Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 22 Ianuarie, 2016

Mike Quinsey

Voi învatati cît de rapid lucrurile se pot schimba, si într-o scurta perioada de timp, dintr-o data, viitorul nu mai pare asa de încurajator cum era pîna recent. Teama a intrat în mintea unor persoane, pe masura ce negoturile mari oscileaza, îsi pierd încrederea în valorile monetare. În culise, mult este condus de catre cei care detin pozitii de putere, cu scopul de a se îndeparta de Dolarul American. În asemenea ocazii, exista putina stabilitate, si voi ramîneti la îndemîna acelora care controleaza pietele mondiale. Inevitabil, acest lucru se va înrautati, înainte ca problemele sa fie rezolvate si piata financiara sa se calmeze. Multe se pot întîmpla rapid, si putin poate fi facut pentru a schimba rezultatul. Fii sigur, cu toate acestea, ca o Putere Majora, în afara celor puternici ai Pamintului, îsi joaca partea sa pentru a garanta ca totul sa ramîna eventual dupa dorinta sa.

Multe cai duc la o concluzie satisfactorie pentru multe din schimbarile care iau treptat forma. Întunecatii, pot avea înca influenta, însa puterea lor de a dicta viitorul vostru, descreste rapid. Multe tari se unesc pentru a forma un front solid, si dezvaluirea si reavalierea celor mai importante monede ale lor, este de fiecare data mai probabila. Totul a fost planuit cu un timp bun de anticipare, si ceeace va fi, va fi pentru perfectionarea oamenilor din lumea voasra. Opozitia la acest lucru slabeste, si nimic va împiedica eventualele schimbari dorite. Sunt primii pasi, care dureaza atît de mult pentru a fi atinsi, însa reavalierea si distributia fondurilor în jurul lumii, continua înainte. Într-adevar, ea a început, cu toate ca nu a fost recunoscuta pîna în prezent.

Violarea recursurilor Pamîntului a încetinit acum, si cel mai important este sa se dea o oprire în acest lucru. Cu siguranta ea va înceta eventual, si va deveni inecesara, cu voi bucurîndu-se de beneficiile noilor tehnologii. Cu toate acestea, va dura ceva timp pentru a completa aceasta trecere, însa cu recursurile care sunt disponibile si ajutorul prietenilor vostrii din spatiul sideral, lucrurile în curînd vor ajuge la concluzie. Fii rabdator si sa stii ca exista înca curatenie facîndu-se, dar acest lucru va fi terminat rapid. Cînd cei care se gasesc în calea voastra vor fi înlaturati, pacea va fi stabilita rapid, si voi veti putea ajuta direct.

Daca voi cunoasteti adevarul referitor la ceea ce se petrece pe planeta voastra, va veti linisti asupra progresului care se face. Multe grupuri din întreaga lume contribuie la schimbarile necesare, si puterea lor este formidabila, deoarece ele sunt ajutate de Fortele Luminii care înconjoara Pamîntul vostru. La momentul potrivit, ele se vor putea revela complet, însa pîna atunci, ei vor lucra cu voi , chiar daca voi nu aveti cunostinta de prezenta lor. Voi ati avut întodeauna ajutor din partea celor ai Luminii, însa rareori ei si-au facut cunoscuta prezenta. Ei au garantat ca voi sa fiti protejati, si ca planul pentru omenire sa poata sa fie manifestat, asa cum a fost planuit de catre Ierarhii. Voi sunteti în realitate în mare viteza pentru concluzia vechiului vostru ciclu.

Cu toate ca experimentati tot tipul de extreme în chestiuni ca schimbarile climatice, ele eventualmente se vor acomoda într-un standard de schimbari moderate. Acest lucru va garanta sa nu aveti extremele pe care le-ati experimentat acum. Continuati pe cai pacifice, cînd oamenii vin si lucreaza împreuna, ca unul. O existenta pacifica se va dezvolta între toate tarile, si aceste grupuri care au cauzat întreruperea vor fi înlaturate. În asemenea circumstante, armonia si cooperarea vor veni în mod natural, si produsele pamîntului vor fi împartite în mod egal. Pe masura ce timpul trece, lipsa sau problemele pe care voi le experimentati în prezent, vor disparea complet, în mare parte datorita noilor si avansatelor tehnologii care vor fi introduse.

