Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 4 Decembrie 2015

Mike Quinsey

Multe lucruri se petrec în lume pe care voi nu le cunoasteti. Cei care apartin întunericului lupta o batalie pierduta cu Lumina, care în curînd, va domni peste tot. Multe grupuri pe pamînt, restrîng activitatile lor, si îi împiedica sa continue cu planul lor. Într-o asemenea maniera ca intra acum în panica, caci pîna în prezent actionau nepedepsiti, crezînd ca erau intocabili. Acum reteaua a fost inutilizata si multi din servitorii lor au fost îndepartati, împiedicaînd astfel o escalada a activitatilor lor. Este prea tîrziu pentru ca sa se recupereze, în consecinta, încearca sa cauzeze haosul mereu cînd este posibil, cu ajutorul fortelor lor de pe Pamînt. Din aceasta cauza, voi veti vedea rezultatul încercarilor lor, dar în comparatie cu capacitatile lor anterioare, vor fi de natura inferioara. Illuminati, erau pregatiti pentru a distruge Pamîntul, daca nu puteau sa-si impuna guvernul lor, dar în acest moment, capacitatea lor pentru a face acest lucru, sa terminat complet. Acest lucru este datorit mai ales ajutorului pe care voi îl aveti din partea Fortelor Galactice, care vor asigura tranzitia voastra pentru Înaltare.

Tot ceea ce vi se cere, este sa va mentineti vibratiile mereu în crestere, si sa încercati sa nu va amestecati, în nici un fel, în ajutorul activitatior celor care apartin întunericului. Problema este ca, cu toate ca lucratorii Luminii au o buna întelegere asupra a ceea se se petrece, si pot sa aiba de a face cu calm cu aceasta situatie, multe persoane nu au aceasta cunoastere, si ramîn cu usurinta înspaimîntate cu perspectivele viitorului. În acest loc, lucratorii Luminii pot face diferenta si sa-i calmeze, explicînd adevarata situatie. Deschizînd calea, pentru ca Lumina sa intre în posesiune completa, si pentru a dezvalui obiectivul schimbarilor care se petrec. Internet este foarte folositor în acest aspect, dar chiar si asa, trebuie sa fiti criteriosi, cu scopul de a evita sa culegeti informatii false. Fara îndoiala ca acum stiti ca cei ai întunericului se spijina puternic pe frica, pentru a controla oamenii. Cei care au suficienta întelegere, pot ajuta sa disperseze aceste sentimente, si sa le înlocuiasca cu speranta si siguranta în succesul Luminii.

Multi pregatesc noi maniere sa fie reunite într-un singur corp, inventiile pot fi introduse cînd se va prezenta ocazia oportuna. Federatia Galactica va ajuta sa asigure ca vor fi aplicate în întreaga lume. Sa fiti siguri ca schimbarea pentru noile tehnologii va fi dusa la capat în mod sensibil pentru a reduce orice inconvenient celor care vor fi afectati de ele. Va fi cazul de a da prioritate celor mai importante pentru a înalta cel mai mare numar de persoane posibil, cu un minim de întîrziere. Deciziile de aceasta natura, vor fi luate de cei care domina complet aceasta situatie. Puteti fi siguri ca mereu cînd Federatia Galactica ia parte, toate schimbarile se vor procesa cu o viteza fara precedent. În timp ce acestea au loc, toate sufletele vor experimenta o înaltare, deoarece vibratiile mai înalte continua sa soseasca. Într-o perioada de timp relativ scurta, veti atinge un nivel, în care veti fi pregatiti sa deveniti Fiinte Galactice complet dezvoltate.

