Home > > Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 04 Martie, 2016

Mike Quinsey

Persoanele care pot ajuta la apropierea Acensiunii, sunt foarte active, însa în prezent sunt socate înca de actiunile întunecatilor, care adopta tactici de prelungire. Totusi, încercarile lor de a întîrzia inevitabilul, sunt inutile, si vor face prea putin pentru a evita sa soseasca dezvaluirea într-o perioada de timp razonabila. A fost decretat de catre fortele superioare sa se ia actiunile necesare pentru a asigura realizarea ei, asa cum este planuit. Cei care fac munca pentru Lumina, sunt protejati, si sunt ajutati sa-si duca la bun sfîrsit sarcinile lor. Aviarii Albastrii, continua sa supravegheze ceea ce se întîmpla, însa nu vor interferi în libera voastra alegere, daca alegeti sa urmati o cale diferita de a Luminii. Însa se gaseste în curs un plan, care ne poarta mereu, înaintea unei Ascensiuni cu succes. Nu poate fi permis sa esueze, si se asteapta ca cei care urmeaza Lumina, sa aiba succes. Exista diferite influente puternice, care lucreaza, si se asteapta sa fie depasit orice obstacol care va fi pus în calea Luminii. Sa aveti încredere si sa nu permiteti ca îndoielile sa acapareze gîndurile voastre.

Întunecatii, sunt preocupati deoarece nu mai pot dicta ceea se se întîmpla, si încearca cu încapatînare sa depaseasca puterea Fortelor Luminii, care le împiedica reusita. Ameninta (Întunecatii), inutil pe cei care ramîn în calea lor. Puterea lor a fost în mod grav micsorata, si nu mai pot face ceea ce vor. Cu toate ca înca ameninta cu utilizarea armamentului nuclear, stiu ca în realitate nu va fi permis. Fortele Luminii, sunt foarte bine aparate, dar cîteva suflete au acordat deja sa-si sacrifice vietile lor pentru binele celorlalti. Fiti siguri ca asemenea acte, vor fi recompensate în mod adecvat, însa bineînteles, în unele situatii joaca karma, si rezultatul este pre-planuit. Asa cum fara îndoiala stiti deja, nimic nu se petrece la întîmplare, pentru ca planul vostru de viata este organizat pentru a se ajusta la necesitatile voastre specifice.

Daca nu puteti ajuta în mod direct pe cei care lupta cu forta pentru deplina Dezvaluire, puteti ajuta vizualizînd-o, si dîndu-i puterea pentru ca sa reuseasca. Desigur, se considera rezultatul cel mai dorit, si multe suflete lucreaza pentru acest lucru. Pe masura ce plasa se asterne peste Întunecati, deplina Dezvaluire devine aproape o certitudine, si multe Fiinte de Lumina, ajuta la înaltarea vibratiilor. Priviti, împrejurul vostru si Pamîntul, par a se gasi într-un haos, dar sa stiti ca Mama Pamînt, cu ajutorul familiei voastre din Spatiu, îl poate curata foarte rapid si nu va exista nici o întîrziere nedorita, atunci cînd va sosi momentul de a-l face. Ar trebui sa tineti seama, ca sunteti ajutati de Fiinte care se gasesc cu mii de ani avansati înaintea voastra. Pentru ei, problemele pe care voi le considerati dificile, sunt simple si usor de mînuit.

În jurul vostru, se gasesc suflete care se trezesc la concluzia ca Oamenii sunt O Rasa. Fiecare dintre voi este gardianul fratelui vostru, si ati fost separati prea mult timp. Pamîntul v-a oferit experiente foarte diferite, în timp ce ati fost miscati de la o rasa la alta, însa acum a sosit momentul sa le vedeti pe toate ca Una. Viata dupa viata, ati fost dusi sa credeti în mod deliberat, ca, cu totii sunteti diferiti, si acest lucru a dus la multe razboaie si probleme. Trebuie sa fie amintit Umanilor, ca exista doar o Rasa pe Pamînt, si ca este momentul deja, ca sa va uniti. Ajutati pe ceilalti, pentru ca sunt multi cei care sufera din cauza razboaielor si a lipselor, în mare parte produse de catre cei apartinînd Cabalei. Se apropie un timp în care Cabala nu va mai putea sa ramîna pe Pamînt, deaorece vibratiile ei vor fi prea scazute pentru ca sa ascensioneze. De acolo mai departe va fi o mare bucurie, pentru ca Lumina, va fi iesit victorioasa.

Ati parcurs cu totii un drum lung pentru a sosi la acest punct în care va gasiti în prezent, si aveti tot dreptul sa va simtiti multumiti, si în transcursul timpului veti cunoaste mai multe despre experientele voastre. Ati avut multe vieti, si numeroase experiente cu care ati evoluat mai rapid. Aceasta este numai o parte a calatoriei voastre înapoi la constiinta deplina, care va ajuta sa lasati în urma, vibratiile scazute. De aici mai departe, veti cunoaste din nou adevarul calatoriilor voastre, prin diferitele nivele, cu toate ca veti fi mai interesati cu noua voastra viata, în vibratiile superioare. De fapt, veti avea mai mult interes fata de unde veti merge, pentru ca sa continuati cu evolutia voastra.

Asa cum voi va gasiti în ultima faza a vietii voastre actuale, acceptati ca si Mama Pamînt de asemenea se pregateste pentru Ascensiune. Ea a asteptat atît de mult timp cît i-a fost posibil, pentru ca sa dea tuturor sufletelor maximele oportunitati de a se înalta. Asa ca centrati-va în sarcinile voastre imediate, si mentineti-le în minte, si sa nu va lasati sa fiti distrati de problemele externe din jurul vostru. Multi se simt depasiti de evenimentele care se petrec si nu cunosc autentica lor natura, dar au ajutorul Ghizilor lor, pentru ca sa obtina maximul avantaj de la ei. Cu toata probabilitatea, faceti parte dintr-o familie care posibil va evolua împreuna, însa nu întotdeauna este astfel, pentru ca unii membrii, pot avea un plan diferit de viata. În fiecare viata, voi ati ales experientele care satisfaceau necesitatile voastre particulare, pentru a asigura ca veti continua sa evoluati, si nu în mod necesar trebuiau sa fie aceleasi ca acelea ale rudelor voastre. Asa ca, continuati propriul vostru drum, si lasati ca ceilalti sa si-l continuie pe al lor.

Pe Pamînt au loc multe lucruri, majoritatea dintre ele necunoscute, dar în curînd vor începe sa apara detalii ale lor. Cînd aceasta perioada se va pune cu adevarat în miscare, viata va avansa foarte rapid, si veti recupera timpul pierdut cînd ati negat avantajele noilor descoperiri. Cum veti avea ajutorul civilizatiilor avansate, veti putea recupera timpul pierdut. Veti iesi din combustibilele fosile, si veti folosi energia curata gratuita, care va servi toate necesitatile voastre. Dintr-o data, va exista o diferenta enorma în vietile voastre, si veti fi auto-suficienti. Veti avea mai multa independenta, si nu veti mai suferi niciodata de lipsele de calefactiune, sau de administrarea adecvata cu apa curata. Mult mai multe vor urma, atunci cînd lumea a acoperit nevoile sale esentiale.

Ceva care frecvent nu poate fi dat în mod pozitiv, este calendarul exact pentru evenimentele mentionate. Însa sunt facute toate eforturile pentru ca sa fie dat, cu toate ca uneori exista factori ascunsi, care produc întîrzieri în rezultate. Un lucru de care puteti fi siguri cu toata certitudinea, este ca vor avea loc evenimente importante inclusiv cu toate ca se vad putin întîrziate, si revalorizarea monedelor este preparata în mod virtual, pentru ca sa fie pusa în mers. Asa ca întotdeauna, exista parti care sunt interesate sa o întîrzie, dar daca vor cauza întîrzieri deliberate sau inecesare, vor fi eliminati si lasati în urma. Autoritatile competente au determinat sa avanseze cu prima ocazie posibila. Poate ca nu veti avea în mod regulat informatiile despre aceste probleme, dar întotdeauna se face ceva progres.

Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior. Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa ilumineze zilele voastre, si calea voastra, pîna la finalizare.

Canalizat de Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducerea Romîna: Star Child
Share |