Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 15 Ianuarie, 2016

Mike Quinsey

Evenimentele se petrec foarte repede, si presioneaza pe cei de la care se asteapta sa anunte Dezvaluirea, pentru a continua fara întîrzieri. Presedintele Putin, este unul din cei care aplica presiunea, si în prezent conduce actiunile pentru a obtine rezultate cît mai repede posibil. Între timp, Pamîntul actioneaza acum în interiorul unui scud de energie care sustine protectia sa împotriva interferentelor externe. Puteti fi siguri ca viitorul vostru se gaseste în mîinile celor care au o putere imensa pentru succesul Luminii. Desigur, Întunecatii stiu ca au mai putina putere pentru a-si atinge scopurile lor de a crea un alt Razboi Mondial. Deci, puteti sa va urmati vietile voastre de zi cu zi, stiind ca viitorul Pamîntului si al Omenirii, se gaseste între mîini bune.

Fortele puternice ale Luminii asteapta sa fie chemate pentru a aduce o constiinta majora, si pentru ca sa va duca la întelegerea adevaratei voastre istorii. O dezvaluire care vã va aduce o mare eliberare privind puterile latente în fiecare Fiinta de Lumina. Ati fost dusi sa credeti ca nu aveati putere, cînd în realitate potentialul vostru este nelimitat. O data cu aceasta, vine responsabilitatea de a-l folosi cu întelepciune, si pe masura ce timpul va înainta, veti primi orientari ample, si instructiuni referitoare la acest lucru.

Nimic absolut poate opri înaintarea voastra rapida pentru ca sa deveniti Fiinte Galactice, cu exceptia voastra însiva. Fortele Luminii, au lucrat în acest sens timp îndelungat, cu toate ca succesul a depins de progresul vostru si de capacitatea voastra de a incorpora Lumina în voi proprii.

Dupa ce veti fi atins un anumit nivel, vi se va asigura succesul total, si ca un colectiv de Fiinte de Lumina, voi va veti înalta si veti lasa în urma vibratiile inferioare. Nu poate fi în alt mod, pentru ca Legea Atractiei vã va purta la Acensiunea voastra. Desigur, în acest interval de timp, veti traversa faze de înaltare care vor termina în a va duce la deplina constiinta. În acest moment, începeti doar sa va treziti la adevaratul vostru potential, si veti avea tot ajutorul pentru ca sa va fie calea pe cît mai usoara posibil.

Daca vreodata v-ati îndoit ca veti reusi în fata multelor tentative a fiintelor întunericului pentru a împiedica ascensiunea voasra, sa stiti ca Dumnezeu a ordonat ca acest lucru sa se întîmple. Cînd puternicele Forte ale Luminii vor fi aliniate împotriva opozitiei, puteti fi siguri ca rezultatul nu poate fi altul, decît acel care este pretins de fortele superioare. Independent de ceea ce se petrece în jurul vostru, voi puteti continua cu munca voastra, cu absoluta încredere în succes. Lucratorii Luminii sunt chemati sa ajute pe tovarasii lor de calatorie, deoarece atunci cînd vor începe schimbarile, multe suflete vor deveni confuze asupra a ceea ce se întîmpla. Aspectul cel mai important este de a lasa clar, ca rezultatul va duce toate sufletele la punctul cel mai înalt al progresului, si nimanui nu îi va fi negat locul sau de drept. Va veti gasi exact acolo unde ati cîstigat dreptul de a sta, si desigur, toate sufletele se vor gasi comode si relaxate în vibratiile adecvate. Veti sti mai dinainte catre ce loc va îndreptati, si va fi data o explicatie completa asupra formei în care voi ati obtinut acest lucru. În tot momentul veti fi însotiti de iubitoarele Fiinte de Lumina, asa ca nu aveti nevoie sa va temeti de viitor.

Viata de pe Pamînt a fost asa de îndepartata de adevar, ca veti fi încîntati si uimiti sa descoperiti autenticul vostru potential ca Fiinte Galactice. Voi lasati în urma o lume de vise care a fost o lume de cosmar, comparat cu ceea ce veti experimenta cînd va veti înalta de la vibratiile scazute. A fost asemanator Infernului pe Pamînt, facut realitate de Întunecatii care v-au mentinut în închisoare, fara cunostinta voastra. Aceste zile ajung la termenul lor, pe masura ce Lumina transmuta vibratiile negative, care dispar rapid, si vor continua sa o faca, pîna cînd ele vor fi lasate definitiv în urma.

Voi care cititi acest mesaj, sunteti unul dintre Acestia care pot ajuta sa usureze preocuparile oamenilor din jurul vostru, care vor fi speriati cu ceea ce pentru ei este «necunoscut» în viitorul lor. Unii vor fi de asemenea preocupati cu adevarul, deoarece vor fi dusi înafara zonei lor de confort, în special cînd vor descoperi ca ceea ce le este familiar, se schimba în jurul lor. La început, va parea ca exista mult haos, însa din el vor vedea semnale pozitive ca vor exista zile mai bune în viitor. Vechiul trebuie sa deschida calea pentru cel nou, dar puteti sa fiti siguri ca nu va dura mult timp, asa cum v-ati putea imagina. Schimburile prevazute încep deja sa aiba loc, si vor afecta toate formele de viata. În natura, unele dintre aceste schimbari sunt observate deja, pentru ca regatul animal, se adapteaza lor. Unele specii vor disparea complet, si acest lucru nu va fi neobisnuit în decursul acestui ciclu.

Fiecare dintre voi a avut multe vieti pe Pamînt, si cu totii veti fi beneficiati de ele. Cei care au învatat lectiile celei de-a 3ª dimensiuni, probabil vor avea un sentiment interior ca se înalta. În orice mod, va veti gasi exact acolo unde se presupune ca trebuie sa fiti pentru a continua evolutia voastra. În concluzie, toate sufletele se vor înalta, însa unele vor avea nevoie de mai multe vieti pîna cînd vor fi pregatite. Voi aveti tot timpul pe care îl doriti pentru a evolutiona, si sunteti asistati pe drum, si fiecare viata este planuita tinînd seama de evolutia voastra. Ghizii vostrii, se asigura pîna unde este posibil sa mentineti planul vostru de viata, dar aveti înca liberul arbitru, pentru a urma o alta cale, sau pentru a face schimbari în ea, daca asa doriti.

Începeti sa întelegeti ca exista mai multa viata în universul vostru, decît la început se credea ca este posibil. Si asa este în parte, pentru ca Pamîntul a fost protejat de vizitatori, care într-un alt mod, puteau sa interfereze în evolutia voastra. Au existat vizitatori ET, invitati de Illuminati, ca parte a unui acord care le-a permis sa aiba baze pa Pamînt, în schimbul unei tehnologii avansate. Începînd din acele zile, acum 70 de ani, asa cum puteti sa va asteptati, Illuminati au avansat aproape cu siguranta dincolo de asteptarile probabile, si se gasesc cu multi ani înainte de cunoasterea voastra actuala. Cu toate acestea, acest lucru nu le va permite sa-si realizeze planurile lor, deoarece capacitatea lor de a face ceea ce ei voiau, nu mai este o alegere, asa cum a fost deja explicat. Au loc multe lucruri saptamîna dupa saptamîna prin toata lumea, si Lucratorii de Lumina, sunt foarte ocupati ajutînd.

Întunecatii, manipuleaza economia, pemntru a obtine rezultatele dorite, care nu întotdeauna sunt în interesul vostru. Însa acest lucru, nu va beneficia pe cei amestecati, deoarece viitorul nu este în mînile lor, caci fiinte superioare detin controlul lor complet. Dupa ce vor fi îndepartati cei care au încercat sa controleze lumea, progrese rapide vor fi facute care vor beneficia pe toata lumea. Într-un timp relativ scurt, vã vor fi oferite beneficiile noilor tehnologii, care au fost ascunse de voi timp îndelungat. Zilele Întunecatilor sunt socotite, si activitatile lor se gassc sub controlul Fiintelor de Lumina.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior. Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre, si calea voastra, pîna la finalizare.

Canalizat de Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |