Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 16 Octombrie, 2015

SaLuSa, 16 Octombrie, 2015

Problemele au luat o întorsatura rapida, ceea ce înseamna sfîrsitul influentei Cabalei referitor la capacitatea sa de a dicta forma în care se manifesteaza evenimentele viitoare. Planul lor a fost amînat partial din cauza raspunsului extraodinar al persoanelor, care sau galvanizat în grupuri, si care îsi dedica timpul lor Luminii Adevarului. Este posibil ca nu cunoasteti complet gradul de putere Illuminati, însa în loc de confruntare au descoperit ca cu cît mai multa forta i se da Luminii, mai mult se echilibreaza balanta. În realitate cu ajutorul altor forte de Lumina puteti sa accelerati schimbarile destinate a va asigura victoria. Exista înca un drum de parcurs, însa ceea ce veti vedea, vor fi semnele care confirma în mod clar directia în care mergeti. Energiile pentru schimbare cresc în tot momentul, si pe masura ce vechile descresc, noile vor aduce doritul. Senalizeaza în mod clar ca dati pasi importanti pentru a asigura ca Ascensiunea sa nu întîrzie, si pentru ca sa continuie sa se apropie.

Cu introducerea Unitatii Reactorului de Plasma*, sa stabilit, zicînd astfel, primul scenariu a schimbarii reale de actiune. Ramîne de vazut cîta informatie va fi primita, si daca se poate supera orice intentie de a-l întîrzia. În mod sigur, forma în care l-a facut public Fundatia Keshe*, asigura ca va fi prezentat de multe, multe surse diferite. Numai cu acest lucru, va fi dificil ca oricine care sa se opuna lui, sa detina în mod total progresul sau. Cu toate acestea, acum ca a fost eliberata informatia, va fi foarte interesant de vazut reactiunea generala la acest lucru. Prevedem ca o inventie atît de transformatoare a vietii, va fi acceptata cu entuziasm, si va fi prima din multele care vor ridica calitatea vietilor voastre. Asa ca parcurgeti restul drumului catre libertate stiind ca nu se va permite ca nimic sa interfere cu calea pe care ati ales-o. Alte schimbari sunt pregatite, însa în primul rînd sa vedem cum înfruntati situatia actuala. Independent de problemele pe care le veti întîlni, acestea nu vor putea avea un impact real în progresul excelent pe care îl faceti.

Nu ar trebui sa va coste mult sa va dati seama ca planurile pentru Ascensiunea voastra merg pe calea cea buna, si multe Fiinte din exteriorul Pamîntului au dat ajutorul lor, pentru a asigura succesul vostru. Asa ca noi, împreuna cu Alianta Sferei si Aviarii Albastrii**, suntem siguranta voastra ca absolut nici o interferenta va putea detine progresul care se face. Asa cum puteti descoperi, Fiinte puternice de dincolo de Pamînt au planuit succesul vostru, si nu are importanta ceea ce Întunecatii fac, pentru a încerca sa-i opreasca, nu vor reusi. Planul a fost pus în mers de eoane de timp, si acest ciclu este destinat deja sa se termine cu succes. Ati avut deceptiile voastre în trecut, însa de data aceasta îl veti sarbatori cu noi si cu alte suflete care v-au însotit.

Teama este marea voastra problema, din cauza asta promovam un sfîrsit fericit pentru ciclu. Adesea v-am amimtit ca Întunecatii traiesc din energia fricii, deci este esential sa evitati sa creati frica. Ei încearca înca sa va faca sa va îndoiti si sa va fie teama, pentru ca planuiesc sa simuleze un atac alien asupra pamîntului. Sa nu cadeti în tacticile lor, si sa stiti ca ne vom ocupa de orice încercare de a se efectua acest lucru. Acesta va fi timpul vostru, succesul vostru, si nimeni nu poate sa vi-l ia. Vi l-ati cîstigat si v-ati înaltat înca, cu toate conditiile atît de dure care v–au fost impuse. Schimbarea cea mai notabila, este în atitudinea voastra, si în centrarea voastra fata de Întunecati, care nu mai pot sa va intimideze deja, cum au facut în trecut.

