Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 27 Noiembrie, 2015

Mike Quinsey

Cu toate ca nu exista pause în evenimentele Pamîntului, care conduc la pierderea de atîtea vieti, ceea ce vedeti este o consecinta karmei, care are nevoie sa fie curatata. În curînd oportunitatea ca acest lucru sa fie facut va trece, si cum vibratiile continua sa se înalte, energiile negative vor disparea. Schimbarile se accelereaza în prezent, si se vede speranta unei vieti mai pacifice. Cei care cu mîndrie sustin Lumina, si care nu se amesteca cu cei ai întunericului, sunt cei care conduc marsul catre libertate. Sunt vremuri de mari schimbari care nu vor fi întrerupte, si care vor anunta sosirea Noii Ere. Deci, în multe puncte de pe glob, ea începe sa se stabileasca si o data initiata se va raspîndi pe tot Pamîntul.

Fiti constienti ca exista forte puternice în jurul vostru, si cînd ele se reunesc, va exista o activitate positiva imediata. Atunci veti sti fara orice îndoiala, ca Noua Era se întîmpla cu adevarat, si ca nu va mai exista o întoarcere la vechea paradigma/sablon de viata. Cu cîtva timp în urma v-au fost date indicatii despre tipul de alterari care se petrec. Va exista o avansare rápida, aducînd schimbarile în mod clar bine-venite, care vor indica directia în care veti intra. Vechiul sistem va disparea foarte rapid, pentru ca schimbarile va vor impinge catre un nou nível de viata. În acest moment, diferenta pe care multi o experimenteaza acum, va fi eradicata, si toti vor avea în sfîrsit, un nível de viata foarte acceptabil.

Acum este momentul sa accesati la ceea ce ati obtinut în viata, si sa vedeti daca aveti nevoie sa faceti unele schimbari finale. Unii pot întelege ca este difícil de facut, dar daca va simtiti putin nesatisfacuti, atunci este clar ca aveti unele schmibari de facut. Majoritatea a progresat bine cancelînd karma, si tot ceea ce ramine dupa ce schimbarile vor sosi, va primi o Dispensa (dezobrigare, iertare). Pîna în prezent, majoritatea trebuie ca a curatat karma, cu exceptia poate, în ceea ce se refera la probeleme menore, care nu va vor face sa regresati. Cînd ati intrat în aceasta viata actuala, stiati exact care era planul vostru, si în timpul acestei vieti, ati avut un ajutor imens ca sa-l îndepliniti. Sa fiti siguri ca nu i-a fost dat nimanui mai mult decît îi era possíbil sa suporte.

Fiind suflete mai constiente decît majoritatea, voi puteti oferi sfatul vostru mereu cînd credeti ca puteti ajuta un alt suflet. Cît de departe puteti merge, depinde numai, de ceea ce simtiti pîna la ce punct va fi possíbil ca aceste persoane sa fie capabile sa înteleaga si sa actioneze. Desigur ca cei care au progresat în întelegere, vor fi cei mai adecvati ca sa ajute pe altii. Pe masura ce vibratiile se înalta, mai multe suflete se vor trezi spre adevar, si va fi mai usor sa fie împrastiata. Trebuie sa fie încurajate, cu scopul de a motiva pe altii sa caute adevarul ei însisi, pentru ca noile energii deschid mintea persoanelor catre acest adevar chiar.

Întotdeauna cînd observati persoane învaluite în activitati negative, trimiteti-le dragoste, întelegere, si dorinta sa poata sa fie capabile sa le depaseasca. Unele suflete înca sunt incapabile sa se înalte deasupra vibratiilor mai joase, dar exista întotdeauna ceva de învatat cu orice situatie în care va gasiti. Amintiti-va ca fiecare suflet pe care îl întîlniti, este fratele sau sora voastra, si în esenta, nu este deosebit de ceea ce voi sunteti. Toti parcurg calea de întoarcere catre Lumina, dar pur si simplu, fiecare se gaseste pe o treapta diferita de-alungul acestui parcurs, astfel ca în realitate nimeni nu este mai bun decît altul. În curînd, vor aparea suflete mai avansate, care s-au încarnat în special în acest moment, pentru a servii pe altii.

