Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 28 Februarie 2014

SaLuSa, 28 Februarie 2014

1 . Dragilor, am venit cu vesti bune, pentru a vã informa cã munca dedicatã pe care ati fãcut-o, este pe cale de a aduce recompensele pe care ati meritat sã le cuceriti. Eforturile noastre combinate au dus la o accelerare a lucrãrilor necesare pentru a pune pe o scenã notabilã progresul cerut pentru sosirea shimbãrilor necesare. Eforturile voastre au provocat o revizie a progreselor realizate, si a fost luatã hotãrîrea de a înainta mai repede. Asta înseamnã cã vor avea loc evenimente specifice, cã veti deveni constienti de faptul cã veti dezvãlui în mod clar începutul unui nou stagiu, ducînd la „Eveniment”. Într-o perioadã relativ scurtã veti primi dovezi irefutabile de avansurile fãcute, însã sã nu vã asteptati ca acestea sã fie difuzate de cãtre mídia principal. Întunecatii vor suprima adevãrul, si vor face orice pentru a împiedica progresul, si asta înseamnã cã va trebui sã cãutati în jurul vostru pentru a gãsi dovezile a ceea ce se petrece.

2. Dupã atîta timp de asteptare, toate eforturile au fost fãcute pentru realizarea schimbãrilor necesare, si acum sa ajuns la stadiul în care Lumina se gãseste în apogeul sãu. Întunecatii nu mai au controlul pe care obisnuiau sã-l aibã. În schimb, Lumina sa mutat dintr-o datã pe o pozitie dominantã si acum îsi va accelera progresul. Lucrãtorii Luminii sunt rugati sã-si mentinã concentratia asupra obiectivelor în care lucreazã în aceste momente. Ele cer încã o dedicare concentratã pentru a mentine ritmul cu care merg, deoarece existã încã un drum lung de parcurs. Cu toate acestea, vestea bunã este cã totul este jos acum, si nu veti gãsi multe greutãti în calea voastrã ca anterior. Majoritatea dintre voi stie ce se cere din partea voastrã, si multi au asteptat acest moment special pentru asi începe sarcinile lor. Dacã voi sunteti unii dintre acei care par cã nu au nici o sarcinã specificã, puteti face o treabã bunã, continuînd sã rãspînditi Lumina.

3. Veti gãsi cã Lumina continuã sã creascã, si viata voastrã va curge mult mai usor. Luptele cu care v-ati confruntat în trecut, vor deveni din ce în ce mai putine, si va sosi momentul în care totul va decurge lin si satisfãcãtor. Este destinul vostru pentru a experimenta îndeplinirea asteptãrilor voastre, si de a se bucura de înãltarea vibratiilor voastre. În timp ce o veti face, veti gãsi cã constiinta voastrã se va extinde de asemenea, si veti gãsi mult mai jos (în interior) calea voastrã spre constiinta deplinã. Toatã cãlãtoria voastrã a fost, în cãutarea drumului de întoarcere cãtre ceea ce ati fost cînd ati început cãlãtoria voastrã cu milenii în urmã.

4. Acum poate ati perceput cã nu sunteti corpul vostru , care este pur si simplu ceva care „ a fost pus pe” , pentru ca voi sã puteti experimenta în dimensiunea de jos. De asemenea nu sunteti adevãratii „Pãmînteni”, si casa voastrã este printre stele, unde vã veti întoarce si locui ca o Fiintã de Luminã. Sunteti toti onorati si respectati pentru cã ati luat asupra voastrã sarcina de a trãi în tãrîmurile dense în timp ce transportati Lumina. Voi ati ridicat Fiinte, care puteau fi complect distruse de vibratiile inferioare. Nelinistiti, ati luat hotãrîrea, si fãrã ca sã vã gînditi la voi însisi referitor la provocarea de a ajuta sufletele pierdute, stiind cã nu avea sã vã fie permis sã vã pierdeti calea pe termen nelimitat. Si în toate momentele, vietile voastre puteau fi urmãrite, si ati ajutat ori de cîte ori a fost posibil.

5. Deci vã rugãm, nu judecati pe acei care au cãzut din Luminã. Ei au nevoie de un ajutor imens, si întelegere pentru ai aduce înapoi pe calea aceasta, si v-ati oferit voluntari pentru ai ajuta sã facã acest lucru. Voi nu stiti, prin ce experiente ati trecut, pentru a ajunge aici unde vã gãsiti acum. Cu toate acestea, cînd nivelele voastre de constiintã vor fi înãltate, si veti vedea asta în „Oglinda Adevãrului”, veti fi fãrã îndoialã încîntati de a vedea cã v-ati îndeplinit promisiunile. Adevãrul despre voi, trebuie sã fie descoperit în etape, ca atunci cînd veti fi suficient de puternici pentru a-l putea accepta. Nu existã nimic de socant în asta, însã este pur si simplu cel mai surprinzãtor, si pentru multi dintre voi, de necrezut.

6. Pãstrati-vã mintea deschisã, pe mãsurã ce deveniti mai constienti de adevãr, si stiti cã întotdeauna veti avea un sentiment special, care nu va fi refuzat. Dacã vi se pare prea mult pentru a crede, pãstrati-l în mintea voastrã, ca în timpul în care acceptati asta pentru ceea ce asta este. Dacã ati sti ce timpuri minunate vã asteaptã, nu v-ati mai face griji cu privire la viitor, asa cum vietile voastre se gãsesc acum pe o cale diferitã, desi asta poate fi greu de acceptat, în circumstantele voastre actuale. Acestea sunt timpuri de tulburãri, asa cum schimbãrile sunt necesare pentru a merge mai departe, însã din ele vor iesi pacea si armonia pe care le-ati cãutat. Începînd de acum, viata trebuie sã fie mai usoarã pentru voi, si nu va exista nici-o lipsã de încurajare. De fapt, multi dintre voi vor avea nevoie de putinã, dacã fiecare dintre voi va fi stimulat de cãtre evolutiile care trebuie sã vinã foarte curînd. Ele vor veni sub forma de confirmãri de evenimente care au loc, si pe care în mod normal nu le cunoasteti, însã care acum vor fi dezvãluite. Unele dintre ele vor lãsa persoanele socate, însã o mare parte din ele vor fi gãsite ca înãltãtoare. Lucrãtorii de Luminã pot fi de mare ajutor, pentru a ilumina usor oamenii, cãtre adevãr. Pãstrati-vã atentia asupra evolutiilor, deoarece unele vor implica direct activitãtile voastre. Pregãtiti-vã sã vã adaptati, si sã vã pãstrati pe calea constiintei mereu. Suntem nerãbdãtori pentru a face mai multe contacte cu voi, dar nu este încã timpul de a face un contact mai deschis. Va sosi desigur, si chiar si asa, el nu este prea departe în viitor.

7. Sunt SaLuSa de la Sirius, si atît de încîntat cã în sfîrsit vestea este mai edificatoare si pozitiv înãltãtoare. Ea trebuie sã continuie într-un ritm destul de rapid si evoluînd pe gustul si înãtarea dumneavoastrã. Ca întotdeauna, noi vom monitoriza activitãtile celor întunecati, asa cum un mic numãr dintre ei pot cauza probleme pentru voi. Vã lãsãm cu dragostea si binecuvîntãrile noastre.

Vã multumesc, SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Florica


Share |