Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 21 Februarie 2014

SaLuSa, 21 Februarie 2014

1 . Voi vã aflati prezenti pe Pãmînt în momentul cel mai important, si ca Lucrãtori ai Luminii, multi dintre voi au roluri specifice de jucat, pentru a ajuta sã se manifesteze schimbãrile. Fiecare dintre voi sa oferit voluntar pentru a servi Lumina într-un atît de important moment, si sã asigure cã orice contributie este esentialã pentru întreg. Proportionîndu-se în a sta concentrati pe sarcina voastrã, voi veti participa pentru a ajuta cu privire la modificãrile care sunt esentiale pentru a manifesta Lumina. Este un fapt cã, atît de multe persoane ajutã în acest fel, în asa mod cã cei Întunecati îsi pierd lupta lor de a-si mentine dominatia. Cu toate cã ei se concentreazã pe ansamblu, îi mentinem sub observatie totalã, si suntem pe deplin constienti de planurile lor. Eforturile noastre combinate vor duce în cele din urmã la o loviturã de stat fãrã vãrsare de sînge, care va forta pe cei Întunecati sã accepte înfrîngerea lor. Vor fi coplesiti complect de progresele realizate de noi, si stim exact cînd trebuie sã ne jucãm mîna noastrã.

2. Situatia de pe Pãmînt cere mult din partea voastrã, însã trebuie de avut în vedere cã existã schimbãri imense care au loc. Puteti fi siguri cã rezultatul este cunoscut de cãtre noi, si într-adevãr de multe ori înfiintat cu ajutorul nostru. Deci, nu vã distrageti cu ceea ce se petrece în jurul vostru, stiind cã un rezultat de succes a fost deja planificat. Sumtem în mod evident constienti de faptul cã cei întunecati vor lupta pînã la sfîrsit, însã avem problemele sub control si nu le vom permite sã scape de sub control. Din motive karmice nu putem interveni în unele chestiuni, care trebuiesc jucate ele însãsi, pentru a sterge diferitele responsabilitãti.

3. Asa cum vibratiile încep sã se înalte pe Pãmînt, unii dintre voi vor gãsi cã puterile lor psihice sunt în crestere, si cã în general, voi deveniti din ce în ce mai intuitivi. Aceasta vã va ajuta sã decideti ce sã faceti atunci cînd vã confruntati cu un numãr de optiuni, si veti fi capabili sã mergeti mai departe cu încredere. Amintiti-vã cã suntem de asemenea aproape si nu departe, dacã aveti nevoie de ajutor. Cu toate acestea, nu încercati sã anticipati cum va fi exact, sau cînd, pur si simplu acceptati cã vom face ceea ce este cel mai bun pentru voi. Avem avantajul de a putea vedea imaginea de ansamblu si sã actionãm în consecintã. Uneori, de exemplu, noi dorim sã introducem schimbãri în viata voastrã, si introducerea lor pe loc poate fi dificilã. Umanii par a avea o stare de spirit puternicã, si nu întotdeauna schimbãrile sunt binevenite.

4. Timpul încã se gãseste în accelerare, însã acum obtinem folosiri pentru ai face fatã. Asta înseamnã a fi mai bine organizat si de a-l folosi din plin. În viitor veti trãi într-un timp cu totul diferit, în care lucrurile de zi cu zi pe care le experimentati acum, nu vor mai fi necesare. Cele mai multe din necesitãtile voastre vor fi pur si simplu furnizate de gîndire si vor fi instantaneu. Chiar si acum, voi de multe ori nu aveti cunostinta de proiectele puternice care sã vã aducã rezultatele a ceea ce doriti. De aceea, vã sfãtuim sã urmãriti cu atentie gîndurile voastre, deoarece voi aveti mai multã putere decît puteti sã vã dati seama. Veti fi capabili sã le controlati la timp, si la un anumit nivel înalt de vibratie, nimic altceva decît pozitiv va putea intra în mintea voastrã. De asemenea, acele suflete care se gãsesc pe calea Luminii, sunt sub-constiente, sau constiente si lucrînd în sensul în care exclud orice care este de naturã negativã.

5. Dacã ceea ce se asteaptã din partea voastrã sunã dificil sau solicitant, fiti siguri cã toate schimbãrile se vor manifesta atunci cînd veti fi pregãtiti. Numeni nu vã va grãbi pentru fazele de înãltare, pînã cînd nu veti fi gata, si mult ajutor este întodeauna disponibil pentru voi. Faptul cã vã aflati aici, în acest cel mai important moment, este în sine, un indiciu suficient de capacitatea dumneavoastrã de a face progrese adecvate. Este inutil de spus, cã fiecare contributie ajutã Luminii sã se manifesteze, si sã rãspîndeascã cunoasterea care va stabili adevãrul istoriei voastre, si al viitorului care vã asteaptã. V-am spus de multe ori cã nimic nu se întîmplã la întîmplare, care are impact asupra vietii voastre. Totul se întîmplã dintr-un motiv, si are scopul de a promova progresul cãtre Luminã.

6. Noi vom confirma încã o datã cã presedintele Obama joacã un rol major în aducerea Luminii pe Pãmînt, si într-o pozitie de exploare, care va asigura aparitia adevãrului. Mai important încã, el joacã de asemenea jocul de echilibrare între întuneric si Luminã, pînã cînd momentul va fi potrivit pentru a da urmãtorul pas mare. Asa cum trebuie cã ati învãtat din experienta acumulatã din trecut, noi avem o rãbdare inepuizabilã, si nici o mutare nu se face pînã cînd rezultatul nu poate fi asigurat. Dupã o astfel de perioadã lungã de timp de lucru pentru a transforma valul, nu avem de gînd sã facem ceva greseli, acum cã linia de sosire este la vedere. Rabdarea voastrã a fost uneori destul de subtire, însã ne-am bucurat nespus de mult de cresterea nivelului de întelegere pe care l-ati realizat.

7. Sunt SaLuSa de la Sirius, si sunt încîntat sã vã spun cã avem un control strict asupra activitãtilor celor Întunecati. Dacã aveti impresia cã nu, fiti constienti de faptul cã aparent le permitem sã continuie cu planurile lor, si le întindem capcana. În momentul în care îsi vor da seama cã au fost înselati, va fi prea tîrziu pentru ei pentru a da înapoi. Atunci, în cele din urmã vom fi pe scenã noi proprii, si rapid vom proceda la schimbãrile care au fost asteptate de mult timp. Acesta va fi timpul cel mai emotionant, cu o mare fericire si bucurie.

Vã multumesc, SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Florica


Share |