Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 20 Noiembrie, 2015

Mike Quinsey

Dragi prieteni,

Doresc sa multumesc tuturor acelora care mi-au trimis e-mail-uri, cu ocazia primului meu mesaj primit de la Sinele meu Superior. În total cred ca am primit aproape 100 de e-mail-uri, care erau foarte încurajatoare si înaltate.
20 Noiembrie, 2015. Mike Quinsey.


Evenimentele de pe Pamînt continua sa creeze provocari acelora care apartin Luminii, si care ajuta la usurarea situatiei, în cel mai bun mod posibil. Nu pare a exista nici o usurare a problemelor continue care sunt create mereu de catre cei care nu au lumina, pentru a întelege adevarata natura a ceea ce se petrece. Afiliatii întunericului continua cu planul lor de a crea un Guvern Mondial, în care sa aiba o pozitie de putere mai mare si control. Cu toate acestea, puterea lor este în scadere, si nu va mai fi permis niciodata gradul de control pe care îl cauta. În realitate, se expun în mod deschis la un scrutiniu care va dezvalui agenda lor adevarata. Atfel, cu toate ca au putere suficienta pentru a face o ultima tentativa ca sa-si atinga scopurile lor, ei nu pot fi bine succedati, si în cele din urma, nu vor avea alta optiune decît sa se predea. Deci, voi puteti sa va mentineti centrati în sarcinile voastre, stiind ca toate eforturile realizate vor merita, si ca în cele din urma veti fi recompensati.

Puteti vedea în jurul vostru dovezile schimbarilor care au loc, si energiile întunericului care sunt transmutate pe cît de rapid posibil. Va gasiti foarte aproape de Dezvaluire, si pregatirile sunt destul de înaintate. Va fi începutul a multor revelatii care va vor pregati pentru marele viitor pe care îl aveti în fata, în care veti fi suflete libere pentru vesnicie ne-retinute sau obligate la informatii înselatoare care sunt destinate a va confunda. Voi toti, împreuna cu Mama Pamînt, va gasiti în mijlocul schimbarilor bine-venite, în care vechiul sablon este maturat, pentru a permite ca noile energii sa fie implementate. Multi le cunosc deja, si le incorporeaza în sine însusi, si cu cît mai mult o fac, cu atît mai mult vor putea sa o faca, si creeaza o Lumina puternica în aura din jurul lor. O data ce va mentineti aura voastra intacta, va gasiti la adapost de orice încercari ale întunericului ca sa poata interferi cu voi.

Istoria voastra este facuta din lupte si razboaie fara încetare, cu rezultatele în consecinta. Cu toate acestea, în ciuda acestor evenimente, voi nu v-ati îndepartat niciodata prea mult de Lumina, si ati beneficiat cu aceste experiente. Ati fost orientati continuu pentru a garanta ca va mentineti pe Calea Luminii, si experientele au fost o serie de provocari, care v-au posibilitat sa evoluati foarte rapid. Exista cîteva evenimente fortuite, caci vietile voastre au fost planuite cu grija, cu acordul vostru, de mod a garanta o evolutie continua. Un asemenea fapt înseamna, ca tot ceea ce se petrece în jurul vostru face parte din acest plan, chiar daca nu puteti sa-l întelegeti. Cei care apartin întunericului, de asemenea au planuri de viata, caci karma lor este îndepartata si actiunile lor sunt folosite pentru a ajuta alte persoane cu experientele de care au nevoie. Nimic important se petrece la întîmplare, si cînd veti putea întelege ca este astfel, acest adevar va va ajuta sa întelegeti si sa acceptati ceea ce are loc în jurul vostru.

Vietile pe care le veti experimenta în viitor, vor fi foarte diferite de ceea ce traiti în prezent. Nu va exista comparatie, cu exceptia poate pentru acele momente în care va legati cu dimensiunile superioare în timpul meditatiei. Este o practica foarte recomendata, care va va mentine firm ancorati în Lumina. Este de asemenea o usurare a energiilor negative care intra în coliziune cu aura voastra. Verificati ca va mentineti aura voastra închisa, vizualizînd-o mental pe locul respectiv, deoarece acelea care sunt deschise, pot permite ca entitatile negative sa va ia în puterea lor. Stim ca majoritatea lucratorilor Luminii, sunt constienti de nevoia protectiei, însa a reaminti din cînd în cînd acest lucru, este un ajutor.