Fortele Galactice se asigura ca întunericul este mentinut sub control, pentru a garanta ca sa nu fie capabili sa interfereze cu planul care va garanta Înaltarea voastra. Doar unii dintre ei sunt suficienti pentru cauza haosul, însa în prezent fortele armate iau un rol mai decisiv pentru a garanta pacea, si activitatile lor vor fi reduse. Cei care apartin întunericului, au patruns în toate nivelele Umanitatii, dar sunt recunoscuti prin ceea ce sunt. Imediat ce vor fi expusi publicului, ei nu vor mai putea continua ca mai înainte, cînd se ascundeau dupa altii, care executau ordinele lor. În cele din urma, vor fi arestati si vor raspunde pentru crimele lor împotriva Umanitatii. Poate parea straniu, însa va cerem sa le trimiteti Lumina, ca sa îi ajutati sa se ridice din nou, dar nu trebuie sa doriti sa vedeti un alt suflet zbatîndu-se, caci sunteti cu Totii Unu.

Va trece ceva timp înainte ca Fortele Galactice sa poata sa aterizeze în siguranta pe Pamînt, dar peste putin timp, aceasta va fi intentia lor. Atunci vor exista mari sarbatoriri pentru a da bun-venit sfîsitului domeniului întunericului. Aceste evenimente vor avea loc în majoritatea vietilor voastre, si nu va gasiti la multi ani de distanta de aceasta. Cum aceasta ocazie se apropie, veti învata mai mult despre ei, cu toate ca aveti vre-o notiune, dat fiind ceea ce ati învatat în ultimele timpuri. Asa cum toate schimbarile voastre au loc, de asemenea Mama Pamînt, si le face pe ale ei, si obiectivul final este sa fie reîntoarsa la starea sa de pureza originala. În acest moment, vibratiile mai joase, nu vor mai fi prezente si dualitatea va fi disparut de mult timp.

Cu trecerea timpului, voi veti lucra si mai mult cu Fortele Galactice, dar înca veti avea oportunitatea de a urmati dorintele voastre. În acest moment, veti lucra complet pentru Lumina, si veti fi capabili sa o faceti, liberi de orice interferenta. Va veti alege natura muncii voastre, si cu cine doriti sa o faceti, cu toate ca va exista abundenta de sfaturi bune disponibile pentru voi. Veti avea o libertate mai ampla, cu foarte putine restrictii. În prezent, unele persoane înca vorbesc ca au libertate, dar este numai în limitele impuse de Illuminati, care lent au introdus de fiecare data si mai multe restrictii. Desigur ca aceasta situatie se va schimba în curînd. În mod gradual, libertatea voastra, vã va fi restituita.

Indiferent de nivelul în care va gasiti, sa un uitati niciodata ca sunteti Fiinte de Iubire si Lumina, si ca aceasta este starea voastra naturala. Din aceasta cauza, sunteti încurajati sa tratati cu altii cu respectul si iubirea pe care o doriti de la toti cei care va înconjoara. A da iubirea liber, fara nici o expectativa de iubire în schimb, este cum va veti trai viata. Cu toate acestea, cum veti sta cu alte suflete asemanatoare nivelului vostru, veti primi tot atît cît veti da. Viata voastra pe Pamînt va va da forta de caracter pentru a înfrunta orice probe cu încredere.

Aveti încredere în tot ceea ce faceti, si sa stiti ca acest ciclu, contrariu celor anterioare, se va termina cu succes, si cu înaltarea pentru cei care sunt deja pregatiti. Unii nu sunt siguri ca de fapt, au atins nivelul necesar de vibratie pentru ca sa o faca. Daca ati fost pozitivi, si ati încercat sa lucrati în cadrul Luminii, în toate momentele, va veti înalta cu siguranta. Ascensiunea nu este greu de atins prin intentie si cît de bine o faceti, este în întregime raspunderea voastra. Cu toate acestea, cu intentii bune, si traind de acord cu cea mai buna întelegere a voastra, a ceea ce este necesar pentru a trai în Lumina, veti fi facut tot ceea ce este nevoie.

Coeficientul de Lumina pe Pamînt este în continua crestere, si întotdeuna cu cît mai multe suflete o atrag, ea va continua sa o faca. Mentineti-a sosind, si acest lucru va ajuta Umanitatea sa se înalte. Eu binecuvîntez toate sufletele oriunde se vor gasi pe scara Luminii.


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Florica
Share |