Acestea sunt timpurile în care va puteti felicita pentru ca ati sosit la capatul drumului vostru. Nu au existat niciodata îndoieli asupra rezultatului, cu toate ca în acelasi timp succesul nu era garantat, dar ati depasit diversele provocari. Sa nu va pierdeti niciodata credinta în voi însisi si în prietenii vostrii si colaboratorii din alte dimensiuni. Pîna cînd nu veti fi capabili sa vedeti imaginea completa, nu va veti da seama de marele efort pe care l-ati facut, si uneori multi dintre voi ati lucrat singuri timp de mari perioade. A fost nevoie de o credinta imensa din partea voastra si ati depasit-o în mod deosebit. Cu toate ca nu ati facut-o pentru o recompensa personala, cu adevarat este sigur ca ati cîstigat mult cu experientele voastre. Veti lua experientele voastre cu voi, si va vor servi foarte bine în viitor. Nu exista efort pe care îl puneti în favoarea Luminii, care sa fie rau întrebuintat, oricît de mic ar fi, pentru ca sunteti parte dintr-un grup care sa întruchipat pentru a actiona ca un colectiv. Cu timpul veti avea plina întelegere si valorare a realizarilor în viata voastra.

Ati asteptat mult timp semnalele încurajatoare care în prezent sunt vazute în jurul vostru. Cu toate acestea, înca va trebui sa aveti rabdare, pentru ca semnele unui succes apropiat sunt numai începutul unei perioade de schimbari, care are înca nevoie de timp pentru a se manifesta complet. Însa nu vrem sa va luam bucuria su entuziasmul vostru, dar sa lasam timp pentru ca lucrurile sa progreseze din plin. Ati semanat semintele si deja nimic nu mai poate evita rezultatul pe care Lucratorii Luminii l-ati dorit. Este evident ca pîna cînd Prensa si Televiziunea nu vor fi eliberate din restrictiile care le sunt impuse, nu vi se vor da detaliile complete ale schimbarilor care au loc.

Întunecatii conspira pentru a încerca sa faca o ultima încercare de a opri progresul vostru, însa nu va servi la nimic, pentru ca deja nu mai exista forma ca sa poata sa-si realizeze planurile lor fara cunostinta noastra. Asa ca, Dragilor, nu le permiteti sa va tulbure si sa creeze îndoieli în mintea voastra, deoarece daca ati putea vedea viitorul asa cum noi o facem, ati sti ca este asigurat. Viitorul este stralucitor si Mama Pamînt se pregateste pentru Ascensiune, fapt pentru care este enorm de recunoscatoare, în special dupa multe secole care sau terminat în catastrofe. Asa cum v-am informat de nenumarate ori, Universul asteapta înaltarea voastra catre vibratiile superioare. Poate ca sunteti o picatura mica în Oceanul Planetelor, însa fara îndoiala sunteti una foarte importanta pentru evolutia lor.

Pentru voi, putem sa aducem în fiecare saptamîna stiri excitante ca sa anticipati schimbarile care sunt la îndemîna. Daca priviti înapoi, veti descoperi ca totul a stat în proces de schimbare de mult timp, însa numai acum devine evident pentru voi. Luati în seama ca pentru a intra în noul, vechiul trebuie sa se schimbe sau sa fie eliminat, si acest lucru poate sa va cauzeze vreun inconvenient temporal, însa nu va dura mult timp. Toate subiectele avanseaza în prezent rapid, pentru ca timpul continua sa se accelereze, asa cum ati notat. Sa nu aveti îndoiala ca vechile metode nu se mai ajusteaza deja noului Om care rasare din cenusile vechiului. Va adaptati deja la noile idei, si ramîne numai sa se manifesteze din plin.

Sunt SaLuSa din Sirius, si va spun ca schimbarile accelereaza sosirea noastra la Noua Era, împreuna cu toate avansurile care vin cu ea. Navele noastre, apar frecvent pe cerurile voastre si ar trebui sa va dea o senzatie de siguranta. Fiti siguri ca nu vom folosi niciodata forta, însa daca va fi necesar ne vom proteja navele noastre, daca sunt amenintate de altii. Scopul nostru este de a fi o forta pacifica pentru binele tuturor. Asa ca va las cu binecuvîntarile noastre si iubirea noastra, pentruo calatorie în siguranta catre dimensiunile suerioare, care sunt autenticul vostru camin.

Vã multumesc, SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child

*Dispozitiv creat de Fundatia Keshe, care produce energie gratuita pentru locuinte sau automobile.

https://www.facebook.com/KesheFoundationSpanish
http://www.keshefoundation.org/


** Se pare ca vorbesc despre „Shelves”, pe care i-au mentionat în mesajele anterioare.


Share |