Începeti sa întelegeti ca gîndul este o energie foarte puternica, si cum vibratiile se ridica, aveti nevoie sa aveti grije de felul în care trimiteti gîndurile voastre. A dori sa ajutati pe altii într-o forma pozitiva este de dorit si acceptabil, însa este nevoie sa aveti grija cînd reactionati la vreo experienta negativa. Poate parea o conceptie stranie, dar de fapt, daca va legati la gînduri negative, poate rezulta ca ele se leaga de voi ... Deci, nu le dati enegie, detinîndu-se asupra lor. Este suficient sa retineti ca, la tot ceea ce va gînditi, atrageti catre voi.

Înaltîndu-se, veti descoperi ca multe lucruri sunt destul de diferite de ceea ce întelegeti în prezent. Iesind din vibratiile groaie, si în interiorul unui corp mai putin dens, multe lucruri se vor schimba de felul în care le întelegeti în prezent. Asa cum sunteti constienti, gîndul devine o forta puternica pe care o veti folosi pentru a calatori si completa nevoile voastre. Din aceasta cauza, trebuie sa începeti sa va controlati gîndurile si sa va mentineti pozitivi, în toate momentele. Poate parea dificil, însa imediat ce va familiarizati cu felul cum va îndreptati catre dimensiunile superioare, va veti obisnui rapid cu ele. Cu greu va fi nevoie sa folositi tot timpul vostru pentru a umple nevoile voastre, asa cum se petrece acum pe Pamînt, caci libertatea va fi emotionanta, si va deschide noi oportunitati pentru voi. Fara îndoiala, voi sunteti aventurieri, si doriti sa vizitati alte palnete, si întregul Univers, se va deschide pentru voi. Nu toti vor parcurge exact acelasi drum, pentru ca vor aparea multe oportunitati.

În experientele voastre actuale, exista putin care în realitate sa poata sa se compare cu ceea ce în curînd veti experimenta. Pa Pamînt aveti limitari datorita vibratiilor mai joase, însa cum unele încep sa se înalte, descoperiti ca dezvoltati puteri mai ample. Schimbarile pot fi mici la început, însa se vor mari în domenii ca telepatia, si unii pot deja sa se relationeze. Asemenea cadouri vor termina prin a fi comune, si cu trecerea timpului nu veti mai avea nevoie de cuvîntul verbalizat. Unii pot echipara acest fapt cu sentimentele intuitive, cînd stiu ceea ce va fi spus, înainte de a fi vorbit. Chiar în prezent, veti descoperi ca multe persoane au avut aceste experiente, fara sa înteleaga explicatia necesara ...

Continuînd înainte si spre mai sus, veti întelege ca nivelul vostru de constiinta se mareste. Va fi continuu, pîna va ajunge la punctul de constiinta deplina, împreuna cu o marire a numarului de chacre. În acest moment, veti fi atins nivelul de Fiinte Galactice, si veti fi departe de a fi ceea ce sunteti în prezent. Natural, aceste schimbari iau timp, dar, în parte, va depinde de viteza cu care veti evolua. Evolutia nu se opreste, chiar daca dati cîtiva pasi înapoi, si chiar si asa, aceasta experienta nu este niciodata pierduta. Sa fiti siguri ca toata aceasta experienta este de valoare, si se va gasi mereu la dispozitia voastra.

În acest moment, multe lucruri se petrec pe pamînt, si nu întotdeauna sunt pentru binele tuturor, si pentru cei care lucreaza cu Lumina, poate fi un moment istovitor. Permiteti ca aceste energii sa treaca pe lînga voi, si daca din întîmplare aveti contact direct cu ele, trebuie sa le binecuvîntati si sa le trimiteti pe drumul lor catre Lumina si Iubire. Sunteti capabili de actiuni mai înalte, si cu trecerea timpului veti face mult mai mult decît în prezent.

Eu sunt Mike Quinsey, si va las cu iubire si binecuvîntari. Fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre si calea voastra pentru transformare.


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Florica
Share |