În timp ce continuati prin aceste schimbari, stabiliti, în parte, viitoarele faze ale evolutiei voastre, pentru ca nu toti au aceleasi ambitii. Nu este ceva cu care trebuie sa va preocupati, în acest moment al evolutiei voastre, însa Universul se deschide pentru voi, si va da multe sa alegeti, conform progresului vostru. Veti întîlni alte suflete cu aceleasi dorinte, si este un timp în care va puteti ajuta reciproc. Ca întotdeauna, vor exista suflete mai evoluate ajutîndu-va sa va faceti alegerile. De exemplu, daca va fi dorit, puteti experimenta o forma de viata complet diferita, ca parte a evolutiei voastre. Cu toate acestea, asa cum stiti, la um moment dat, veti deveni Fiinte de Lumina, si nu aveti nevoie ca sa aveti o forma fizica. Totusi, daca doriti, puteti „gîndi/co-crea”, o forma care sa va permita sa va amestecati cu altii care sunt asemanatori voua.

În momentul prezent, aici pe Pamînt, sunt multe suflete încarnate originare de pe alte planete, care si-au însusit un corp al Pamîntului. De multe ori sosesc printr-un proces de nastere comuna, si vor fi capabili sa ofere o cunoastere avansata, care este necesara pentru ca sa evoluati mai repede. Într-un timp asa de important, ca momentul prezent, voi aveti nevoie de tot ajutorul pe care îl puteti obtine, si sufletele întregului Univers,sunt gata sa vi-l ofere. Desigur ca exista de asemenea suflete negative care vor încarna, si care apartin întunericului. Acest fapt, este permis într-un Univers de liber arbitru, care ofera aceasta experienta care, desigur va accelera evolutia voastra. Exista un plan mai înalt pentru perfectionarea voastra, însa daca va amestecati în energiile mai joase, el va încetini. Cu toate acestea, în prezent, voi v-ati superat, si veti ascensiona asa cum a fost planuit, chiar daca cei care apartin întunericului vor încerca sa impiedice.

În acest fel, dragilor, sa stiti ca totul si orice efort pe care îl aplicati pentru a asigura Ascensiunea voastra, va fi bine succedat. Din aceasta cauza, sa nu lasati ca evenimentele exterioare sa va darîme si amintiti-va ca, atîta timp cît controlul lui mass-media se va gasi sub puterea întunericului, veti fi continuu înselati în cea mai mare parte a timpului. Pentru a decide ce veti accepta, folositi intuitia voastra si bunul simt, si nu va veti însela. Una dim primele sarcini ale Federatiei Galactice, cînd va fi sigur pentru ca membrii sai sa se întîlneasca cu voi, va fi sa va lamureasca referitor la Istoria voastra. Cu o importanta egala, vã va fi data cunoasterea adevaratului vostru statut si potential ca Fiinte Galactice.

Nu va preocupati cu lipsa voastra de bunuri materiale. La momentul precis, veti fi capabili sa „gînditi” (co-crea prin gîndire) lucrurile, si sa le faceti sa existe, deci nu veti duce lipsa de nimic. De fapt, asa cum trebuie ca stiti, în vibratiile mai înalte, unde intrati dupa tranzitia Pamîntului, a co-crea prin gîndire, este normal, deci, nu aveti nevoie sa înmagazinati nimic. Mult din ceea ce se gaseste în exteriorul Pamîntului, este foarte diferit de cele cu care sunteti obisnuiti, si în general, este mult mai bun decît ceea ce experimentati acum, mult din care va fi benefic pentru toti.

Pe masura ce fiecare sapatamîna trece, veti face dovada ca multe schimbari sunt pe drum, si unele vor avea efect pe tot globul. Lumea voastra se schimba lent la mai bine si este vizibil, observînd apropierea a mai multor natiuni pentru a çparticipa la problemele mondiale. Fara aceste reuniuni, ati fi incapabili sa aveti de a face cu ele. Este semnalul ca popoarele se trezesc catre necesitatea de o cooperare globala. Ea va fi în crestere si va face ca Umanitatea sa avanseze rapid, si sa aduca Ascensiunea mai aproape, pentru a fi manifestata.

Eu Sunt Mike Quinsey, si va cer sa continuati sa iradiati iubirea voastra, si sa inspirati persoanele sa doreasca schimbari stralucitoare si emotionante pentru vietile lor.


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Florica
Share |