Deja, cei apartinînd Luminii, se pregatesc sa introduca schimbarile benefice, pentru ca , cu prima ocazie, ele sa poata merge înainte. Pentru o lunga perioada de timp v-au fost negate schimbarile care ar fi îmbunatatit foarte mult calitatea voastra de viata. Acest lucru este valabil si pentru tipurile de tratament care implicau medicamente si chirurgii, care de asemenea vor deveni inecesare. Noi metode asteapta în aripi sa fie introduse, care vor schimba complet forma cum corpul este tratat în care se ocupa cu bolile si suferintele. Chir acestea, în cele din urma vor deveni inutile cu cresterea în curs a vibratiilor voastre, voi va veti înalta dincolo de punctul unde pot exista afectiuni sau boli. Aceste modificari, nu sunt departe de a fi manifestate, si astfel, voi aveti multe în fata voastra.

Asa cum va gînditi, asa veti experimenta, este legea atractiei, care îti aduce în ceea ce te concentrezi. Pîna acum, începi sa construiesti viitorul tau în jurul tau. Cu toate acestea, ar trebui sa ne amintim de asemenea, ca daca tindem sa ne concentram în negativitatea din jurul nostru, probabil vom atrage mai mult din acelasi lucru. Procedînd astfel, îti dai energia, însa aceasta nu însemna ca nu poti sa observi negativitatea din jurul tau. Prin urmare, este bine sa-ti mentii gîndurile si actiunile, pe masura ce este posibil, concentrate în Lumina. Sa nu-ti fie frica niciodata, ca este energia aceea care va atrage ceea ce

îti cauzeaza problemele. Oferindudu-ti sa fii, în mod normal, o persoana foarte pozitiva, atunci dta. nu vei fi susceptibil sa fii incomodat de alte evenimente care se vor petrece în jurul tau.

Lumina continua sa creasca foarte rapid, astfel încît Întunecatii, nu mai pot recîstiga terenul pierdut. Prin urmare, poti continua ziua ta cu multa încredere, ca viitorul tau este ferm si sigur. Cu toate acestea, exista puncte în care acumulezi energie negativa, si acestea au nevoie de compensare. Va fi inevitabil ca disconfort si inconveniente sa fie experimentate în masura în care au loc aceste schimbari, dar ori de cîte ori cînd va fi posibil, orice suflete care sunt în pericol, vor fi avertizate în prealabil. Cu toate acestea, uneori, karma este implicata, si unele suflete vor experimenta pe deplin modificarle care au loc. Sa fii sigur ca totul va functiona asa cum ar trebui, si oamenii se vor afla acolo unde ar trebui sa fie.

Fortele galactice nu sunt înca gata sa vina complet deschis, si nu vor risca sa deschida razboiul împotriva Întunecatilor vostrii. Ei ameninta toti «intrusii» cre pot intra în atmosfera voastra, atunci se poate presupune ca, practic, toate navele pe care le vezi, sunt ale flotei secrete pe care ei o au. Într-adevar, nici o nava a lor, va ajunge asa de aproape de Pamînt, pentru a crea probleme. Fortele Gallactice, sunt pacifice, si vor actiona în auto-aparare, în cazul în care acestea sunt amenintate, si cu siguranta ca nu vor lansa un atac împotriva voastra. Ei folosesc tehnologii care sunt mult mai avansate decît acelea ale civilizatiei lor, si pot foarte bine sa se îngrijeasca de ele, daca vor fi fortate la o astfel de situatie.

Continua sa-ti trimiti în afara Lumina ta, si vei face tot posibilul pentru a grabi sfîrsitul activittilor Întunecatilor. Timpul lor se afla aproape pe sfîrsite, si poti sa fi sigur ca vei fi în siguranta de amenintarile lor, si ca fortele galactice si entitati si mai mari înca, urmaresc cu atentie, progresul vostru.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior. Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre, si calea voastra, pîna la fnalizare.

Canalizat de Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |