia voastra de timp este puternica, si conduce la Ascensiune/Înaltare, si poate fi confirmat ca nimic o va opri deja, pentru ca sa se manifesteze pe deplin. Pare a fi sigur ca unele evenimente importante vor fi anuntate, si vor începe înainte de sfîrsitul anului. Desigur, se face un progres rapid care va posibilita ca Fortele Luminii sa obtina foarte curînd obiectivul lor, de a pune în mers problemele.

Între timp, haosul domneste în multe parti ale lumii, pentru ca noile energii au excitat lucrurile, pentru ca sa poata sa fie rezolvate. Exista o reorganizare, si vibratiile scazute trebuie sa se înalte, deoarece nu va exista loc pentru ele în noile nivele, unde pur si simplu nu pot exista. Însa atingeti rapid acest punct fara întoarcere, si de acolo înainte se anunta un viitor stralucitor si pasnic. Sufletele care nu vor reusi sa-si ridice vibratiile, se vor simti rau, si uneori incapabile sa accepte ceea ce se petrece datorita lipsei de întelegere al acestui fapt. Sistema lor de credinte nu poate întelege ce exista în spatele schimbarilor, si în multe cazuri au prea putin interes sau niciunul pentru ele. Cu toate acestea, nevoile lor sunt tinute în seama, si în momentul adecvat vor fi mutate pe o noua cale, pentru a-si continua evolutia.

Sa nu va fie teama pentru cei care nu se gasesc în nivelul vostru de întelegere. Toata lumea se va gasi în locul adecvat, si nu poate fi în alt mod, pentru ca este determinat de vibratiile voastre individuale. Asa ca, toate sufletele se vor gasi exact unde pot sa-si continue experientele lor, la un ritm care sa li se ajusteze lor. Nu ar servi la nimic sau ar fi inutil sa treceti la un nivel superior, pîna cînd nu veti fi pregatiti si veti obtine acest lucru prin propria voastra dezvoltare. Pamîntul ofera unele provocari dure, si acestea sunt propria voastra ruta catre o experienta cu succes în calatoria voastra catre Ascensiune. Merita sa repetam, ca niciodata vi se ofera sarcini care sa fie deasupra capacitatilor voastre.

Virtual, în toate zilele vietii voastre va vor fi oferite oportunitati, cu toate ca mici, care va vor oferi optiunea sa va înaltati vibratiile. Provocarea voastra este sa le mentineti acolo, si sa le depuneti pentru a putea continua sa le înaltati. Uneori sunt lucruri mici, însa care por însemna mult pentru alte persoane, as precum un cuvînt amabil, sau o mîna de ajutor, care sa îi faca sa se simta cu valoare si pretuite. Actele bune nu va costa nimic, însa uneori puteti da o cantitate (de bani) de ajutor celor care au nevoie de ei, si daca toata lumea ar ajuta pe ceilalti, repede ar disparea saracia. Lipsa de expansiune a bogatiei, împreuna cu actiunile duse la capat de Illuminati, au facut ca bogatia lumii sa se afle în mîna unei minoritati foarte mici, în timp ce milioane de persoane traiesc rau, fara necesitatile bazice acoperite pentru a supravietui. Aceste situatii se vor schimba forte curînd, si re-valorizarea monedelor va face mult pentru a realiza o distributie justa a bogatiei.

Rasa Umana, este compusa din oameni puternici, care au crescut în cea mai dura din civilizatii. Multi s-au dedicat sarcinilor lor, si au cules succesul pentru obiectivul lor de a depasi obstacolele din calea lor. Unii vor gasi dificil de înteles autentica realitate în care traiesc, si-si petrec viata dupa viata învatîndu-si lectiile. Mereu se ofera ajutor, însa în nici un mod este impus cuiva. Amintiti-va ca libera alegere este sfînta, si trebuie sa fie respectata de toate sufletele, si este o tema preocupanta atunci cînd este ignorata, si cei care o fac, trebuie sa învete lectiile karmice rezultante din consecintele actiunilor lor.

Atunci cînd exista relatii strînse sau legaturi familiare care au fost facute, ele vor continua independent de schimbarile ocazionate de sfîrsitul timpurilor. Vietile trecute vor demonstra ca exista o inter-schimbare de roluri (între ele), de la o întruchipare la alta, pentru a evolua împreuna. Va puteti încarna în oricare din sexuri, pentru ca timp de o perioada de vieti, sa se mentina echilibrul, însa desigur ca în unele ocazii acest lucru implica de asemenea karma. Sa fiti siguri ca Fiintele Superioare care supravegheaza progresul vostru, pot vedea panorama complecta, si au un control absolut asupra tuturor temelor. Asa ca, puteti sa întelegeti ca evenimentele au loc în forma controlata, în ciuda a ceea ce par a fi în exterior. Liberul arbitru continua sa fie respectat, însa se satisface fiind incorporat în planul de viata al oamenilor, si în aceasta forma nu afecteaza planul superior al evolutiei voastre.

Fixati-va privirea cu tarie în obiectivul vostru imediat pentru ca sa puteti sa treceti cu succes, si fara ca sa fiti distrati de evenimentele externe. A sti ca va aflati aproape în casa, pentru ca ciclul vostru ajunge la finalul sau, ar trebui sa va dea forta necesara pentru a obtine o concluzie cu succes. Ce sarbatoriri vor exista, si ce bucurie va fi, stiind ca totul este bine, si ca fortele negative nu mai pot interveni!

Daca puteti sa-i ajutati pe cei care sunt pierduti, cu toate ca stiti sau simtiti ca au loc mari schimbari, cautati sa nu îi supra-încarcati cu detalii, si oferiti-le numai atît cît sunt capabili sa înteleaga. Majoritatea sufletelor sunt sensibile la schimbari, si stiu ca ceva se petrece, însa este posibil sa fie incapabile sa înteleaga ceea ce are loc. Punctul principal pe care trebuie sa-l expuneti, este ca au loc schimbari benefice, si ca nu trebuie sa le fie teama de nimic. Viitorul Rasei Omenesti se afla în mîini bune, si dupa ce pamîntul va fi curatat si reînnoit, va începe o noua era glorioasa.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior, si poarta energii de Lumina si Iubire.

Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child

Buna ziua prieteni, o sa-mi iau acum o perioada de odihna în viitoarele doua saptamîni, asa ca mesajul meu urmator, va fi pe 2 Iunie. Ca întotdeauna, voi pleca sa-i vizitez pe cei doi fii ai mei la Devon, în frumoasa Regiune Occidentala a Angliei. Sper sa am o perioada de odihna, placuta si relaxanta.

Restul acestui an ar trebui sa fie foarte interesant, si la finalul acestuia ar trebui sa se faca primele anunturi importante.

Va doresc tuturor o perioada placuta de vara''.

În Iubire si Lumina.
Mike Quinsey


< previous message | next message >
Share |


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge