Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 1 Ianuarie, 2016

Mike Quinsey

Salutari tuturor în timp ce urati bun venit Anului Nou, care promite a fi mai activ, pentru ca vechiul lupta pentru a face fata noilor energii care se stabilesc rapid. Rezutatul este ca, exista multa confuzie, în particular între cei care vad doar evenimentele externe. Cu toate ca exista multe care adeseori se gasesc în afara vederii voastre, si care duce catre Noua Era, la manifestarea care intra deja în cel de-al patru-lea an al sau. Schimbarile necesare nu pot întîrzia prea mult, si devin din ce în ce mai puternice pe fiecare zi ce trece. Întunecatii încearca înca sa ignoreze semnalele evidente care le spun ca timpul lor este aproape terminat. Capacitatea lor de a dicta ceea ce se întîmpla cu Rasa Umana nu mai este deja în puterea lor, si se reduce în mod rapid.

În curînd vor avea loc evenimente care vor indica în mod clar noua directie în care mergeti. Vechiul si-a îndeplinit functia sa, si nu poate sa se mentina frontal schimbarilor care se vor manifesta. Haosul care are loc pe tot Pamîntul, pare a fi asa de mare ca nu s-ar putea reduce, însa sa fiti siguri ca Federatia Galactica detine mijloacele pentru a opri imediat orice act de razboi. De fapt i sa dat mai multa autoritate, pentru a intra în actiune directa. Aveti atîta ajutor si protectie în acest moment, ca nu aveti de ce sa preocupati de modul în care functioneaza evenimentele. Sprijinul vostru este mai necesar ca niciodata, pentru a asigura ca Lumina continua sa se mentina puternica si tare, în ciuda a ceea ce se petrece în jurul vostru. Acestea sunt timpuri foarte importante, si tot individul trebuie sa-si pastreze în minte expectativele sale cele mai înalte, si sa nu le piarda din vedere.

Uneori va parea ca Intunecatii au succes, însa acest lucru se petrece numai pentru ca exista indivizi care pot cauza mult haos. Cu toate acestea, Guvernul secret îsi vede puterea sa retrasa în mod rapid, asa ca infliuenta si actiunile lui, sunt limitate în mod sever. La urma, actiunile sale for fi detinute, pentru ca vor fi eliminati de pe Pamînt, si apoi veti vedea în mod rapid, schimbari notabile, si va reveni pacea completa. Asa cum multi dintre voi ati experimentat, vibratiile se înalta si vor sosi la un punct în care va avea loc Înaltarea-Ascensiunea. Este inevitabil si de neoprit, si sufletele cu vibratie scazuta vor continua în nivelul lor actual.

Cu Ascnsiunea va începe munca adevarata, si Pamîntul vostru va experimenta schimbarile necesare pentru crearea unui nou Pamînt, unul care dupa aceea nu va arata semnalele daunei anterioare, si distrugerea care era atît de evidenta. Mama Natura va fi restaurata la culorile sale cele mai fine, si la frumusetea fara egal, timp de eoane de vremuri. Totul va fi liber de multele distorsiuni pe care în prezent le vedeti în jurul vostru, si toata viata va trai fericita unita în armonie completa. Natural, schimbarile vor lua un timp pentru a se manifesta complet, si stiu ca le veti gasi foarte acceptabile si înaltatoare.

Întelegeti ca Înaltarea a stat deschisa tuturor sufletelor, si a fost dat ajutor acelora care au lucrat pentru ea. Cei care nu au obtinut-o nu trebuie sa o vada ca o nereusire. Fiecare suflet va progresa la viteza care i se potriveste lui, si întotdeauna vor exista oportunitati, pentru ca ciclurile vin si pleaca. Veti lua cu voi ceea ce ati cîstigat, din aceasta cauza, în fiecare faza a înaintarii, veti progresa de fiecare data mai aproape de Ascensiune. Aveti tot ajutorul celor care au plecat înainte de voi, si care stiu cum sa va dea forta motivarii, pentru ca sa aveti succes.

Aveti cu voi multe Fiinte de Lumina care sau încarnat venind din regatele superioare, si cîtiva sunt cunoscuti si recunoscuti pentru munca lor. Utilizînd puterea voastra de intuitie, veti sti cu usurinta în cine sa aveti încredere, însa exista înca multe suflete care sunt incapabile sa avanseze, prinse aparent în vibratiile joase. Sau vazut asa de înfasurate în credintele lor ca nu pot accepta puncte de vedere diferite. În acest moment, este mai importantt ca niciodata sa aveti mintea deschisa, pentru ca adevarul dintr-o data vã va privi în fata. Nu snteti învinovatiti pentru opiniile voastre, pentru ca mai devreme sau mai tîrziu va fi evident pentru voi ca ati fost înselati de catre cei în care ati depozitat încrederea voastra. Unele grupuri lidere, vor gasi greu sa-si schimbe învataturile lor pentru ca sunt condamnati sa-si piarda prestigiul, însa trebuie sa te înfrunti cu faptele, pentru ca în alt mod, vor ramîne în urma.

Conform va trece timpul, si cîndva fi sigur pentru a se vorbi în mod deschis, va iesi în fata lume care este foarte bine versata în adevar. Cum munca lor este cunoscuta de voi, va fi mai usor de acceptat învatamintele lor, însa va fi greu pentru unii care, de exemplu, se gasesc profund înradacinati în credintele religioase. Exista adevar în toate religiile, însa a fost deturpat de cei care cautau puterea asupra celorlalti. Intuitia voastra este înca cea mai buna masura pentru adevar, dar cel putin pastrati-va mintea deschisa si imediat veti gasi calea catre Lumina. Sa nu va preopcupati acolo unde va gasiti, cînd vor începe revelatiile, pentru ca vor sosi cu explicatii care vor satisface majoritatea cautatorilor de adevar. Nu este complicat, însa foarte direct si usor de înteles.

Cel mai mare obstacol este atunci cînd lumea are credinte care nu admit viata dupa moarte, asa cum exista în realitate. Nu exista moartea ca atare, si cînd lasati corpul vostru terestru, intrati imediat în corpul vostru eteric. Putine suflete, poate din întîmplare vreuna, noteaza diferenta, asa ca tranzitia este usoara si binevenita, si va eliberati de toate relele pe care le purtati cu voi. Unele suflete nu cred în viata dupa moarte, însa o vor face cînd vor fi cu suflete în jurul lor. Ceea ce poate ati auzit despre "Summerland" (tara verii), unde merg majoritatea sufletelor dupa moarte, este mai mult o zona de receptie unde va veti întîlni cu fiintele voastre cele mai dragi si apropiate, care va vor ajuta sa va adaptati la aceasta dimensiune. Cînd veti fi stabiliti, veti sti ca în acest nivel gîndul este mai puternic decît era pe Pamînt, si ca majoritatea lucrurilor care va sunt necesare, pot fi "gîndite" pentru ca sa existe. Toata lumea, îsi face revizia vietii sale de pe Pamînt, si veti descoperi cît de bine ati facut în legatura cu planul vostru de viata. Cînd veti avea nevoie de mai multa experienta în anumite zone, veti fi parte de planuri viitoare de viata.

Nu exista un mod de a scapa de adevar, pentru ca în dimensiunile superioare nu se poate vorbi în mod diferit, fara ca ceilalti sa o stie. Cînd veti fi pregatiti, veti gasi imediat nivelul vostru adecvat pentru a continua cu experientele voastre, si tineti cont ca ele toate sunt pentru evolutia voastra. Nu va pot spune cu exactitudine unde se va gasi întreaga Umanitate la sfîrsitul acestui an, însa fara îndoiala veti fi progresat mai mult decît pîna în prezent. Federatia Galactica se va asigura ca nici o interferenta externa sa evite ca problemele sa avanseze asa cum sunt planuite. Întotdeauna sa presupus ca vi se va da tot ajutorul pentru ca sa va înaltati, si sa anticipat ca veti avea succes. Cu toate acestea, întotdeauna existe posibilitatea ca exercitînd liberul vostru arbitru, sa va situati rau pe drum, si acest lucru trebuie sa fie respectat. Daca nu este astfel, veti fi felicitati pentru ca va mentineti pe calea voastra, si sa stiti ca sunteti sprijiniti întotdeauna de catre cei care merg împreuna cu voi .

Acest mesaj vine dela Fiinta mea Superioara. Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa straluceasca în zilelele voastre, si pe calea voastra, pîna la finalizarea sa.

Canalizat de Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |