Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 14 Februarie 2014

SaLuSa, 14 Februarie 2014

1 . Noi întelegem nelinistea voastrã si progresul aparent lent care se face în limitarea activitãtilor celor Întunecati. De fapt, noi i-am împiedicat de a provoca incidente majore, inclusiv un alt rãzboi, si vom continua sã le limitãm posibilitãtile, de a provoca probleme serioase. Fiti siguri cã avem problemele sub controlul nostru, însã cu toate acestea trebuie sã ne exercitãm dreptul de non-interferentã atunci cînd este necesar. Ne referim, desigur la situatiile karmice, în care rãmîn lectii de învãtat. Cu toate acestea, perioada în care ati intrat recent, este una care vã va aduce schimbãri majore, ducînd la o eventualã pace. Noi vã cerem, prin urmare, sã vã gînditi pozitiv si sã vã imaginati pacea si iubirea coborînd pe Pãmînt.

2. Tineti cont de faptul cã suntem bine avansati în eforturile noastre de ai împiedica pe cei Întunecati, si treptat, ei sunt nevoiti sã accepte cã nu mai pot face ceea ce le place. Într-adevãr, ei constatã cã este greu sã opreascã schimbarea în averile lor, si nu mai sunt în mãsurã sã actioneze cu libertatea pe care au avut-o. Acest lucru se datoreazã în parte oamenilor care se trezesc la Luminã, si lasã în urmã orice legãturã pe care au avut-o fatã de activitãtile celor Întunecati. Desi este posibil sã fiti constienti de ea, Lumina este acum forta dominantã pe Pãmînt. Aceasta va continua sã fie astfel, si va continua extinderea pînã cînd Lumina va fi în controlul total. Atunci, Noua Erã va fi cu adevãrat cu voi, si veti fi pregãtiti pentru a anticipa pe deplin în ea.

3. Noi vã ghidãm si încurajãm pe fiecare Lucrãtor al Luminii, pentru a împinge mai departe angajamentle sale, stiind cã nimic nu mai poate opri propriul sãu progres. Voi cu sigurantã, ati fost constienti de potentialul de succes, înainte de a încarna pe Pãmînt. Fiecare Lucrãtor de Luminã, care a fost ales sã lucreze pentru Luminã în acest moment, a stiut cã aceasta avea sã fie o ocazie specialã, si are dreptul sã se simtã privilegiat. Fiti siguri cã ati fost alesi datoritã experientei voastre si a capacitãtii de a vã da pe voi însisi, atunci cînd este necesar. În acelasi timp, evolutia voastrã este promovatã de noi experiente, si oportunitãti pentru a sterge karma. Uneori, cele mai dificile provocãri sunt acceptate de cãtre voi, în asemenea momente, ca si credinta în propriile abilitãti si asistenta acordatã vouã, vã fac sã stiti cã nu existã nici un motiv de a nu experimenta altceva decît succesul.

4. Pãmîntul este ca un fel de spectacol în bucãti în acest moment, si multe alte civilizatii se apropie acum pentru a observa perioada în care vã aflati. Motivul pentru care o fac, este pentru cã veti experimenta ceva care nu a mai existat, în timpul vreunu-i ciclu anterior. V-ati angajat ca sã urcati cu corpul fizic, care se va adapta la energiile superioare. Experienta voastrã va fi unicã, si în timp ce veti urca, nivelul constiintei voastre, va creste în mod foarte rapid. Pe mãsurã ce vã introduceti în energiile superioare, veti întîlni Fiinte care au suit deja, si vã vor ajuta. Vã veti alãtura Fratilor ascensionati si oportunitãtilor, si vi se va da sã vã alegeti propria voastrã cale.

5. În prezent existã mai multi reprezentanti pe Pãmîntul vostru de pe alte planete din Sistemul vostru Solar, si de mai departe. Sunt, ca si cum s-ar spune ” cu toate mîinile pe punte”, pentru apelurile ocazionate entitãtilor cele mai experimentate, pentru a asigura succesul pe deplin. Veti gãsi ca si cum ati ajuns sã experimentati alte nivele de fiinte si alte civilizatii, asta este normal pentru Fiintele superioare sã-i ajute pe acei de sub ei. Voi Sunteti Unu si ajutorul este întotdeauna dat acelora care îsi cãlãtoresc calea lor. De fapt, toate drumurile duc înapoi la Dumnezeire, si sunteti liberi de a experimenta ceea ce alegeti, cu toate cã la un anumit nivel veti face cu bucurie si de bunã voie Vointa lui Dumnezeu.

6. Lumea voastrã continuã sã aibã dureri de nastere, pînã cînd cei vechi vor fi spulberati pentru a da loc noului, si veti putea gãsi cã asta rezultã în a fi vremuri foarte dificile. Cu toate acestea, acestea vor dura pe o perioadã limitatã numai, dupã care veti gãsi cã totul devine mai stabilit. Noi si Fiintele de pe alte planete vom veni în mod deschis pe Pãmînt si ne vom amesteca cu voi. Avem multe de împãrtit, si multe de oferit, cînd se va accelera ascensiunea voastrã cãtre nivelele mai înalte. Fiti siguri cã nu sunteti niciodatã fãrã ajutor, si noi suntem activi tot timpul, chiar dacã nu sunteti pe deplin constienti de prezenta noastrã.

7. Ne pregãtim sã ne adresãm vouã, referitor la tema multor materii, care vor fi de importantã pentru voi, în viitorul apropiat. Sunt multe lucruri pe care aveti nevoie sã le învãtati, si sã pãstrati o minte deschisã asupra lor, pentru cã o lungã peroadã de timp voi ati fost în mod deliberat indusi în eroare si dezinformati, pentru a rãmîne în urmã. Noi de fapt facem tot posibilul cel mai bun al nostru, pentru a vã trezi usor cãtre adevãr, însã pentru unii va fi de neînteles, si prea mult de receptionat. Tot ceea ce putem spune în acest moment, este faptul cã este întelept pentru fiecare suflet, sã se deschidã noilor idei, si sã nu devinã stãtut prea mult în gîndirile sale.

8. Sunt SaLuSa de la Sirius si vã asigur de ajutorul nostru în orice moment. Multora li se va pãrea cã se întoarce totul cu susul în jos, însã nu este cazul, doar pur si simplu rezultatul unor schimbãri necesare, care va aseza Pãmîntul treptat într-o perioadã de calm si pace. Acestea nu sunt numai aspectele fizice care sunt implicate, dar si energiile care se miscã împrejurul lui.

Vã multumesc, SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Florica


Share |